تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Player Profile: David Villa
    Barcelona's New Hitman

پروفایل بازیکن: داوید ویا
    قاتل جدید بارسلونا

نام: داوید ویا سنچز
    ملیت: اسپانیایی
    قد: 1.75 متر

2001 تا 2003 در Sporting Gijón
    38 گل در 80 حضور
    2003 تا 2005 در Zaragoza
    32 گل در 73 حضور
    2005 تا 2010 در Valencia
    108 گل در 164 حضور
    2010 تا ؟؟؟؟ در Barcelona
    0 گل در 0 حضور

2005 تا ؟؟؟؟ در Spain
    36 گل در 55 بازی

شماره 7 تیم ملی اسپانیا
    برنده کفش طلای Euro 2008 (که در قهرمانی اسپانیا در اون رقابت ها و کسب اولین جام بعد از 44 سال نقش داشت)
    در حال حاضر با فقط 8 گل کمتر نسبت به رائول دومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی اسپانیا هست و انتظار میره در سال های آینده نفر اول بشه.

مهارت های کلیدی: مهاجم همه کاره اما بهترین ویژگی دیدش به گل هست. تمام کننده مرگبار روبروی دروازه که نرخ گلزنیش فارغ از اینکه برای کی داره بازی میکنه گواه این قضیه است. سرعت بالا و توانایی جابجایی فوق العاده داره و ضربات آزاد مستقیم رو هم تبدیل به گل میکنه.

در رنکینگ کسترول ششمین بازیکن برتر جهان هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:
    با این حساب زلاتان رو فصل بعد تو بارسا میبینیم ؟
    یووه 40 تایی بعلاوه بازیکن براش میداد. یادم نیست خبرش معتبر بود یا نه. تازگی می نویسن در معامله فابرگاس به لندن خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبر فوری: ویا به بارسا پیوست

قرارداد ویا با بارسلونا 4 ساله است.

سایت گل - داوید ویا ، گلزن ملی پوش تیم والنسیا دقیقی پیش به تیم بارسلونا پیوست.

او پس از جلسه طولانی امروز که میان مسئولان دو باشگاه برگزار شد با رقمی در حدود 40 میلیون یورو پیراهن آبی-اناری را به تن خواهد کرد.

در انتظار اخبار تکمیلی سایت گل باشید.

کد:
    2010/5/19

بگریستین: سسک بالاخره به بارسلونا می آید

سايت گل - چيكي بگرستين مدير ورزشي باشگاه بارسلونا معتقد است سسك فابرگاس بي‌ترديد سرانجام به بارسلونا خواهد پيوست.

با اين وجود او تأكيد كرد كه بايد به اين حقيقت احترام گذاشت كه اين بازيكن در حال حاضر بازيكنان آرسنال است و بايد به خواسته باشگاه لندني احترام گذاشت.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا گفت: «اين خبر فوق‌العاده‌اي است كه او مي‌خواهد به اينجا بيايد و من فكر مي كنم كه سسك سرانجام به بارسا خواهد پيوست. اما مسأله اصلي باشگاه آرسنال است و اينكه مسئولان آن چه تصميمي بگيرند. آنها فكر مي‌كنند كه او بازيكن بسيار مهمي برايشان است و ما به اين مسأله احترام مي‌گذاريم. در چنين مواقعي خواسته بازيكن‌ها چندان مهم نيست، زيرا آنها با باشگاه‌شان قرارداد دارند. دقيقاً‌ نمي‌توانم بگويم چه زماني اما او مطمئناً به بارسلونا خواهد پيوست و از بودن در اينجا لذت خواهد برد. اميدوارم اين مسأله هر چه زودتر اتفاق بيفتد. با اين وجود ما به خواسته آرسنال و به قرارداد آنها احترام مي‌گذاريم.»

فابرگاس تا سال 2014 با آرسنال قرارداد دارد اما به تازگي اعلام كرده كه مي‌خواهد به باشگاه دوران نوجواني‌اش كه در سال 2003 از آن جدا شد بپيوندد.

کد:
    2010/5/19

ترکیب رویایی فصل آینده بارسلونا

سایت گل - باشگاه بارسلونا کمتر از یک هفته پس از قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا، اولین خرید بزرگ فصل نقل و انتقالات را انجام داد و داوید ویا، مهاجم گلزن والنسیا را به خدمت گرفت. آنها همچنین به شدت به دنبال خرید سسک فابرگاس، کاپیتان توپچی های لندن هستند و با توجه به ابراز تمایل این بازیکن برای بازگشت به تیم سابقش و همین طور مبلغ هنگفتی که آبی و اناری ها برای او در نظر گرفته اند، می توان انتظار داشت که این بازیکن نیز در همین تابستان به نوکمپ بپیوندد.

حضور این دو بازیکن در ترکیب بارسلونا، این تیم را به تیمی رویایی بدل خواهد کرد و پپ گواردیولا می تواند امیدوار باشد که با در اختیار داشتن چنین تیمی سومین قهرمانی متوالی اش در لالیگا را به دست آورد.

با ورود ویا و فابرگاس، بوسکتس و زلاتان از ترکیب اصلی خارج خواهند شد؛ البته گفته می شود که مهاجم سوئدی به عنوان بخشی از قرارداد سسک، راهی لندن می شود. مطمئنا برای بازیکن مغروری مانند زلاتان نیمکت نشینی دائمی اصلا جذاب نخواهد بود.

ترکیب احتمالی فصل آینده بارسلونا: والدس، دنی آلوس، پیکه، پویول، مکسول، کیتا، چابی، فابرگاس، مسی، ویا، اینیستا

ذخیره های طلایی: آبیدال، بوسکتس، پدرو، بویان

کد:
    2010/5/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

40 ميليون پوند؛ قيمت پيشنهادي آرسنال براي فابرگاس

بازيكن اسپانيايي اميدوار است مبلغ مورد نظر باشگاه مانع انتقال او به بارسلونا نشود.

سايت گل - به گزارش رسانه هاي انگليسي، باشگاه آرسنال حاضر نيست با پيشنهادي كمتر از 40 ميليون پوند سسك فابرگاس، كاپيتان اسپانيايي اش را از دست بدهد.

ديلي اكسپرس گزارش داد مسئولان باشگاه لندني براي كاپيتان تيم شان قيمتي بيش از پيشنهاد آبي و اناري ها درخواست كرده اند و حاضر نيستند اين بازيكن را به راحتي از دست بدهند.

در مقابل مسئولان باشگاه كاتالاني علي رغم علاقه زياد به اين بازيكن حاضر نيستند بيش از 30 ميليون پوند براي او خرج كنند. آنها حاضر نيستند پول بيشتري براي او بپردازند زيرا زماني كه فابرگاس تنها 16 سال داشت، با مبلغي بسيار اندك از بارسلونا به آرسنال پيوست.

فابرگاس در گفتگويي روردرو با ونگر، تمايلش براي پيوستن به بارسلونا را اعلام كرد و اميدوار است مبلغ انتقالش مانع اين جابجايي نشود.

کد:
    2010/5/19

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

OFFICIAL: Barcelona Sign David Villa From Valencia
    به نظر من، بارسا برد این فصل نقل و انتقالات رو! حداقل یه امتیاز خیلی مثبت گرفت...
    ویا عالیه...
    باور نمیشه که دو سال بخاطر 5 میلیون نیووردیمش رئال اما مسئولین بارسا خسیس بازی نکردن و تویه یه مدت خیلی کوتاه، باهاش قرار داد بستن!
    بدون شک نتیجه این عکس العمل مثبت مسئولین تیمشون رو هوادارا بارسا خواهند دید...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مورینیو: کارنامه مربیگری من بدون حضور در رئال تکمیل نمی شود.

سایت گل ـ ژوزه مورینیو بدون شک مربی رئال خواهد بود. پس از آنکه ماسیمو موراتی مالک اینتر اعلام کرد که ماندن ژوزه در این تیم برای وی هم تعجب انگیز خواهد بود.

مورینیو در مصاحبه ای امروز از تمایلش به حضور در رئال صحبت کرد. البته نکته این است که وی از قید زمانی «یک روز» استفاده کرده که این مسأله بخشی از شخصیت عجیب وی را نشان می دهد. آقای خاص گفت:«من دوست دارم روزی در رئال مربیگری کنم و کارنامه مربیگری من بدون حضور در رئال کامل نخواهد بود.»

آقای خاص حرف هایش را اینطور ادامه داد:«برای من بسیار دشوار خواهد بود که اینتر را بعد از 2 سال کار شدید و دستیابی به هم افتخارات ترک کنم. اما این کار را در صورتی انجام خواهم داد که انتقالم به رئال قطعی شود.»

مورینیو ادامه داد:«من دوست دارم یک روز رئال مادرید را هدایت کنم. تیم های من همیشه تهاجمی بازی کرده و هرگز از رقبایشان نترسیده اند و به نظر من این کاملا با شرایطی که رئال دارد متناسب است. این باشگاه آنقدر بزرگ است که هر مربی یا بازیکنی هنگام پیوستن به آنجا در مقابل نام رئال احساس حقارت می کنند. این یکی از نکات ویژه این باشگاه است که به نظر من حقیقتاً جای خاصی است.»

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona’s Xavi Delighted With David Villa Capture

رضایت ژاوی از به خدمت گرفتن داوید ویا.

Xavi: “He is a great striker and is able to play in the centre or on either of the two wide positions. He is very dynamic and is always looking for the opposing goal. You could say that his game is similar to Samuel Eto'o,”

ژاوی: ویا اینجاست تا تغییری ایجاد کنه. داشتن ویا در هر تیمی باعث افتخاره. او یک مهاجم بزرگه و میتونه در مرکز یا هر دو جناح گسترده بازی کنه. خیلی فعاله و همواره دنبال موقعیت گل هست. میشه گفت بازیش شبیه ساموئل اتوئوئه.

"He has played with many of us in the national team and he has been playing in La Liga for many years, so there are no problems of adaptation.”

او با خیلی از ماها در تیم ملی بازی کرده و سال های زیادی هست که در لالیگا بازی میکنه. پس مشکلات تطبیق و جا افتادن در کار نخواهد بود.

“I hope to continue making a lot of goals to help us win trophies,"
    "Villa and Cesc [Fabregas], if he comes too, are welcome to help us to continue playing the football that characterizes us and achieve further success.”

امیدوارم به گل زنی زیادش ادامه بده تا به ما برای بردن رقابت ها کمک کنه. ویا و سس (فابرگاس) اگر بیاد بهشون خوش آمد خواهیم گفت تا به ما کمک کنند ادامه بدیم بازی فوتبالی رو که شخصیت ماست و به موفقیت های بیشتری برسیم.

کد:

Luciano Moggi Insists Barcelona Striker Zlatan Ibrahimovic Would Be 'Ideal' For AC Milan

Luciano Moggi (مقام سابق یوونتوس) اصرار می کنه که زلاتان مهاجم بارسلونا برای میلان مناسب و ایده‌آل خواهد بود.

کد:

Arsenal Yet To Receive Any Offer For Barcelona Target Cesc Fabregas - Report

Arsenal have yet to receive any bid for wantaway club captain Cesc Fabregas despite his wish to move to Barcelona, according to Sky Sports News.

آرسنال (با قبول نکردن پیشنهاد کمتر از 40 میلیون یورویی بارسلونا) همچنان منتظر پیشنهادهای بهتر از تیم های دیگر برای کاپیتان هست. علارغم میل خود فابرگاس که انتقال به بارساست.

The £40 million rated Spanish international is understood to have told manager Arsene Wenger about his desire to leave north London.

این ملی پوش اسپانیایی به آرسن ونگر مربی تیم هم در مورد علاقه اش به ترک آرسنال گفته.

کد:
    کد:

Keirrison (K9): I Will Work Hard To Return To Barcelona

کریسون: حسابی تلاش خواهم کرد تا به بارسلونا برگردم.

این مهاجم 21 ساله تا June 2011 به فیورنتینا قرض داده شده.

کد:

Agent Gives Reassurances Over Zlatan Ibrahimovic's Barcelona Future Following David Villa Arrival

عامل (= نماینده) زلاتان اطمینان میده که ورود داوید ویا خطری برای آینده این بازیکن در بارسلونا نداره.

Mino Raiola: "The club already said they were happy with Zlatan. Villa's arrival has nothing to do with Ibra and it does not put his stay in danger seeing that Villa can play well on the wings," Raiola told Calciomercato.i.

"He [Ibrahimovic] has a contract until 2014 and he is happy at Barcelona."

ریولا: باشگاه گفته که از زلاتان راضی بوده. ورود ویا هیچ ربطی به زلاتان نداره و با توجه به اینکه ویا میتونه بخوبی در جناحین بازی کنه خطری متوجه باقی موندن زلاتان نیست. او تا 2014 قرارداد داره و در بارسلونا خوشحاله.

کد:
    کد:
    سایت گل ـ ژوزه مورینیو بدون شک مربی رئال خواهد بود. پس از آنکه ماسیمو موراتی مالک اینتر اعلام کرد که ماندن ژوزه در این تیم برای وی هم تعجب انگیز خواهد بود.

مورینیو در مصاحبه ای امروز از تمایلش به حضور در رئال صحبت کرد. البته نکته این است که وی از قید زمانی «یک روز» استفاده کرده که این مسأله بخشی از شخصیت عجیب وی را نشان می دهد. آقای خاص گفت:«من دوست دارم روزی در رئال مربیگری کنم و کارنامه مربیگری من بدون حضور در رئال کامل نخواهد بود.»

آقای خاص حرف هایش را اینطور ادامه داد:«برای من بسیار دشوار خواهد بود که اینتر را بعد از 2 سال کار شدید و دستیابی به هم افتخارات ترک کنم. اما این کار را در صورتی انجام خواهم داد که انتقالم به رئال قطعی شود.»

مورینیو ادامه داد:«من دوست دارم یک روز رئال مادرید را هدایت کنم. تیم های من همیشه تهاجمی بازی کرده و هرگز از رقبایشان نترسیده اند و به نظر من این کاملا با شرایطی که رئال دارد متناسب است. این باشگاه آنقدر بزرگ است که هر مربی یا بازیکنی هنگام پیوستن به آنجا در مقابل نام رئال احساس حقارت می کنند. این یکی از نکات ویژه این باشگاه است که به نظر من حقیقتاً جای خاصی است.»

کد:

در متن اصلی منظورش باروحیه بوده نه؟ راستی طبق گفته اش استدلال مورینیو برای اومدن به رئال اینه که تجربه هدایت تیم های بزرگ انگلیسی و ایتالیایی رو داره و حالا نوبت اسپانیاست.
    Last edited by nw_nk; 20-05-2010 at 03:57.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب شایعات بیش از اندازه در اطراف فابرگاس زیاد شده
    شایدم دیگه طرفدار های آرسنال باید باهاش خداحافظی کنن
    از اول هم سرمایه گذاری روی یه کاتالانی اشتباه بود
    اینه جواب احترامی که باشگاه و هوادار ها براش قائل بودن و چقدر دوستش داشتن
    مطمئنن با رفتنش به یکی از منفور ترین بازیکنان باشگاه که به خودش دیده تبدیل میشه
    مخصوصا با رفتنش به بارسا
    تجربه نشون داده که بازیکن هایی که از آرسنال در مواقعی که تیم بهشون احتیاج داره جدا میشن بعدا پشیمون میشن

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب شایعات بیش از اندازه در اطراف فابرگاس زیاد شده
    شایدم دیگه طرفدار های آرسنال باید باهاش خداحافظی کنن
    از اول هم سرمایه گذاری روی یه کاتالانی اشتباه بود
    اینه جواب احترامی که باشگاه و هوادار ها براش قائل بودن و چقدر دوستش داشتن
    مطمئنن با رفتنش به یکی از منفور ترین بازیکنان باشگاه که به خودش دیده تبدیل میشه
    مخصوصا با رفتنش به بارسا
    تجربه نشون داده که بازیکن هایی که از آرسنال در مواقعی که تیم بهشون احتیاج داره جدا میشن بعدا پشیمون میشن
    کلا من آرسنالی ندیدم که از آرسنال بره و مثل سابق بازی کنه....پیرس و ویرا و تیری آنری و گلب و......
    البته آدبایور بد بازی نمی کنه ولی باز هم روی نیمکته!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در متن اصلی منظورش باروحیه بوده نه؟ راستی طبق گفته اش استدلال مورینیو برای اومدن به رئال اینه که تجربه هدایت تیم های بزرگ انگلیسی و ایتالیایی رو داره و حالا نوبت اسپانیاست.
    دقیقا ، چون من هم یادم نمیاد تیمهای مورینیو همیشه تهاجمی بازی کرده باشند ، مخصوصا زمانی که سرمربی چلسی بود .

ضمن اینکه جای قهرمانی لالیگا در کارنامه مورینیو خالیه و خودش هم اشاره کرده بود که دوست داره تجربه قهرمانی در لیگهای معتبر دنیا رو بدست بیاره .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اومدن مورینیو از یه لحاظ میتونه بد باشه.
    اونم اینه که تجربه نشون داده هیچ وقت زیاد تو یه باشگاه نمیمونه و این به نظر من خیلی بده!تا قهرمان شد میزاره میره!
    Arsenal Yet To Receive Any Offer For Barcelona Target Cesc Fabregas - Report
    با این کار بارسا دچار ترافیک بازیکن در خط هافبک میشه !
    اینیستا و ژاوی و سسک همزمان تو بازی ؟ یعنی بدون هافبک دفاعی! سیستم بارسا هم که فک نکنم از 4-3-3 تغییر کنه.
    البته یه حالت هم وجود داره اونم اینه که فابرگاس بخواد نیمکت نشین بشه!
    Last edited by B L A S T E R; 20-05-2010 at 09:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •