Barcelona’s Xavi Delighted With David Villa Capture
رضایت ژاوی از به خدمت گرفتن داوید ویا.
Xavi: “He is a great striker and is able to play in the centre or on either of the two wide positions. He is very dynamic and is always looking for the opposing goal. You could say that his game is similar to Samuel Eto'o,”
ژاوی: ویا اینجاست تا تغییری ایجاد کنه. داشتن ویا در هر تیمی باعث افتخاره. او یک مهاجم بزرگه و میتونه در مرکز یا هر دو جناح گسترده بازی کنه. خیلی فعاله و همواره دنبال موقعیت گل هست. میشه گفت بازیش شبیه ساموئل اتوئوئه.
"He has played with many of us in the national team and he has been playing in La Liga for many years, so there are no problems of adaptation.”
او با خیلی از ماها در تیم ملی بازی کرده و سال های زیادی هست که در لالیگا بازی میکنه. پس مشکلات تطبیق و جا افتادن در کار نخواهد بود.
“I hope to continue making a lot of goals to help us win trophies,"
"Villa and Cesc [Fabregas], if he comes too, are welcome to help us to continue playing the football that characterizes us and achieve further success.”
امیدوارم به گل زنی زیادش ادامه بده تا به ما برای بردن رقابت ها کمک کنه. ویا و سس (فابرگاس) اگر بیاد بهشون خوش آمد خواهیم گفت تا به ما کمک کنند ادامه بدیم بازی فوتبالی رو که شخصیت ماست و به موفقیت های بیشتری برسیم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Luciano Moggi Insists Barcelona Striker Zlatan Ibrahimovic Would Be 'Ideal' For AC Milan
Luciano Moggi (مقام سابق یوونتوس) اصرار می کنه که زلاتان مهاجم بارسلونا برای میلان مناسب و ایدهآل خواهد بود.
کد:
Arsenal Yet To Receive Any Offer For Barcelona Target Cesc Fabregas - Report
Arsenal have yet to receive any bid for wantaway club captain Cesc Fabregas despite his wish to move to Barcelona, according to Sky Sports News.
آرسنال (با قبول نکردن پیشنهاد کمتر از 40 میلیون یورویی بارسلونا) همچنان منتظر پیشنهادهای بهتر از تیم های دیگر برای کاپیتان هست. علارغم میل خود فابرگاس که انتقال به بارساست.
The £40 million rated Spanish international is understood to have told manager Arsene Wenger about his desire to leave north London.
این ملی پوش اسپانیایی به آرسن ونگر مربی تیم هم در مورد علاقه اش به ترک آرسنال گفته.
کد:
کد:
Keirrison (K9): I Will Work Hard To Return To Barcelona
کریسون: حسابی تلاش خواهم کرد تا به بارسلونا برگردم.
این مهاجم 21 ساله تا June 2011 به فیورنتینا قرض داده شده.
کد:
Agent Gives Reassurances Over Zlatan Ibrahimovic's Barcelona Future Following David Villa Arrival
عامل (= نماینده) زلاتان اطمینان میده که ورود داوید ویا خطری برای آینده این بازیکن در بارسلونا نداره.
Mino Raiola: "The club already said they were happy with Zlatan. Villa's arrival has nothing to do with Ibra and it does not put his stay in danger seeing that Villa can play well on the wings," Raiola told Calciomercato.i.
"He [Ibrahimovic] has a contract until 2014 and he is happy at Barcelona."
ریولا: باشگاه گفته که از زلاتان راضی بوده. ورود ویا هیچ ربطی به زلاتان نداره و با توجه به اینکه ویا میتونه بخوبی در جناحین بازی کنه خطری متوجه باقی موندن زلاتان نیست. او تا 2014 قرارداد داره و در بارسلونا خوشحاله.
کد:
کد:
سایت گل ـ ژوزه مورینیو بدون شک مربی رئال خواهد بود. پس از آنکه ماسیمو موراتی مالک اینتر اعلام کرد که ماندن ژوزه در این تیم برای وی هم تعجب انگیز خواهد بود.
مورینیو در مصاحبه ای امروز از تمایلش به حضور در رئال صحبت کرد. البته نکته این است که وی از قید زمانی «یک روز» استفاده کرده که این مسأله بخشی از شخصیت عجیب وی را نشان می دهد. آقای خاص گفت:«من دوست دارم روزی در رئال مربیگری کنم و کارنامه مربیگری من بدون حضور در رئال کامل نخواهد بود.»
آقای خاص حرف هایش را اینطور ادامه داد:«برای من بسیار دشوار خواهد بود که اینتر را بعد از 2 سال کار شدید و دستیابی به هم افتخارات ترک کنم. اما این کار را در صورتی انجام خواهم داد که انتقالم به رئال قطعی شود.»
مورینیو ادامه داد:«من دوست دارم یک روز رئال مادرید را هدایت کنم.
تیم های من همیشه تهاجمی بازی کرده و هرگز از رقبایشان نترسیده اند و به نظر من این کاملا با شرایطی که رئال دارد متناسب است. این باشگاه آنقدر بزرگ است که هر مربی یا بازیکنی هنگام پیوستن به آنجا در مقابل نام رئال احساس حقارت می کنند. این یکی از نکات ویژه این باشگاه است که به نظر من حقیقتاً جای خاصی است.»
کد:
.gif)
در متن اصلی منظورش باروحیه بوده نه؟ راستی طبق گفته اش استدلال مورینیو برای اومدن به رئال اینه که تجربه هدایت تیم های بزرگ انگلیسی و ایتالیایی رو داره و حالا نوبت اسپانیاست.