ما مدل های ماشین ایرانی low poly هم ساختیم ولی حجمشون 2 مگ یا 3 هست...
ما مدل های ماشین ایرانی low poly هم ساختیم ولی حجمشون 2 مگ یا 3 هست...
منمون ولی بدرد من نمی خوره لطف داری اینم موتور
دوستان یک چیز برای بازی اضافه کردم اگه گفتین ماله بازی just cause هست اصلا بزارید خودم بگم چنگک
که باهاش می تونید به سریع به سمت یک کشیده بشید .بزودی کار می کنم بتوانه باهش سوار بشه
در ضمن امروز یه چیز عجیب تو گیم استدیو دیدم که تنم لرزید .وقتی کارم بازم کردم متن کد های بازی تبدیل شده به null .حالا خدا شکر یه جا ازشون کپی داشتم .ولی این آخرین بازی من با گیم استدیو هست
یه پیشنهاد برای بهتر کردن گرافیک. نمیدونم سینما4d توربو اسموث داره یا نه ولی یه کاریش کن دیگه. گوشه های مدلات رو گردتر کن![]()
اینم عکس از پرواز با چانگک:
می تونم گردتر کنم ولی افت فریم شدیدی ایجاد میشه . به نظر من نمی دونم شاید مشکل کامپیوتر من باشه کد بازی یدفعه تبدیل به null میشه (دو دفعه این اتفاق افتاده) نمی دونم شاید کامپیوترم ویرویس داره .این اتفاق تو سرباز وطن هیچ وقت نیافت اد
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
trubo smoth در cinema همون phong tag هست
ربطی به گیم استادیو بدبخت نداره مال کرک هست. من تو یونیتی هم یکبار کرش کرد کدها پرید. کلا هر اشکالی دیده می شه بخاطر کرک ها هست که مشکل ایجاد می کنند.در ضمن امروز یه چیز عجیب تو گیم استدیو دیدم که تنم لرزید .وقتی کارم بازم کردم متن کد های بازی تبدیل شده به null .حالا خدا شکر یه جا ازشون کپی داشتم .ولی این آخرین بازی من با گیم استدیو هست
راستی تکسچرهات خیلی بهتر شده . از smooth هم استفاده نکن خیلی تعداد Face ها رو می بره بالا . خودت مدلهات رو جزییات بده.
پرویزجان بعد از این بازی میخوای با چه انجینی کار کنی؟
اینشا... اگه بتوانم می خواهم UNREAL یاد بگیرم
همه که Unreal کار شدن.(من که فعلا با یونیتی دارم حال میکنم و شدیدا منتظر نسخه ی 3 اون هستم)
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
در ضمن پرویز جان شما فریم ریتشو بگیر به ما بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)