نسخه ی 1 بازی واسه کی بود.
من اصلا اسمش رو هم نشنیدم یا یادم نمیاد؟؟
منم آخه خوشم اومده از این بازی و امید دارم بهش.
نسخه ی 1 بازی واسه کی بود.
من اصلا اسمش رو هم نشنیدم یا یادم نمیاد؟؟
منم آخه خوشم اومده از این بازی و امید دارم بهش.
نسخه ی یک بازی سال 2007 اومد و دقیقاً ناشر و سازنده ی بازی یکسان هستند یعنی ناشر Atari و سازنده Eden .
نسخه ی یک بازی برای PC و Xbox360 و PS2 اومد و به نظر من انقلابی در بازی های اتومبیل بود و خاطره انگیزترین بازی عمرم !
اگه عاشق رانندگی و مسابقات مرگبار توی شهر با ترافیک واقعی هستی فقط و فقط باید همینو بازی کنیمثل خوده من
![]()
دوستان یه والپیپرزیبا از این بازی دیدم گفتم اینجا بزارم شاید خوشتون اومد
اینجا با سایز بزرگ و اصلی ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
دقیقا این بازی کی ریلیز میشه برای PC چون من مشتاقانه منتظرش هستم با سری اولش که واقعا حال کردم خدا کنه این یکی هم خوب باشه
باز هم من از نبود خيلي ماشينهايي كه تو ورژن يك بودن و تو اين ورژن جاشون خالي هست ناراحتم...
ميتونستن با قرار دادن همه اون ماشينها در كنار اين ليست جديد مجموعه نسبتا كاملي رو ارائه بدن و محبوبيتشون رو بيشتر از اينا بخرن...
با اين حال
19 روز
آخه قرار بود چند روز پيش بياد كه ريليزش عقب افتاد؟
بالاخره باید یه چیزی باشه که تو نسخه ی بعدی رو کنند دیگه.
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
نسخه ی قبل تصادفات چه جوری بود.؟
خوب طراحی شده بود؟طبیعی بود؟
نسخه ی قبلی مربوط میشه به سال 2007 و مسلماً خیلی سطح بالایی از تخریب پذیری رو نداشته اما تو زمان خودش خیلی خوب بود ! البته باید اینم پذیرفت که برای این چنین بازی ای نمیشه به طور کاملاً شبیه سازی شده تخریب پذیری رو بالا برد چون اگه اینطور باشه دیگه نمیشه از بازی لذت برد .
همينطوري كه مصظفي گفت...
نبايد انتظاري داشته باشيم كه مثلا تخريب آنچناني صورت بگيره يا اينكه گرافيك بازي در حد grand turismo باشه !!!
لذت اين سبك بازي ها به اينه كه ماشينهاي زيادي با خصوصياتش رو در اختيار داشته باشي و تو صدها كيلومتر جاده هايي كه متفاوت هستند نسبت به هم رانندگي كني و ازش لذت ببري
و همونطوري كه تو كليپ ها ديديم
موارد جديد زيادي تو بازي اضافه شدند...
و همينكه مود بازي از حالت فقط در روز با هواي آفتابي به روز و شب متغير و آب و هواي طوفاني و باراني ارتقاء پيدا كرده خودش كليه و به جذابيت بازي 100 % اضافه ميكنه...
و كماكان ورژن يكش رو هر روز بازي ميكنم با انواع و اقسام ماشينها ( البته با فرمان بازي ) و ازش خيلي لذت ميبرم...حالا ورژن 2 كه بايد خيلي بهترم شده باشه از يكسري لحاظ هاي مهم
نسخه اصلی رو تو ایران میشه خرید؟!
به game-ir ایمیل دارم.اینطوری جواب داد:
با سلام سفارش میذارم اگر بتونم بگیرم تو سایت قرار داده میشه با تشکر
![]()
Last edited by Viren; 20-01-2011 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)