سلام
من با فایر فوکس کار میکنم،اون addon رو که تو راهنما هم بود دانلود کردم ولی بازم جواب نمیده!!!
-----------------------
*ویرایش*
درست شد![]()
سلام
من با فایر فوکس کار میکنم،اون addon رو که تو راهنما هم بود دانلود کردم ولی بازم جواب نمیده!!!
-----------------------
*ویرایش*
درست شد![]()
Last edited by *IN*; 19-07-2010 at 17:20.
هر کاری کردم نشد
چجوری باید توی پست ها بذاریم
Last edited by jyjy; 19-07-2010 at 17:42. دليل: ففففف
روی عکس ها یک بار کلیک کن ،بعد بیا توی پستت Paste رو بزن .![]()
اگه با فایر فوکس کار میکنیبعد از اینکه اون addon رو نصب کردی،برو تو صفحه اسمایلیها بعد روی ین عکس فایر فوکس (پایین سمت چپ)کلیک کن میشه لوگوی ie بعد رو شکلکا کلیک کن بیا تو پستت پیست کن
منم همین کار را میکنم ولی اینجوری میشه
[IMG]file:///D:/Program%20Files/namakdoon%20city/images%5Cabn6.gif[/IMG]
قبلا این addon روی موزیلا بود اما دوباره نصب کردم ولی درست نشد بازم این پایینی میاد
![]()
دوستان گلم.... در مرورگر IE نوار زردی بالای مرورگر ظاهر میشود که باید روی آن کلیک کرده و allow blocked contents را زده و yes رابزنید تا سیستم کپی کننده کد فعال شود...این نکته در راهنمای نمکدون ( سطر آخر ) وجود داره
![]()
Last edited by labkhand; 24-08-2010 at 20:39.
چه کسی گفته نمیتونی استفاده کنی؟؟؟...من خودم با فایرفاکس از نمکدون استفاده میکنم...پست های قبلی رو بخون...افزونه رو میتونی از درون راهنمای شهر نمکدون دریافت کنی
![]()
مسعود منو که میشناسی من خنگم از اینا هیچی حالیم نمیشه اگه نکته به نکته بگی شاید حالیم شد![]()
عزیز دلم...اول روی اون نوار زردی که اینجا توی پست 139 گفتم کلیک کن و کاری که توضیح دادم رو انجام بده...سپس روی شکلک دلخواه یک بار (چپ کلیک) بکن...حالا کد به صورت اتوماتیک کپی شده و تنها کافیه اونو با کلید (ctrl + V) در پست خودت یا محل گفتگوی خودت قرار بدی...به همین سادگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)