بخدا گناه نمیشه اگه سایز این اکسارو اسکیل کنین.
اونی که دیال اپ داره قارچ میخوره تا صفحه باز بشه براش.
![]()
بخدا گناه نمیشه اگه سایز این اکسارو اسکیل کنین.
اونی که دیال اپ داره قارچ میخوره تا صفحه باز بشه براش.
![]()
این هم نمایی کلی و چندگانه از اتاق من و داداشم سهااون یکی اتاقه به من ربطی نداره !
مادر گرامی هم هر دفه میاد رد میشه از اینجا فحشه که نثار میکنه
ایندفه جمع کردن اتاق با سها هست ! من راحتم ! فحشهاشم اون میخوره
اتاقه
وقتی میخوایم بخوابیم لباسارو میریزیم زمین بعد دوباره فرداش میریزیم رو تختدر هم باید از مهندسش بپرسی ! البته خوبیش اینه که را در رو زیاد داره . چه کار کنم ته قلیونم شکست مجبور شدم یه 20 لیتری بذارم به جاش
مانیتور لپ تاپم که شکسته ! مانیتور اکسترناله هم که مال من نیست و امانت ! اصلا مدلشه
موس هم بی سیمه !
یه دفعه تریلی بابام با بارش گم شد با کلی عملیلات پیداش کردیم![]()
بچه ها با این عکس هایی که من گزاشتم و نظراتی که دادید فک کنم دوباره تاپیک بسته شهD:
بچه کنسول جدید کاسیو اومد.... بدویید ببینید
زنده باد قارچ خور
Last edited by roham_06; 27-08-2010 at 22:54.
میگم بچه ها کدومتون تا حالا P30 رو انقدری و فول HD دیده ؟
دیشب گردنم درد گرفته بود![]()
خوب قديما من عكس گذاشته بودم ولي لپ تاپ محترمه رو نذاشته بودم و قولشو داده بودم!
اينم از عكس ها:(در ضمن چون با گوشي گرفتم كيفيت پايينه!خودمم تو عكس گرفتن دستم كجه!)
اين يه عكس تكي از لپ تاپم(خودم نگرفتم عكساشو از اينترنت برداشتم!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو عكسا هدف والاي زندگي من معلوم نبود!(World Of Warcraft)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم اتاقم:(اتاقم گنده بود اولا بعد توش كمد زديم فضا آزادش كوچيك شد!خودم به زور توش جا ميشم!)در ضمن تختم نگيد چه قدر پتوش گل منگليه مال 5 سالگيمه پتوش عوضش نكردم.
اولي خوده اتاق:
دومي تختم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومي قسمتيه در كمد كه بهش ميگم انباري!از 7 سالگي تا دبيرستانم تو اينه وسايلش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها دو طبقه از كتاب خانه ي نفيسم!(بسياري از كتاب ها رو عمرا الآنا كسي پيدا كنه!از زمان قديم بهم ارث رسيدن!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(لامصب عكسا چه حجمي داشتن!خودمو كشتم حجمشونو اينقدر كردم!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان من اگه عكس گرفتم كجا آپلود كنم؟
ممنون
من این 2تا رو پیشنهاد می کنم
محتوای مخفی: Link
محتوای مخفی: Link
این عکسهای بنده س :
کامپیوترم ، فیلمها و گوشی 2630 که تو آب افتاده و سوخته :
عکس دوم ؛ کنسول پی اس توم که تقریباً جزو اولین پی اس تو های اسلیمیه که وارد ایران شده (و احتمالاً آخرین کنسول من هم باشه) بازی رزیدنت اویل 4 تو عکس مشخصه
+تلویزیون قدیمی اطلس که گذاشتمش روی یه چهارپایه عحیب قدیمی که نمی دونم مال چه کاری بوده (سیستم مستضعفی!) و کتابهام :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)