باشه اطلاعات ما ضعیف . شما قوی
اگه تو نخ لپتاپ نبودم پارسال fw 46 نمیگرفتم که به خاطرش کل تهرونو زیرو رو کردم!
باشه اطلاعات ما ضعیف . شما قوی
اگه تو نخ لپتاپ نبودم پارسال fw 46 نمیگرفتم که به خاطرش کل تهرونو زیرو رو کردم!
Last edited by danial_crazy; 27-08-2010 at 15:12.
بله...بعد از ریستارت زمانی که لود ویندوز آغاز میشه...تقریبا چند ثانیه طول میکشه؟![]()
دوست من مدلی که شما دارین 15 اینچ هست و وزنش 2.8
ولی مدلی که از سری Z گذاشته شده 13 اینچ و وزن 1.4 هست...
پس نباید مدل خودتون را با یک 13 اینچی مقایسه کنید...
خلاصه هنر در این هست که این کانفیگ با وزن پایین تر و ظرافت بیشتر ساخته بشه
ما چی کار به ظرافت بیشتر داریم.باید ببینیم کدوم لپ تاپ بهتره.یعنی یه ظرافت و کوچکتر بودن ال سی دی ارزش دو برابر قیمت رو داره؟
دیسکش که بلوری هم نیست![]()
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا دنبال بهونه هستی که ایرادات الکی بگیری.
شما مطمئن باش یه بار با این لپ تاپ کار کنی دیگه دنبال برندهای دیگه نمیری.
من فقط کیفیت ال سی دی و دیزاین این لپ تاپ رو با هزار تا برند دیگه عوض نمیکنم.
با هزینه کردن کمتر از همون پول میتونستم یه لپ تاپ خفن مثل asus g73 بخرم ولی من یکی از بزرگی و وزن زیاد تو لپ تاپ میونه ای ندارم.
با asus g513D هم کار کرده ام ولی اینو بهت با اطمینان میگم که تو اکثر موارد نمیتونه به پای z128 برسه.
یه لپ تاپ با وزن ۱.۴ کیلوگرم و با این کانفیگ خفن گویای همه چیزهست و من نیاز نمیبینم توضیح اضافی بدم.
در ضمن اگه خواستی هم درایو بلو ری داشته باشه میتونی با هزینه کردن ۳۰۰ تومن پول اضافه با درایو بلو ری مدل z129 رو بخری.
دوست عزیز من خودم عشق سونیم!! چون از کیفیتش خوشم میاد و همینطور کیفیت صفحه نمایش! حالا چه آمریکایی باشه چه چینی یا ژاپن!
یعنی میخوای بگی کیفیت صفحه نمایش مدل شما با بقیه مدل های سونی سری f , fw که فول اچ دی هستن فرق داره؟من الان خودم یه لپتاپ سونی فول اچ دی دارم! برند دیگه ای ندیدم که چنین کیفیت صفحه نمایشی داشته باشه.
در کل لپتاپ شما با توجه به اینکه بلوری هم نداره عمرا به این قیمت نمی ارزه! حالا چرا زور میزنی. اصلا به من چه . مبارکت باشه![]()
Last edited by danial_crazy; 29-08-2010 at 01:06.
sony vaio f123 fx
i7 6m cash
6gig ram
500 gb hard
330 gt
![]()
Last edited by HOJ-JAT; 05-09-2010 at 08:23.
THINKPAD SL410-DLG
CPU: Intel Core 2 Duo T6570@2.1GHz, 2MB Cache, FSB 800MHz
Memory: DDRIII 2GB 1066MHz (Single Channel)
Hard Disk: 320GB SATA 5400RPM (Western Digital Scorpio Blue WD3200BEVT 320GB 5400 RPM 2.5" )
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 4570 256MB
Weight: 2.32 Kg with 6Cell Battery
قیمت: 695 با گارانتی یکساله سازگار
![]()
دوستان لطفا هر کسی امتیاز رمش در Index ویندوز 7 از 7.5 بالاتره یک عکس با CPU-Z از مشخصات و تایمینگ رمش اینجا بزاره. تا حالا ندیدم لپ تاپی امتیازش در ویندوز 7 از 7.6 بالاتر باشه. حالا 7.9 هم که هیچی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)