این مثل این که بنجامین سومین برادر تو این سری بازی ها هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از روی خال کوبی دستش معلومه
این مثل این که بنجامین سومین برادر تو این سری بازی ها هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از روی خال کوبی دستش معلومه
نوچ ... این بازی انحصاری 360 هست ... البته شاید ....شاید ...شاید .... بعد از 2-3 سال یه نسخه واسه PC هم بدن که خیلی خیلی خیلی احتمالش کمه ... فقط برای شماره اول این بازی نسخه PC اومده تا الان...
من خودم XBOX دارم وباهاش حال میکنم ( جبهه نگیرید پس) ولی هیچ بازی انحصاریش دووم نیورد !!!
![]()
این بیشتر به خاطر وجود مایکروسافته : دی
ولی دیگه اینجوری نیست که همه بازی های مایکروسافت به این صورت باشن : دی
مثلا احتمال منتشر شدن بازی هایی مثل Alan Wake و Halo و همین Gears 3 برای پی سی تقریبا صفره.
فقط من الان از آنونس شدن Fable 3 برای پی سی در عجبم : دی
تریلر جدید بازی gamescome 2010
Hi-Res H.264 MP41106.7MB
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lo-Res MPEG812.8MB
Lo-Res IPOD / PSP210.4MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by street_fighter; 04-09-2010 at 22:43.
سلام
یه گیم پلی جدید از بازی منتشر شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیوهای زیادی از مد beast بازی به بیرون درز کرده که یکیشو مسعود جان لینکشو گذاشتن ...بقیه رو هم من نگاه کردم و بهترین و کاملترین ویدیو رو براتون لینکش میذارم .....که توش هم بازی با 3 نوع موجود جدید هستش و هم بازی در نقش kantus .....فوق العادس:
ویدیویی جدید از بازی...فوق العادس حتما از دست ندین...بیخود نیس که مایکرو گفته این بازی بزرگترین بازی 2011 خواهد بود
نکان جدیدی که تو این ویدیو خواهید دید:حضور ملکه در قسمت مولتی پلیر.....انواع finisher که برای اولین بار می بینید.....گرافیک خارق العاده.... .:
نقدهای زیادی از قسمت مولتی پلیر gears3 شده که در اون همه به ابر شاهکار بودن بازی تکیه می کنن.......این شماره سرورهای اختصاصی هم خواهد داشت... .نکاتی که از این نقدا خووندم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه مد جدید به مولتی پلیر بازی اضافه شده...... .
مد wingman اینبار 8 نفره شده... .
هر اسلحه (اعم از سبک و سنگین)برای خودش یک finisher داره... .
میشه تمامی مدهای آنلاین رو مثه شماره 2 بصورت آفلاین با bot ها بازی کرد(البته واسه این هم level میده ولی نه در حد آنلاین زدن)
سیستم level بصورت دیگه ای به بازی اضافه شده.......باید برای انجام finisher های متعدد level بگیرید تا واستون باز بشه
برای اولین بار تو گیرز میتونید اسلحه ها رو مثه cod زوم کنید(اسلحه های بدون scope بازی cod رو یادتون میاد چطور زوم میکردیم؟؟)
کاور گیری همونه فقط چند مورد بهش اضافه شده مثه خروج یکباره از سنگر و با لگد دور کردن دشمن نزدیک کاور
بازی سرور اختصاصی هم خوiهد داشت(که گفته شد)
واسه cole هم لباس تمرین راگبی هم اضافه شده که واسه خودش finisher های جدیدی داره......
Last edited by halflife g; 07-10-2010 at 20:50.
GAMESPOT
GEARS OF WAR 3 MULTIPLAYER HANDS ON
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)