تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 148

نام تاپيک: از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بیشتر با سیستم موزیک گوش میدم تا فیلم و بازی اما میخوام شفافیت صدای عالی داشته باشه
    پس به نظرم 2.1 بهتره... 5.1 هم خوبه ولی اگه فیلم نمیبینید چندان مهم نیست...

من خودم Edifier C2 دارم از همه نظر کامله... صدای شفاف و بیس عمیق که داره واقعا عالیه.

در مورد Logitech تجربه ای ندارم اما اون هم یک برند کاملا حرفه ای مانند Edifier هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام من اسپیکر واسه کامپیوترم میخوام بین دو مدل ادیفایر c2 , m3500 موندم کدومو انتخاب کنم از یک طرف زیبایی c2 منو

گرفته و از طرف دیگه چون مادربردم صدای hd ساپورت میکنه موندم اگه c2 بگیرم نتونم از تمام امکانات مادربرد استفاده کنم. در کل آیا

صدای 5.1 یا 7.1 برای کامپیوتر کارایی داره و استفاده میشه یا جنبه دکور داره. چون از قیافه مدل m 3500 خوشم نیومد. لطفا نظر بدین

سلام

مادربردت چیه؟؟ اگر بیشتر موسیقی مد نظرت هست، همان طور که عرفان هم گفت؛ سیستم 2.1 بهتر جواب می ده... البته اگر بخوایم وسواس به خرج بدیم که بهترین انتخاب رو داشته باشیم، اونوقت حتی نوع موسیقی هم مهم می شه... اسپیکر ها هم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن؛ در نتیجه بعضی هاشون با بعضی سبک های موسیقی بهتر مچ می شن. لاجیتک هم اگر سر تر از ادیفایر نباشه، به هیچ عنوان کمتر از اون نیست.... اگر محدودیت بودجه نداری، می تونی از مجتمع پایتخت، اسپیکر های 2.1 فوق العاده ای از هارمن کاردون یا Teufel بخری....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مادربرد من ga- p55a-ud4p است به نظرت 5.1 بهتره یا2.1 که بشه واسه همه چی استفاده کرد از کدام مدل و برند خوبه که

قدرت خوبی هم داشته باشه.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت c3 و c2 چند هست الان؟؟؟
    ممنونم

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت c3 و c2 چند هست الان؟؟؟
    ممنونم
    C2 حدودا 80 تومان و
    C3 حدودا 130 تومان.

6. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با عرض پوزش ( نمیدونم کجا پست بزارم واسه این سوال) میخواستم بدونم یه اسپیکر کیفیتی تا 50 هزار تومان چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟؟
    فقط یه چیزی میخوام که تفکیک صداش خوب باشه(تو این محدوده قیمت البته)

اگه c2 اوکی هست نسبت به بقیه و ارزش خرید داشته باشه قیمتش برام مهم نیست...میگیرم!
    90% موسیقی...10% فیلم
    لپ تاپ دارم.واسه لپ تاپم میخوام

ممنون

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

ضمنا عرفان جان ممنونم از پاسخت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مادربرد من ga- p55a-ud4p است به نظرت 5.1 بهتره یا2.1 که بشه واسه همه چی استفاده کرد از کدام مدل و برند خوبه که

قدرت خوبی هم داشته باشه.

چیپ صدای مادربردت بد نیست... اما پیشنهاد من اینه که یه کم از بودجه ات رو بذاری واسه یه کارت صدای متوسط از کریتیو مثلا.... حدود 40 تومن.... با بقیه اش هم یه اسپیکر 2.1 خوب از لاجیتک، کریتیو، یا ادیفایر بخر... اگر بیشتر موزیک، حتما 2.1، اگر نصف نصف موزیک و فیلمه، 5.1... شما خیلی کم بتونی متریال موسیقی پیدا کنی که با 5.1 پخش بشه... مگر بلو ری های کنسرت ها.... فیلم دیدن رو مونیتور هم که حال نمیده.. پیشنهاد من همون 2.1 هست... من خودم یه 2.1 Altec Lansing دارم که خیلی ازش راضیم.... نمی دونم هنوز تو بازار هست یا نه.... اسپیکر قیافه اش هم باید به دلت بشینه... برند هایی که گفتم اکثر مدلاشون خوبه... دیگه خود دانی...

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان با عرض پوزش ( نمیدونم کجا پست بزارم واسه این سوال) میخواستم بدونم یه اسپیکر کیفیتی تا 50 هزار تومان چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟؟
    فقط یه چیزی میخوام که تفکیک صداش خوب باشه(تو این محدوده قیمت البته)

ممنون

سلام . منم سوالم همينه ، مي خوام موزيك با صداي كم گوش بدم .سبك موسيقيمم house & pop rock‌هست. مي خوام با ولوم كم كيفيت و تفكيك داشته باشه و
    قيمتم 50-60 باشه !‌ اگه تو اين رنج با اين مشخصات نيست چه ماركي با چه قيمتي اين مشخصات و داره ..

ممنون ميشم كمكم كنيد‌ ..

10. این کاربر از hamedmn1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام . منم سوالم همينه ، مي خوام موزيك با صداي كم گوش بدم .سبك موسيقيمم house & pop rock‌هست. مي خوام با ولوم كم كيفيت و تفكيك داشته باشه و
    قيمتم 50-60 باشه !‌ اگه تو اين رنج با اين مشخصات نيست چه ماركي با چه قيمتي اين مشخصات و داره ..

ممنون ميشم كمكم كنيد‌ ..

help me !!!! !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه اسپیکر برا گوش کردن موسیقی با لپ تاپ می خوام بگیرم که بیس خوبی داشته باشه تا 70 تومن .
    چی پیشنهاد میدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •