سامان من وقتی کیبوردشو دیدم خیلی شبیه کیبورد ایفون بود چطور اینجوریه؟؟؟
البته اگه اینجور باشه فکر کنم با نصب یه کیبورد درست حسابی بشه مشکلو حل کرد
سامان من وقتی کیبوردشو دیدم خیلی شبیه کیبورد ایفون بود چطور اینجوریه؟؟؟
البته اگه اینجور باشه فکر کنم با نصب یه کیبورد درست حسابی بشه مشکلو حل کرد
در مورد کیبورد مجازی توی بلاگ سونی اریکسون هم توصیه کرده از کیبورد اچ تی سی استفاده بشه بهتره.
X10 Users – Download HTC_IME Keyboard Now!
چون من زیاد اس ام اس میدم و قبلا هم آیفون نداشم بهتر میونم جواب بدم
خب تاچش که همون جور که سامان عزیز گفت حساسیتش بالاست کلا من تو کار کردن با گوشی در حین راه رفتن و شماره گرفتن پشت فرمون و از همه مهم تر اس ام اس زدن در حال راه رفتن مشکل نداشتم
ولی خب اولش کلی باید اشتباه تایپ کنید تا براتون عادت بشه![]()
کلا بعد از چند روز به کیبورد گوشی هم کاملا عادت میکنید
رفیقم که Htc hd داره گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل می کنه و به کمک active sync از اینترنت کامپیوتر اما از داخل گوشی استفاده می کنه. آندروید چیزی مثل active sync نداره؟نقل قول:
- وقتی کامپیوتر با دیال آپ به اینترنت وصل هست آیا می شود گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل کرد و از طریق مرورگر گوشی اینترنت رفت؟
ممنون
این رو خودم هم میخواستم بپرسم که آیا برنامه ای هست که اینترنت PC رو Share کنه واسه گوشی؟
ممنون سامان جان . عجله ای نیست سر فرصت تست کن عزیز.
درمورد کیبورد شما که از swype هم میتونی استفاده کنی اگه english مینویسی.
سامان مگه شما هم دایل آپ share میکنی؟واسه این کار تا جایی که میدونم برنامه ای نیست .
سعید جان کیبوردها ی زیادی هست که میتونی ازشون استفاده کنی, من الان میخواستم 5تاشو واست آپ کنم اما 4shared ام باز نشد .اگه مشکلی داشتی با کیبورد بگو آپ کنم.
سلام...
اقايوني كه اين گوشي رو خريدن...
يكي از دوستان يه سوال كرده شما جواب بدين...
حال یه سوالی که دیگه خیالم راحت کنین تا برم تو انتظار برای پایین آمدن قیمت و خریدن همین گوشیو دیگه پی گوشی دیگه نرم
من گوشیم در حال حاضر ان 95 هشت گیگ خداییش صداش بی نظیر همه کاراییاشم خوب فقط خودم می خوام عوض کنم تا یه تنوعی باشه (می خوام یه چیز جدیدی باشه)مثل همین x10 می خوام بدانم به نظرت در کل به خاطر امکانات دیگش مثل همین منوهای جالب بشه از صداش گذشت یانه به نظرت امکاناتش این ضعفش نمی پوشانه من صدا خیلی برام مهم به خصوص تو اسپیکر ولی اگر واقعا می شه تحملش کرد تا بریم تو استندبای برای این گوشی اگرم می دونی نه پشیمانی عمل میاره تا منتظر این سیمبین 3 و نوکیاn-8 نظرت چیه شما هرچی باشه دو ساعت باهاش کار کردی دوستان دیگرم یه نظری بدن
تيتانيوم جان
به دوستت بگو آدمي كه N95 داشته ،وقتي اين گو شي رو ميخره انگار روح دوباره توش دميدن
بابا ان گوشكوب كه فقط صداش بهتره![]()
سلام دوستان نظرتون راجع به ایکس 6 نوکیا یا ساتیو سونی اریکسون در مقایسه با ایکس 10 چیه؟
بحق قیمت رو بیخیال شین فقط بنظرتون کدوم خریدنی تره؟
من به شخصه اصلا اینها رو در حد هم نمیدونم.
و مطمئنا میگم X10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)