دوستان فکر نمیکنم ادامه دادن بحث جایز باشه.
بازی دیگه برد باخت داره .
اگرم باختیم بد شانسی آوردیم اینو همه هم میدونن...
دیگه ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.
دوستان فکر نمیکنم ادامه دادن بحث جایز باشه.
بازی دیگه برد باخت داره .
اگرم باختیم بد شانسی آوردیم اینو همه هم میدونن...
دیگه ادامه ندید چون تاپیک داره منحرف میشه.
من بر عکس شما فکر میکنم این تله گذاری سر الکس فرگوسن بی نظیر بود چون وجود رونی توی بازی باعث میشد حداقل یک مدافع بایرن تمام وقت مراقب اون باشه ( در حالیکه دیشب رونی تقریبا ایستا بازی میکرد ) و همین امر فضا رو برای نانی و والنسیا فراهم میکرد که به بایرن ضربه بزنند و دقیقا برعکس شما فکر میکنم همین مساله نشان از درایت سرالکس داشت هرچند که منتهی به صعود منچستر نشد . و امیدوارم سرالکس و منچستر سال بعد ققنوس وار برگردند و از خاکستر این ققنوس ، ققنوس دیگه ای متولد بشه .
![]()
خیلی جالبه. اون پست بالای پس کشک بود دیگه نه؟ خود تون بحثو شروع می کنید بعد میاد اینارو میگید.
من منظورم این هست که وقتی باختید دیگه نیای این چیزارو بگید این دوستمون یعنی beckham7 خیلی جوگیر هستشحالا که باختید دیگه باختو قبول کنید. منم تیمم ببازه اونو قبول می کنم و مثلا نمیام اینجا به تیمهای دیگه چرت و پرت بگم.
کلا beckham7 یه جوری توی همه تاپیک ها صحبت میکنه که انگار فقط تیم خودش وجود داره. همه بالاخره طرفدار یه تیمی هستن. الان مثلا باید طرفداران رئال هم چون تیمشون پرافتخارترین تیم اروپا هستش بیان اینجا به تیمهای دیگه توهین کنن؟
Last edited by vahidgame; 08-04-2010 at 16:52.
1- علیرغم اینکه طرفدار منچسترم ولی به دور از هرگونه تعصب معتقدم که به واقع حق بایرن بود که صعود کنه ، در دیدار رفت که پس از گل دقیقه 2 رونی 88 دقیقه حمله کردند ، دیشب هم که فقط نیمه اول منچستر خوب بازی کرد و نیمه دوم اکثر مواقع بایرن تیم برتر میدان بود .
2- (((اگر منچستر بود))) دیگه چه حرفیه ؟ مگه پارسال همین منچستر نبود + کریس رونالدو و توز( تبس) ؟ نتیجه چی شد ؟ به جز 8 دقیقه اول بازی که منچسترخوب بازی کرد دیگه چکار کرد ؟ بهتره بگم چکار تونست بکنه ؟؟؟ دوست داشتی امسال هم به بارسا میباخت ( هرچند که فوتبال غیر قابل پیش بینیه ولی قبول کنیم که بارسا تیم بهتریه نسبت به منچستر فعلی)
آقایون من خودم کلا" سه تا تیم و قبول دارم اول رئال بخاطر بازی زیبا و جذاب و اینکه پرافتخارترین هست
2- منچستر به خاطر فرگوسن و بعضی از سیاست های زیبایی که داره (البته این گلیزر (درست گفتم دیگه) همشو داره خراب میکنه)
3- یونتوس بخاطر بوفون
البته بگم گکه درسته که همشون از چمپیون حذف شدن ولی بازم دوستشون دارم
درباره منچستر هم بگم که دیشب بخاطر بچه بازی این رافائل بود که ما حذف شدیم نه چیز دیگه ای
دوباره میگم اول رئال بعد 2تای دیگه ولی بعد از حذف رئال طرف منچستر بودم
رئال عاشقتم حالا چه 20تا بخوری چه 200
یک نکته دیگه اینکه بعضیا فقط بخاطر اینکه بارسا 6جام گرفت امدن طرفارش شدن حتی کسایی که اصلا" فوتبال نگاه نمی کردن
نکته 2 بعضیا میگن واسه فرگوسن متاسفم منم باید بگم واسه شما متاسفم چون فرگوسن یک سطوره و یک افسانه هستش و دیگه تکرار شدنی نیستش که میان میگین که واسش متاسفم
بازم میگم اگه 20 تا که هیچ 200 تا بخورن به ترتیب عاشق همون تیم های بالا هستم و خواهم بود
این رو نگی چی بگی آخه آره آقا ما شانسی بردیم تا چشتون دربیاد حالا برید خونه سماق بمیکید باختی لااقل ادعاتو کم کن بابا !
چه ربطی داره این منچستری ها میگن اخراج شده به جهنم که اخراج شده به ما چه میخواست نشه انگار داور مثلا اشتباهی کارت داده جمع کنید اینهمه ادعا رو بابا الان اگه برده بودید خدا رو بنده نبودید حالا هی مدام حرف از احترام میزنید رو که نیست سنگ پای قزوینه!
گل دوم بایرن استثنایی بود . ولی بارسا امسال اول میشه
آقا حرفای تو جدیه حرفای من کشکه قبول
من مثل شما ده تا تیم ندارم طرفدار تیمهای ایرانی هم نیستم مثل شما حتی تیم ملیش
جوگیری هم درکار نبود چون من نسبت به تیمم تعصب دارم حق دارید به اون حرفا بخندی بهت برنحوره چون درک نمیکردی منم اونجور پست نمیبایستی میزدم چون اینجا جاش نبود
طرفدارای چلسی هم اکثرا بعد از2000تازه فهمیدن چلسی هم تیمه و بخاطر رنگ پیرهنش طرفدارش شدن چون 99درصد طرفدار استقلال ایرانن و تو تیمهای مطرح اروپا تیمی به رنگ ابی نبود
خوش باش طرفدار استقلال پیروزی باشی بهتره
حالا ميفهمم چرا اون تاپيكهاي پر بيننده رو حذف كردن
دوستان
منچسبري ها و بايرنيها بارسلو نيها رئاليها برادر من عزيزم
يكم جنبه داشته باشيد
والا اگه من حقوق بگير بايرن مونيخ بودم اينقدر از برد تيمم ذوق زده نميشدم
یه جوری صحبت می کنید که انگار مثلا شما 50 ساله که طرفدار منچستر هستید.بالاخره هر کسی با توجه به سنش از یه زمانی طرفدار یه تیمی شده. مطمئنا همه به تیم خودشون تعصب دارن. خواهشا دیگه اینجوری صحبت نکن
من واقعا به یه نتیجه ای رسیدم. کلا بحث توی این انجمن هیچ فایده و نتیجه ای نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)