سایت گل- در اینجا می توانید نظر روسا و مربیان تیمهای مختلف حاضر در لالیگا در مورد دیدار امشب ال کلاسیکو را مطالعه کنید؛ قابل ذکر است که مسئولان دو تیم والنسیا و اوساسونا حاضر به پاسخگویی به این سوال نشدند. ما نظرات تیمهای برتر و مطرح تر را برای شما برگزیده ایم:
سویا :
خوسه ماریا دل نیدو (رئیس باشگاه):ترجیح می دهم که پیش بینی نکنم.
آلوارس (مربی سویا): بارسلونا مدعی اصلی است. به نظر من بسیار قوی است ولی می بایست به شدت مراقب حملات رئال باشند.
اتلتیکو:
سرسو (رئیس باشگاه): برای من تفاوتی ندارد که چه تیمی به برتری برسد، چرا که تیم من در این دیدار نیست. تیمی که در دیدار ال کلاسیکو ببرد، قهرمان لالیگا خواهد شد.
کیکه (مربی): دوست ندارم در مورد ال کلاسیکو و مدعی قهرمانی در لالیگا صحبت کنم.
ختافه:
آنخل تورس (رئیس باشگاه): ترجیح می دهم نظر ندهم.
میچل (مربی): رئال در لالیگا قهرمان می شود ولی در مورد دیدار امشب دو تیم نمی توانم نظر بدهم.
اسپانیول:
سانچس ایبره (رئیس باشگاه): پیش بینی نمی کنم ولی باید شفاف بگویم که قهرمان لالیگا به برنده دیدار امشب بستگی دارد.
پوچتینو ( مربی): رئال به دلیل میزبانی، شانس بیشتری برای پیروزی دارد، قهرمانی لالیگا از آن پیروز این میدان خواهد بود.
مایورکا:
تومئو ویدال (رئیس باشگاه): فکر می کنم که با تساوی 3-3 تمام شود. من در رقابتهای لالیگا تنها به حریفان خودمان توجه می کنم.
مانسانو (مربی): رئال مدعی پیروزی در دیدار خانگی است. نتیجه بازی 1-2 به نفع رئال و قهرمان لالیگا تیم پیروز در ال کلاسیکو است.
دپورتیوو:
لندویرو: در هیچ نظرسنجی ای شرکت نمی کنم، مگر اینکه در مورد تیم خودم باشد.
لوتینا (مربی): مدعی خاصی وجود ندارد، هر چند که رئال سطحش را بالا برده. تیم برنده در دیدار امشب، قهرمان لالیگاست.
راسینگ:
پرنیا (رئیس باشگاه): دیدار امشب با تساوی به اتمام می رسد و رئال در لالیگا قهرمان می شود، چرا که بارسا سرگرم لیگ قهرمانان اروپا نیز هست.
پرتوگال (مربی): رئال مادرید تیم کلیدی تری است. آنها امشب به پیروزی می رسند و قهرمان لالیگا خواهند شد.
وایادولید:
سوارس (رئیس باشگاه): مدعی خاصی برای دیدار امشب وجود ندارد ولی سرنوشت قهرمان لالیگا امشب رقم خواهد خورد.
خاویر کلمنته ( مربی): بارسلونا بازی برتری دارد ولی رئال مادرید هم نسبت به قبل به مراتب بهتر شده. بازی امشب مهم است ولی سرنوشت ساز نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/10