سلام
این گزینه برای سازگاری این آنتی اسپایور با سایر نرم افزارها است هر چند فعال کردن آن از قدرت تشخیص و پاک کنندگی
آن کم می کند .این گزینه تنها زمانی باید تیک بزنید که این نرم افزار با سایر نرم افزارهای موجود روی سیستم شما
مشکل داشته باشد.
سلام
این گزینه برای سازگاری این آنتی اسپایور با سایر نرم افزارها است هر چند فعال کردن آن از قدرت تشخیص و پاک کنندگی
آن کم می کند .این گزینه تنها زمانی باید تیک بزنید که این نرم افزار با سایر نرم افزارهای موجود روی سیستم شما
مشکل داشته باشد.
vtn54 عزیز، بازم ممنون بابت راهنماییت
راستى راهى وجود نداره که بشه Spyware Doctor رو بصورت دستى آپدیت کرد ویا فایلهاى آپدیت رو منتقل کرد
ممنون
با تشکر از behnam-tr که نسخه spyware doctor 5.5.0.178 رو در اختیار دوستان قرار داد. ولی ظاهرا Patch آن اشکال داره و من نمیتونم نسخه رو update کنم. اگه میشه یک بار دیگه کرک رو برام بذار.
مرسی
آقا من اينو دانلود و نصب كردم .
پج هم با موفقيت انجام شد .
ولي آپديت رو تا آخرش ميرم .
تا آخر ميره و به دكمه فينيش هم ميرسم و اونو ميزنم.
ولي در آخر ميگه آپديت شكست خورد .
و نه اسكن ميكنه و نه گارد فعال ميشه .
همشون پيغام ميدند كه حتما ديتا بيس بايد آپديت بشه .
مشكل چيه ؟؟؟
با سلام
از spyware doctor 4.0.0.2621 استفاده میکنم یکبار بعنوان پاک کردن یک تروجان
ویندوز اکس پی رو به شکل ویندوز 2000 در آورد این سری هم بعنوان پیدا کردن چند
اسپای ور خطرناک, فایلهای سیستم ویندوز مدیا سنتر رو پاک کرد و سیستم دیگه بالا نیومد.
به نظر شما آیا این موارد اتفاقیه یا عمدی در کاره ! مثلا ً شرکت پی سی تولز آپدیت ها رو
برای نسخه های کرک شده دستکاری میکنه. چون هر دو بار بعد از آپدیت کردن این اتفاق
افتاد . از دوستان کسی با این مشکل مواجه شده یا راه حلی وجود داره ؟
Spyware Doctor 5.5.0.204
Download Final
NAME........: Jan Fredriksenکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SERIAL......: 835A-CD6E-487B-1D86-00E0-8AC6-D44C-A80D-205E-1EB4
این هم patch ورژن 5.5.0.204 (تست شده 100٪ جواب میده)
بعد از نصب برنامه را از روی نوار تسکبار shutdowon کرده سپس فایل پچ را در مسیر نصب برنامه کپی و اجرا کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادتون باشه در پنجره فایل پچ قبل از پچ کردن یه متنی (هر چی که شد) در جای خالی که مشخص شده تایپ کنید
Beauty عزیز ممنون بابت پچ
دوستان از اونجاییکه پچ Nacho بهترین پچ ممکن براى برنامه اسپایور دکتر هستش، پس براى پچ کردن برنامه باید چند نکته رو رعایت کنید:
1- هنگام نصب برنامه تيک گزينه مربوط به آپديت اتوماتيک برنامه رو برداشته و نگذاريد پس از نصب آپديت شود
2- برنامه رو کاملا بسته (بر روى آيکن آن در کنار ساعت کليک راست کرده و گزينه Shot Down رو بزنيد)
3- پچ رو در محل نصب برنامه قراردهيد ... بطور پیش فرض C:\Program Files\Spyware Doctor
4- پچ رو اجرا کرده و در محل خالى نامى (يا حرفى) رو نوشته و پچ کنيد
5- خب برنامه کاملا پچ شد و برنامه رو آپديت کنيد
توجه : هنگام آپديت حتما تيک گزينه SD Info NRM رو برداريد
موفق باشید![]()
Last edited by majid20; 10-03-2008 at 15:02.
Spyware Doctor 5.5.0.212
Size: 16.4 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Crack only
Size: 592 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)