مخلصیم. کاری نکردم. حداقلش این بود که راه و چاه تجاری کردن بازی رو یاد گرفتم.خیلی دستت مرسی پرنس جان جبران کنیم
مخلصیم. کاری نکردم. حداقلش این بود که راه و چاه تجاری کردن بازی رو یاد گرفتم.خیلی دستت مرسی پرنس جان جبران کنیم
من فردا می رم ارشاد مجوز رو بگیرم. زنگ زدم بهم خبر دادند که ظاهرا معرفی نامه ها رو گم کرده بودند که دوباره باید ببرم. فقط من نگاه می کردم معرفی نامه ها کامل نبود و چند نفر یا یادشون رفته یا من خاطرم نبوده که بهشون بگم و معرفی نامه ندارند این دوستان هر چه سریعتر تا امشب برای من نامه ای که من رو به عنوان نماینده و مدیر پروژه معرفی می کنه امضا کنند و اسکن کنند وبرای من بفرستند که بدون اون مجوز رو به من نمی دهند.
آقای پرویز بازگشا برای بازیهای نبردمرگبار سرباز وطن و هسته جنگ
آقای کوشا شقاقی برای بازی توپ توپ 2
آقای آرمین اویسی برای بازی گمشده یا lost .
بچه ها معرفی نامه رو بدین دیگه...
راستی هیچ عکسی چیزی دارین از پک مجموعه بذارین ببینیم چجوری شده.
و این که با چه قیمتی قراره عرضه بشه؟
ممنون.
من بزودی میفرستم ممنون
همین امشب می فرستم
شش سال بعد . من هنوز منتظرم. یک برگه کاغد اینهمه معطلی نداره که. با این که مجوز رو یکشنبه گرفتم ولی قول دادم بقیه معرفی نامه ها رو براشون ببرم.من بزودی میفرستم ممنون
ممنون رسید دستم.همین امشب می فرستم
اینم از مجوز ما :
![]()
ایول دست شما درد نکنه فکر کنم خیلی کاغذ بازی داشته پس:
خسته نباشی
راستی ببینم بالاخره اعتبارش یکساله یا ماهه؟؟؟
اون پایینش رو میگم
آقا مهدیار خدا قوت
حالا کدوم شرکت میخواد توزیعش کنه؟
ایول اقا مهدیار چه حالی دادی . بی نهایت ممنون . میدونم خیلی زحمت داشت و از این به بعدشم داره![]()
ممنون خیلی مخلصیم. عچب چیزی دیدی من خودم دقت نکرده بودم. اعتبارش یکسال هست.ایول دست شما درد نکنه فکر کنم خیلی کاغذ بازی داشته پس:
خسته نباشی
راستی ببینم بالاخره اعتبارش یکساله یا ماهه؟؟؟
اون پایینش رو میگم
ممنون.شرکت مدرن تا اینجا که صحبت شده. البته هنوز موافقتش قطعی نشده . و قراره بهم خبر بده.آقا مهدیار خدا قوت
حالا کدوم شرکت میخواد توزیعش کنه؟
ممنون عزیز لطف داری. البته اگه با شرکت به توافق برسیم دیگه کار دیگه ای نداره و زحمت مجوز پخش و مجوز درجه بندیش می افته گردن شرکت پخش.ایول اقا مهدیار چه حالی دادی . بی نهایت ممنون . میدونم خیلی زحمت داشت و از این به بعدشم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)