اغا دمت فوق العاده گرم ..(چیزی تو مایه های جزغاله)گوشیم سامسونگ m8910 هست ... و تا حالا فقط یه بازی اونم ....ball نمیدونم چی چی درست کار کرده بقیه یا ارور
دادن یا به صورت لمسی کار کردن
![]()
![]()
اغا دمت فوق العاده گرم ..(چیزی تو مایه های جزغاله)گوشیم سامسونگ m8910 هست ... و تا حالا فقط یه بازی اونم ....ball نمیدونم چی چی درست کار کرده بقیه یا ارور
دادن یا به صورت لمسی کار کردن
![]()
![]()
با سلام خدمت بچه های فعال این تاپیک...میخواستم بدو نم این بازیهایی که رزولشنشون 240 در 320 و 240 در 400 هست رو گوشی s8300 که صفحه ی نمایشش 240 در 400 هست بهتر باز میکنه یا s8003(جت) که صفحه ی نمایشش 480 در 800 هست؟؟؟یعنی میخوام بدونم کدوم راحت تر و بدون درد سر باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن بازیهای لمسی تو s8300 هم با کیبرد لمسی اجرا میشه یا با صفحه کلید؟؟؟؟؟؟؟فقط لطف کنین سریعتر بگین...ممنون
ببين بازيهايي كه 240*400 هستن روي S8300 تمام صفحه اجرا ميشن ولي بازيهايي كه 240*320 هستن تمام صفحه نميشن. و همه اين بازيها روي جت تمام صفحه اجرا نميشن. نميشه بگي چون جت رزولشنش زياده بازي با رزولشن هاي مختلف ا رو درست اجرا ميكنه. S8300 فقط رزولشن 240*400- S8000 فقط رزولشن 480*800- و مثلا 5300 نوكيا فقط 240*320 رو درست اجرا ميكنن. البته استثنا هم هست بعضي بازيها مولتي اسكرين هستن و روي اكثر گوشيها با رزولشنهاي مختلف درست اجرا ميشن
Last edited by S_ALI_A; 30-08-2010 at 13:33.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
در ضمن برای کدوم رزولشن بازی بیشتری وجود داره؟؟؟؟؟؟از بین 400 در 240 و800 در 480؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه هاي جاوا كه دردسر نداره ديگه مگر اينكه حجمشون زياد باشه كه اونم ربطي به رزولشن نداره.
گفتم كه اگه رزولشن بازي با رزولشن گوشي همخوني داشته باشه تمام صفحه ميشه كه بهترين حالته و توي خود بازي بحرحال فكري واسه كنترل بازي ميشه و ديگه پايين صفحه كيبورد لمسي نمياره. ولي اگه رزولشن بازي از رزولشن گوشي كمتر باشه تمام صفحه نميشه و يه كيبورد مجازي پايين صفحه مياره كه زياد جالب نيست. اگه هم رزولشن بازي از رزولشن گوشي بيشتر باشه نصف بازي توي تمام صفحه ظاهر ميشه و نميشه بازي كرد.
براي 240*400 تا بخواي بازي هست ولي من كل نت رو گشتم و واسه 480*800 حدود 30 تا بيشتر پيدا نكردم.
بازم سوالي بود در خدمتم. موفق باشي.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم بازي PAC MAN كه رزولشنش 480*800 هستش ولي شايد روي گوشيهاي با رزولشن پايينتر هم بياد. از همه مهمتر...
اين بازي با سنسور حركتي گوشي كار ميكنه
هرچي تعداد تشكرها بيشتر بشه بازم از اين بازيها ميزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: djalikhafan
Last edited by S_ALI_A; 06-09-2010 at 15:14.
برای دانلود که حتما باید لوگین شد![]()
من عضو هم شدم. مثه اين كه پوليه
اگه adsl داري پيشنهاد ميكنم اينو دنلود كن. پك بازيهاي تاچ اسكرين جاوا با رزولشن 240*320 كه حدود 70 مگابايت حجمشه
يه كاره ديگه هم ميتوني بكني. با اين نرم افزاري كه گذاشتم ميتوني تمام بازيهاي معمولي رو به بازيهاي لمسي تبديل كني. ضمنا ميتوني رزولشنشونو هم تغيير بدي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: djalikhafanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S_ALI_A; 06-09-2010 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)