-مهرداد جان قبلا بحث هايي در مورد تفاوت ها بود من خاطرم نيست دقيقا كجا بود
من دوباره پست رو replay كردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-مهرداد جان قبلا بحث هايي در مورد تفاوت ها بود من خاطرم نيست دقيقا كجا بود
من دوباره پست رو replay كردم :
بله این تفاوت ها بین نسخه ی 1.3 و 1.4 وجود داره . ااما صحبتم این هست که اکثرابا همین کابل 1.3 هم پشتیبانی میشند . اما مهم اینه که دستگاه پورت 1.4 داشته باشه . یعنی خروجی 1.4 مهمه نه کابل 1.4
نقل از سایت رسمی hdmi :
فقط قابلیت ethernet به کابل جدید 1.4 نیاز داره . تمام قابلیت های دیگه رو با کابل 1.3 (و البته دستگاهی که خروجی 1.4 داشته باشه) هم میشه داشت .The HDMI Ethernet Channel feature will require a new cable that supports this functionality, either a Standard HDMI Cable with Ethernet or a High Speed HDMI Cable with Ethernet, depending on the maximum resolution to be supported. The Automotive Connection System will also employ a new class of cable, the Standard Automotive HDMI cable, which is designed specifically for automotive use. All of the other new HDMI 1.4 features will be compatible with the existing categories of cables.
متوجه منظورتون هستم مهرداد عزيز
البته تفاوت ها خيلي تخصصي تر در مورد bandwith و نرخ انتقال و كيفيت و...قابليت هاي اضافه تر رو ميشه صحبت كرد
ولي خوب به قول شما با اين سورس ها و نياز ها تفاوتي نميكنه (البته براي شخص من )
چه tv های 1.4 دارن؟
-تمام پنل هاي 3d و تعداد زيادي از مدل هاي توي بازار hdmi v 1.4 هستند
شما مدل مدنظرتون چيه؟
این مدلها snoy ex500
sony ex700
sony ex710
sharp le700m full led
panasonic d25
تاجايي كه من اطلاع دارم يكي از ورودي هاي d25 از hdmi ورژن 1.4 استفاده ميكنه
بقيه پنل ها اين ورژن رو ندارند
منم مدل مارشال خریدم از پااژ ایران 8 تومان تا الان که خوب بوده
من کارت گرافیک ati 3650hd 1g دارم و روی جلدش فقط dvi/crt. نوشته و اسمی از hdmi نبرده میخواستم ببینم اگه بخوام از کابل dvi to hdmi برای اتصال به تلوزیون استفاده کنم مشکل ایجاد نمیکنه البته فناوری avivo کارتهای اتی رو ساپورت میکنه
-شما ببينيد خروي hdmi روي گرافيكتون هست يا نه ؟
-اگر هم نيست ميتونيد از مبدل ها استفاده كنيد مشكلي هم نداره (جز انتقال صدا كه بايد مجزا خروجي بگيرين)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)