من هم موافقم. اگه همین رو برداریم و به جای 4شنبه سوری واژه نوروز رو بگذاریم ضایع هست! دوستانی که زبانشون خوبه اگه ممکنه زحمتشو بکشن.
سپاس![]()
من هم موافقم. اگه همین رو برداریم و به جای 4شنبه سوری واژه نوروز رو بگذاریم ضایع هست! دوستانی که زبانشون خوبه اگه ممکنه زحمتشو بکشن.
سپاس![]()
البته facebook &twitter که قضیش سیاسی داداش ! خودت کهمیدونی.........
بعد من منظورم یه چیزی فراتر و کلی تر از این حرفا بود ! نه این موارد! مثلا همین تغییر دادن لوگوی گوگل! همین چند وقت پیش که المپیک زمستانی ونکور کاندا بود فک کنم یه هفته زودتر لوگوشو عوض کرده بود! ولی چهارشنبه سوری یا عید که همین هفته بعد هست چی؟؟؟؟؟..............هیچی!![]()
ارسال شد...
واقعا واسه فردا بوده ایمیل ؟
اون آدمی که اینو نوشته خیلی مهندس بوده ها
بگو آخه ................
در ضمن اینقدر منت این خارجیا رو نکشین (در مورد نوروز منظورم هستش) یه مشت....... کل اعتبار این مملکتو ازبین بردن فعلا
نمیشه پس گرفت اعتبار رفترو.
حالا هم فرداش رو هم بذاره قبوله بابا!!!
جدی من چون می دونستم گوگل به این چیزها اهمیت نمیده ایمیل نزدم متن رو هم نخواندم گافش رو بگیرم. هنوز هم از خیلیها بپرسی 4 شنبه سوری کی هست فکر میکنند شب چهارشنبه هست. حالا من یک چیز میگم برای اون دست آدمها. شب جمعه معروفه به شب اموات همیشه آخر 5 شنبه هر کی نذر امواتش میکنه پس هر وقت شب یک روزی رو گفتند قبلش میشه.
سه بار ارسال شد
دوستان چهارشنبه سوری هم گذشت اما لوگوی گوگل عوض نشد.
اما خودمونیم ها عاقلانش این بود که برای عید ایمیل می زدید نه چهار شنبه سوری ، و آتیش بازی و این غرتی بازیا.
البته من خودم که کلا ایمیل نزدم.
تسلیت میگم. امروز هم نذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)