تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 334

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 سونی از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

1.خوب من معنی اینو نفهمیدم Monolithic Design
    2. مدل ان ایکس اینترنت ویدیو داره ولی ای ایکس نداره یعنی مثل 650 سامسونگ نمیتونی با ای ایکس کانکت شی و از گجتهاش استفاده کنی؟
    3. مشکی عمیق؟ جلوی کنتراست جفتشون ذکر شده Infinite یعنی نامحدود ولی یعنی بازم شما فرق میزارین؟ اصلا این نامحدود یعنی چی؟
    4. من فقط اینو فهمیدم که یه پایه الومینیومی داره که ای ایکس نداره خوب این چقدر مزیت ایجاد میکنه مگه

درمورد Monolithic Design يعني طراحي يك پارچه اي داره يك صفحه شيشه اي يك پارچه در جلو كه در حاشيه كمي با قاب فلزي گرفته شده
    جالبه بدونيد اين طراحي جديد 6 درجه عمودي زاويه ديد رو بيشتر كرده
    در مورد امكانات جانبي خوب سري nx گويا wi-fi ‌داره و ex نداره كه البته ميشه با يك دانگل wi-fi usb حلش كرد
    سري هاي nx از glossy screen جديدي استفاده ميكنند كه حتي توي خونه هاي روشن كنتراست عميقي رو ميتونند نشون بدند
    در واقع يك ف.ي.ل.ت.ر جديد به نام Opticontrast رو در اين صفحت معرفي كرده
    در ضمن nx800 رفرش ريت 240 هرتز داره كه خيلي به جلوگيري از بلور تصاوير كمك ميكنه
    البته در هر دو سري nx و ex از يك در واقع موتور MotionFlow استاندارد استفاده ميكنه كه متفاوت هست با Motion flow pro كه در سري هاي 3d استفاده ميشه
    كه خود سوني هم هنوز فاش نكرده چه تفاوت هايي بين اين دو هست ولي مشابه سيستم سامسونگ هست
    خوب توي سري هاي nx از منوي مخصوص و در واقع بهبود يافته كه معروف به XMB menu interface هست براي دسترسي به امكانات عالي شبكه اي اينترنتي و.. ..كه ين مدل داره استفاده شده
    داشتن Bravia Internet Video and widget كه مي تونيد به netfix,amazon video .you tube.npr.soy picture,sony music… و جاهاي ديگه جديد ترين اخبار و اب وهوا و... رو ببينيد
    يك light sensor داره كه به صورت اتوماتيك روشنايي رو توي اتاقتون اندازه ميگيره وتنظيم ميكنه با شرايط محيطيتون
    DLNA compliance داره كه خوب گفته شد ميتونيد راحت شبكه كنيد با home network توي منزلتون

با وجود اين تفاوت ها بايد بدونيد سري هاي ex دو تا سنسور خوب وكار امد دارند كه nx ها ندارند
    Ambient:
    كه اين سنسور رنگ رو توي محيط خونه تنظيم ميكنه
    Presence:

اين سنسور مثلا اجازه نميده بچه كوچيك جلو hdtv بشينه و تصوير خاموش ميشه و فقط صدا مياد يا تنظيم ميشه اگه استند باي بود وكاي نكردين بعد 30 دقيقه خاموش ميشه كه اينها توي ايران شايد اصلا مهم نباشه ولي خوب در سطح دنيا براي تبليغ و محيط زيست خيلي مهمه به قول فرنگيا eco-friendly هست
    البته اين سنسور ورژن پايين تري از سنسوري هست كه روي مدل هاي 3d سوني نظير lx900 استفاده شده

در مورد پايه كه فرمودين خوب قشنگ ديگه
    در مورد اختلاف قيمت ديگه نميدونم با شما ودوستاني كه ميخوان تصميم بگيرند
    Last edited by t_tanhayam; 02-08-2010 at 19:50.

2. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام

جناب t_tanhayam

نظر شما در باره خرید این TV ها چیه و کلا کدوم بهتره من بین سری NX700 یا NX800 با EX700 موندم لطفا راهنمایی کنید ؟
    ممنون
    دوست عزيز كمي سليقه اي ميشه و البته به هزينه اي كه ميخواين بكنيد
    من حقيقتا nx800 رو خيلي ميپسندم بيشتر البته بخاطر ديزاينش سري nx700 رو ديدم تقريبا تصوير مشابهي داره با سري هاي ex
    اگر ميخواين منطقي هزينه كنيد به نظرم ex700 گزينه خيلي خوبيه
    Last edited by t_tanhayam; 02-08-2010 at 20:24.

4. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تلویزیونتونو ریست فکتوری کنید
    زبان انگلیسی
    کشور رو استرالیا انتخاب کنید
    کابل انتن را به پشت ان وصل کنید
    بعد سرچ کنید
    من دارم و گرفتم
    سلام.

متشکرم از توجه شما. من این دستگاه رو امروز گرفتم و با توجه به توضیحات شما اون رو تنظیم کردم البته اون فروشنده هم کلی حال کرد
    البته کشور رو سنگاپور هم میشه انتخاب کرد.

باز هم ممنون.

6. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. مبارک باشه.. چند تا سوال داشتم..

مقدار motion frame این مدل چند هرتزه؟ فکر میکنم زیر 100 هرتز باشه درسته؟ موقع پخش تصاویر سریع (مثل فوتبال) مشکلی نداره؟
    نه دوست عزیز مشکلی نداره ولی تو اینچ های40به بالا زیاد به چشم میاد چون پیکسل هاشون از هم دورن

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

سلام
    یه مشکلی تو lcd ex400 دارم .. تو حالت tv و ماهواره 5 ثانیه 1 بار برفکهای نسبتا بزرگی روی صفحه ایجاد میشوند
    مشکل از کجاست؟
    مشکل یا از ماهواره شماست یا جایی زندگی میکنینی که توی مسیر ایرانسل قرار گرفتین یا وسایل برقی پر مصرف همزمان کار میکنن

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

سری EX بالاتر هست یا NX؟ حدس میزنم NX بالاتره اما چرا مثلا NX500 درمقایسه با EX500 قابلیت 100 هرتز رو نداره؟ درست میگم؟ کدومش در کل بهتره؟
    با تشکر
    ex500بهتره همون مدل قبلیw550هست با یکم تغییر ظاهری ولی در کلwجواب پس داده بهتره

8. 2 کاربر از afshin0914 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزيز كمي سليقه اي ميشه و البته به هزينه اي كه ميخواين بكنيد
    من حقيقتا nx800 رو خيلي ميپسندم بيشتر البته بخاطر ديزاينش سري nx700 رو ديدم تقريبا تصوير مشابهي داره با سري هاي ex
    اگر ميخواين منطقي هزينه كنيد به نظرم ex700 گزينه خيلي خوبيه

از راهنمایی شما بسیار ممنونم

10. 2 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 32v550 sony با w550 چه فرقی داره

12. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان 32v550 sony با w550 چه فرقی داره
    تا حد خيلي زياد مشابه هم هستند منتها تفاوت هايي دارند

-موتور پردازش سري w همون موتور v هست منتها با تفاوت وبهبود بيشتري واضافه شدن 480i كه باعث ميشه توي تصاوير sd يا همون غير hd ها جزئيات بهتري داشته باشيم كه معروف به Bravia Engine EX

-وهمينطور اضافه شدن استاندارد 24p كه در واقع نرخ استاندارد 24fps هست و زماني كه با يك مثلا dvd player كه خروجي 24 فرم در ثانيه رو داره وصل كنيد تجربه بهتري ميتونيد داشته باشين

-در سيستم صدايي w هم بهبود وارتقايي صورت گرفته با يك الگوريتم پيچيده از همون دو تا بلند گوي جانبي صداي surround رو هم دارين كه در v بايد بلند گوي جانبي بزنيد براي چنين صدايي

-و يك امكان جانبي خوب در سري w داشتن Theater Sync Technology كه مثلا توي يك خونه سيستم هايي كه لينك ميشن با tv رو ميتونيد با يك كنترل خاموش ويا روشن كنيد

14. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت nx500 بیشتره یا ex500 ؟

16. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

قیمت nx500 بیشتره یا ex500 ؟
    مطمئن نيستم فكر ميكنم سري هاي nx گرونتر هستند

18. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثله اینکه سری nx اصلا ایران نمیومده یعنی سایت سونی نداشت فقط ex500 داشت با ex800 ولی nx500 نداشت ؟ !!

20. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •