سلام من نمیدونم ولی اگه پیشگامان 1000 تومن هم بده دیگه نمیگرم!
سلام من نمیدونم ولی اگه پیشگامان 1000 تومن هم بده دیگه نمیگرم!
من هم بخاطر همین میگم دیگه!شما کلا 6-7 ساعت شب میتونی مثل من دانلود کنی و روزها هم که محدودیت حجم داری و بدرد دانلود نمیخوره.اگه سرعت شبانه تون مثل روزانه بود اونوقت حجم دانلود شما بیشتر میشد ولی بازم ما توی روز از شما سرتر بودیم.
بچه های 1 سوال
128 نقره همون 512 هستش...؟
مگه مخابرات شبانه رایگانم داره؟!ما که ندیدیم کسی مخابرات داسته باشه و راضی باشه!قبلا که با 512پیشگامان بالای 1 گیگ دانلود داشتیم حالا با همون سرعت 300 400تا که فک کنم باز از مخابرات بهتره
بچه ها ازتون کمک میخوام در مورد ADSL میگن بورت خالی نداریم
سلام برو بکس
من یه سرویس 3 ماهه 512 ، 6 گیگ دارم از پیشگامان ، سرعتش تو روز طرفای ظهر محشره اما وای به حال پنجشنبه شب من که بی خیال اون موقع شدم . سرعت دانلودش تو ساعات خلوت بین 120 تا 150 میرسه .
فقط یه بدی داره مثل خوره اکانتت رو میخوره ، مصرفش خیلی بالاست .
به درد کسایی که دانلود دارن نمیخوره ، فقط مصرف یوزر
من امروز قشنگ چندو چوند قضیه رو درآوردم که چرا شبانه سرعت انقدر افتضاحه
سرویس هایی که اسمشون 128 برنز ، نقره و طلایی هستش روزانه به ترتیب 256 و 512 و 1 مگ هستن
ولی در تایم Free همشون میشه 128 معمولی
این در حالیه که دارن ازمون پول 256 ، 512 و 1 مگ رو میگیرن
من که تهران هستم مخابرات نامحدود هست.256 گرفتم 12500 تومان.سیستمم 24 ساعته دانلود میکنه میشه روزی 2 گیگ.من دارم سیستم خوب جمع میکنم حیفم میاد 24 ساعته روشنش بگذارم گفتم بیام اینجا اگه شبی 2 گیگ دانلود دارید بیام از پیشگامان بگیرم ولی دیدم مثل اینکه پیچ سرعت رو بستن گفتم همینی هم که دارم فعلا بچسبم تا ببینم اینده چی میشه
پیشگامان همه را ناامید کرده با این وضعیتش
سلام نیما خان یعنی سرویس من هم که 256 هست اینطوریه ؟
واقعا شب افتضاح میشه
ولی دوستم از مخابرات داره 512 شبها کلی فیلم میگیره تا صبح!
Last edited by A M ! N; 22-09-2011 at 23:47. دليل: اشتباه لغتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)