سلام
براي اسفاده از اينترنت مورد بحث در اين تاپيك ميشه از بشقاب پرنده مركزي استفاده كرد؟ يعني ميشه به صورت مشترك با همسايه هاي مجتمع استفاده كرد؟
سلام
براي اسفاده از اينترنت مورد بحث در اين تاپيك ميشه از بشقاب پرنده مركزي استفاده كرد؟ يعني ميشه به صورت مشترك با همسايه هاي مجتمع استفاده كرد؟
سلام
برای استفاده از این سرویس با توجه به جهتهای معرفی شده . حتما باید بشقاب جدا در نظر بگیرید.
دما هیچ گاه از قسمت LNB LOOP ----- داخل منزل به --- سیستم کابل کشی نکنید
هیچ وقت هم از بشقاب مشترک موجود در آپاارتمان برای --- استفاده نکنید خطر سوختن برد دی وی بی وجود دارد.
Last edited by KING_DESIGNER; 13-04-2010 at 18:18. دليل: ی
مي دونم كه بايد بشقاب جدا باشه سوالم اينه اگه بيايم يه بشقاب جدا براي اينكار در نظر بگيريم ميشه همون رو به صورت مركزي استفاده كرد؟ اگه بشه ميشه يه چيز مناسبي گرفت با سرعت بالا و با همسايه ها استفاده كرد
ما اينجا كه هسيم 4 تا بشقاب مركزي داره و منطقمون جوريه كه نميشه adsl گرفت و وايمكسم داتك آنتن نميده ايرانسلم الكي گرونه. بهترين راه فك كنم همين ماه وار هاي باشه. نظر ديگه اي نيسب برا اينترنت پر سرعت؟
یه اینترنت خوب سراغ دارم ماهی 12 تومن 128 کیلوی نامحدود بصورت وایرلس برای مجتمع ها هم تخفیف میدهند
دوست داشتی ادرسش هست.
تجهیزاتش هم زیاد در نمیاد منطقه به منطقه فرق میکنه و در حالت بدبینانه اگر در محدوده 3 باشید حدود 400 تومنی اب میخوره واگر در محدوده یک باشید مثلا 200 تومن
برای شمال تهران خوب انتن میده.
در ضمن میتونین اشتراکی بگیرین منطقتون کجاست ؟ پون اولویت اول استفاده از سرویسهای داخلی هستش اگر جواب نداد بعدش میرید سمت سرویسهای ماهواره ای.
در مورد این ماهواره ای هم باید یک سیستم رو به صورت سرور استفاده کنید . ئ پهنای باند رو بین خودتون تقسیم کنید.
ولی این که یک دیش بزاریم و پهل تا کاربر ازش سرویس بگیرند نه همچین چیزی نیمشه بهترین کار یک سرور هستش.
دوستان سلام
اون دوستم بود که گفتم نت دوربرد داره(پست 120) امروز بهم گفتش که می تونه واسم نت یه طرفه 2 mb نامحدود جور کنه ماهیانه 80 تومن .حالا میخوام ببینم اینجا کسی هست که 2mb نامحدود با قیمت کمتر از این بشناسه؟
/متشکر![]()
اینم ادرس شرکتی که گفتم بچه ها گرفته بودند و توی تاپیکها تعریفش رو میکردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دست داشتید اول این رو امتان کنید و خرج الکی نکنید
خدا رو شکر یکی پیدا شد که حرفهای منو تصدیق کنه
بعله این سرویسها هستند و میشه استفاده کرد فقط خطر اداره اطلاعات هستش وگرنه مشکلی که نداره هیچی کلی هم منفعت داره وسرعتش از دایال آپ هم بیشتره.
قیمتی که شما دارید مناسب هست ولی من فکر کنم 70 تومن سراغ داشته باشم باید برم چک کنم خبرت میکنم. راستی شما از جریان اداره اطلاعات خبر دارید که میگویند این نوع از سرویسها رو حرام اعلام کردهو هرکی بگیره باید بازداشت بشه ؟
اگر در این مورد اطلاعاتی دارید ممنون یمشم ما رو هم در جریان بزارید
چون استفاده از سرویسهای دو طرفه واقعا عالی و به صرفه تره.
حرام اعلام کردن وسیله یا کالا و یا هر کار دیگه ای دست وزارت اطلاعات نیست کهدست کسای دیگه استکه از اونها هم من تا حالا چییزی نشنیدم.(شایدم اطلاعات به خاطر اینکه نت دوربرد قـلتر نداره میگه حرومه
)
ولی در مورد بازداشت کردن و این حرفا همونطور که قبلا هم گفتم اگه تا شاکی خصوصی نداشته باشید هیچ کس،کاری به کار شما نداره(همونطور که این دوستم داره استفاده می کنه و کسی بهش نمیگه خرت به چند) و کلا بگم اطلاعات اینقدرا هم که فکر می کنید بیکار نیست که بخواد بیاد بازداشتتون کنه و کلا کارای مهمتری هم داره
(اما من تضمین نمیکنم که نیان بگیرن...یهو دیدی اومدن)
پ.ن:اینها که گفتم در مورد یه طرفه هست...وگر نه دو طرفه که معلومه هنوز سرویس فعال نشده آب خنک علیه سلام!![]()
Last edited by masud-000000; 14-04-2010 at 15:43.
آخه پند روز پیش یه بابای یه ایمیل برایم فرستاده و وزوزی کرده نوشته همه کاربرا تحت کنترل هستند و یک طره هم محدودیت پیدا کرده.
منم گفتم یک اشاره ای به این سرویس دو طرفه بکنم چون ظاهرا قبلا ها اون هم توی محدودیت بود و الان هم هست .
ولی من یه سری قیمت هم همون حدود 70 تومن برای دوطرفه هم دارم
مسعود جان داداش من برای دو طرفه هم میخوام یه اقدامی بکنم
ولی خدایی یه لینکی دارم که به من هشدار داره که طرف آتیش نرو و دست نزن جیزه !!!
برای همین میگم که یک طرفه با همین قیمت هم خوبه ولی متسافانه این ایمل یه خورده منو ترسونده
داداش مملکت B صاحابی داریم نباید ترسید ؟![]()
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 07:53.
اگه میشد دوطرفه استفاده کرد چی میشد.
وقتی در حال سند باشیم چطوری متوجه میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)