تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 16 اولاول ... 410111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 158

نام تاپيک: مهمترین معیارها برای انتخاب مانیتور چیست؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید روی 1680 * 1050 تنظیم کنید.

2. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

00n

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میشه گفت این مانیتور اچ دی هست!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله این مانیتور تصاویر با کیفیت HD رو میتونه نشون بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سام مانیتور نمیسازه بلکه محصولات سامسونگ رو منتاژ میکنه که در طول سالهای کارش هم خیلی موفق بوده و کسانی هم که از این محصولات استفاده کردن راضی بودن.
    شما به چه دلیلی میگید ارزش خرید نداره؟بهتر نیست به جای اینکه رو هوا یه چیزی رو بگیم براش دلایل مستند بیاریم(نه اینکه بگیم مدارکش موجوده , دلیل درست حسابی)
    سام سرویس فقط مونتاژ کننده ست
    همه جای دنیا همینطوره
    مثلا آلمان تلویزیونها و مانیتورهای سامسونگش ساخت خودشه؟
    قطعات از کره یا چین (شریک تجاری سامسونگ ) وارد میشه و اونا هم مونتاژ میکنن
    این روال خط تولید محصولات سامسونگ تو همه جای دنیاست
    چقدر هم با هم هماهنگين و هر كي پست ميزاره 2-3 تايي ميريزيد سر بدبخت.
    1- سامسونگ چند سال اخير به موفقيت رسيد و متاسفانه به خاطر كيفيت پايين كاراش نتونست موفقيت رو حفظ كنه و دوباره داره بازار رو واگذار ميكنه
    2- اصولن وقتي محصولي توسط شركتي اسمبل ميشه بهش ميگن : ساخت شركت X . پس الكي سر اين آقا خالي نكنين بي اطلاعيتون رو.
    3- هيج جاي دنيا (خصوصا آلمان) از پنل چيني براي مشتري هاش استفاده نميكنه به جز سامسونگ ايران يا همون سام سرويس كه لطف ميكنه و همه قطعات رو چيني غالب ميكنه. سري هاي اروپايي پنلاشون عمرا چيني باشه. مثل همين بانه اي ها كه كيفيتشون كلي فرق داره با سامسونگ ايراني

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- سامسونگ چند سال اخير به موفقيت رسيد و متاسفانه به خاطر كيفيت پايين كاراش نتونست موفقيت رو حفظ كنه و دوباره داره بازار رو واگذار ميكنه
    2- اصولن وقتي محصولي توسط شركتي اسمبل ميشه بهش ميگن : ساخت شركت X . پس الكي سر اين آقا خالي نكنين بي اطلاعيتون رو.
    3- هيج جاي دنيا (خصوصا آلمان) از پنل چيني براي مشتري هاش استفاده نميكنه به جز سامسونگ ايران يا همون سام سرويس كه لطف ميكنه و همه قطعات رو چيني غالب ميكنه. سري هاي اروپايي پنلاشون عمرا چيني باشه. مثل همين بانه اي ها كه كيفيتشون كلي فرق داره با سامسونگ ايراني
    نه عزیز جان ما با هم هماهنگ نیستیم و حتی متاسفانه ایشون در لیست دوستان همدیگه هم نیستیم.
    جواب 1:
    خب ببینید اگر شما تو بازار بودید این حرف رو نمیزدید و میدونستید که هنوز فروش سامسونگ عالیه.
    جواب 2:
    شما کلا بحث رو اشتباه گرفتید , مسئله سر کلمه سازنده نیست مسئله اینه که قطعه اصلی توسط چه شرکتی طراحی میشه و مسلما سام سرویس سازنده قطعات نیست و فقط منتاژ کننده هست.
    جواب 3:
    دیگه خدایی بیخیال شید این بحث ساخت چین رو دیگه یه سوال رو که 1000 بار جواب نمیدن , شما یا اصلا متوجه جوابهای من نشدید یا دوست دارید متوجه نشید( داستان همون اینتل و اپل)
    اگر هم نمیدونید کدوم پست رو میگم بهتره توی همین چند تا تاپیک سرچ کنید.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شریک تجاری سامسونگ چینه
    شما میگی چی مثلا؟
    اطلاعاتت فوله؟
    خیلی حالیته؟
    داخل خاک امریکا بازار سخت افزار تماما ساخت چینه
    چیه خیلی خودتو دست بالا میگیری
    پر از اطلاعات
    شاید خوابی نمیدونی دنیا تو چه مرحله ایه که همه دنیا رو جنس های چینی گرفته
    پنل مانیتورهای سامسونگ تو آلمان هم چینیه
    برای اینکه من خودم تابستون پارسال آلمان شهرlubeck مرکز تجاری و فروش adlerstrabe بودم
    از نزدیک بازار سخت افزار این شهرو رفتمو دیدم
    شما بهتره از روی تعصب بی مورد و بی اطلاعاتی حرفی نزنید که مایه گمراهی بقیه بشه
    عاشق الجی هستید که باشه

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

نه عزیز جان ما با هم هماهنگ نیستیم و حتی متاسفانه ایشون در لیست دوستان همدیگه هم نیستیم.
    جواب 1:
    خب ببینید اگر شما تو بازار بودید این حرف رو نمیزدید و میدونستید که هنوز فروش سامسونگ عالیه.
    جواب 2:
    شما کلا بحث رو اشتباه گرفتید , مسئله سر کلمه سازنده نیست مسئله اینه که قطعه اصلی توسط چه شرکتی طراحی میشه و مسلما سام سرویس سازنده قطعات نیست و فقط منتاژ کننده هست.
    جواب 3:
    دیگه خدایی بیخیال شید این بحث ساخت چین رو دیگه یه سوال رو که 1000 بار جواب نمیدن , شما یا اصلا متوجه جوابهای من نشدید یا دوست دارید متوجه نشید( داستان همون اینتل و اپل)
    اصلا این آقا نمیدونم تا تو این انجمن هر کی حرفی از سامسونگ میزنه ایشون میپرن وسط اطلاعات غلط میدن
    بعد جالبه دیگران رو متهم به بی اطلاعی میکنن
    Last edited by alpha007; 01-05-2010 at 14:00.

8. 2 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدمت دوستاني كه ملاكشان براي بد بودن يك جنس چيني بودن يا نبودن آن است و يا مي گويند در اروپا از جنس چيني استفاده نمي شود و يا اگر مي شود درجه يك است عرض مي كنم به هيچ وجه گول اين گونه حرفها را نخورند و تنها به تجربه و امتحاني كه خودشان يا افراد مطمئن روي يك كالا انجام داده اند تكيه كنند.
    من خودم در آلمان به وفور اجناس چيني را ديدم و تقريباً مي توانم بگويم پيدا كردن جنس و برند اصلي آلماني محال بود آن هم در فروشگاههاي معتبر و همراه با دوستان فني و خبره در بازار و مقيم در آلمان!
    مثلاً ماشين اصلاحم خراب شد و مجبور شدم يكي بخرم. اصلاً برندي مثل ماوزر كه مال خود آلمان است نبود (مي گفتند اگر باشد ساخت شرق اروپاست نه آلمان). برندهاي اروپايي مثل فيليپس را هم كه اروپايي بودند اگر مي توانستي آلماني بخواني مي فهميدي ساخت چين هستند. وقتي كه فهميدم چيني است از خريدش منصرف شدم. دوست آلمانيم با لبخند مليحي گفت فكر مي كني جنس چيني اينجا مثل جنسي چيني است كه در ايران پيدا مي شود؟ درجه كيفيت اينجا ده برابر است و .....
    اغفال شدم و يوروي بي زبان را دادم و خريدم (اينجا همان مدل را 40 درصد ارزانتر و البته با گارانتي معتبر ديدم) البته گارانتي آنجا كه به درد اينجا نمي خورد و آن ماشين اصلاح و كلاً تمام اجناس چيني كه از فروشگاههاي معتبر خريدم از نظر كيفيت اگر بدتر از مشابه آن در ايران نبود بهتر نبود، و يكسان بود!!!؟
    وضعيت مانيتور و تلويزيون LCD هم همين طور بود (تعدادي مانيتور داشتيم كه سالي يك بار براي نمايشگاه استفاده مي شد و آنچنان تعريفي نداشتند)
    اين وضع آلمان با آن تكبر و صنعت و اقتصادشان بود ساير اروپا را چه عرض كنم!
    (وقتي در علاء الدين گوشي نوكيا مي خريدم يارو قسم مي خورد مجار اصل است و براي اروپا توليد شده است در حالي كه در آلمان يك نوكياي غير چيني پيدا نكردم كه براي خودم بخرم حتي 100 يورو گرانتر از ايران و عاقبت تصميم گرفتم در ايران بخرم)
    Last edited by amahdavi2004; 01-05-2010 at 14:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه متنیتور ال سی دی سامسونگ مدل :2053bw دارم روی جعبه و خود مانیتور ننوشته فول اچ دی !!!
    ولی الان که تو سیتینگ رفتم دیدم رزولیشن 1080*1920 رو پشتیبانی میکنه وآخرین رزولیشنشم 1536*2048 هستش !
    ولی وقتی روی این رزولیشن ها میزارم اندازه تصویر بزرگ میشه و آیکون های مانیتور از تصویر خارج میشن !!!! و تارزولیشن رو کم نکنم آیکون ها رو نشون نمیده !
    دلیل این چیه و آیا مانیتورم اچ دی یا فول اچ دی هست!؟
    ميشه گفت انسانها به دو دسته خوش شانس و بد شانس تقسيم ميشن كه شما جزو دسته اول هستين

داره خودمونی میشه paniranist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض جواب

سلام دوستان من یه متنیتور ال سی دی سامسونگ مدل :2053bw دارم روی جعبه و خود مانیتور ننوشته فول اچ دی !!!
    ولی الان که تو سیتینگ رفتم دیدم رزولیشن 1080*1920 رو پشتیبانی میکنه وآخرین رزولیشنشم 1536*2048 هستش !
    ولی وقتی روی این رزولیشن ها میزارم اندازه تصویر بزرگ میشه و آیکون های مانیتور از تصویر خارج میشن !!!! و تارزولیشن رو کم نکنم آیکون ها رو نشون نمیده !
    دلیل این چیه و آیا مانیتورم اچ دی یا فول اچ دی هست!؟
    گرافيكنون ساپورت ميكنه ولي مانيتورتون نه

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جواب 1:
    جواب 2:
    جواب 3:
    سلام
    پیمان جان فکر کنم یه چند سالی طول میکشه تا بلاخره(تو کشورمون) قبول کنند که جنس چینی =اشغال نیست . چین الان داره در بازار دنیا عالی عمل میکنه و مطمعنا انقدر خوب عمل کرده که شرکتی مثل apple مونتاژ کلیه قطعاتشو به چین سپرده .

13. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •