شما باید روی 1680 * 1050 تنظیم کنید.
شما باید روی 1680 * 1050 تنظیم کنید.
میشه گفت این مانیتور اچ دی هست!؟
بله این مانیتور تصاویر با کیفیت HD رو میتونه نشون بده.
چقدر هم با هم هماهنگين و هر كي پست ميزاره 2-3 تايي ميريزيد سر بدبخت.
1- سامسونگ چند سال اخير به موفقيت رسيد و متاسفانه به خاطر كيفيت پايين كاراش نتونست موفقيت رو حفظ كنه و دوباره داره بازار رو واگذار ميكنه
2- اصولن وقتي محصولي توسط شركتي اسمبل ميشه بهش ميگن : ساخت شركت X . پس الكي سر اين آقا خالي نكنين بي اطلاعيتون رو.
3- هيج جاي دنيا (خصوصا آلمان) از پنل چيني براي مشتري هاش استفاده نميكنه به جز سامسونگ ايران يا همون سام سرويس كه لطف ميكنه و همه قطعات رو چيني غالب ميكنه. سري هاي اروپايي پنلاشون عمرا چيني باشه. مثل همين بانه اي ها كه كيفيتشون كلي فرق داره با سامسونگ ايراني
نه عزیز جان ما با هم هماهنگ نیستیم و حتی متاسفانه ایشون در لیست دوستان همدیگه هم نیستیم.
جواب 1:
خب ببینید اگر شما تو بازار بودید این حرف رو نمیزدید و میدونستید که هنوز فروش سامسونگ عالیه.
جواب 2:
شما کلا بحث رو اشتباه گرفتید , مسئله سر کلمه سازنده نیست مسئله اینه که قطعه اصلی توسط چه شرکتی طراحی میشه و مسلما سام سرویس سازنده قطعات نیست و فقط منتاژ کننده هست.
جواب 3:
دیگه خدایی بیخیال شید این بحث ساخت چین رو دیگه یه سوال رو که 1000 بار جواب نمیدن , شما یا اصلا متوجه جوابهای من نشدید یا دوست دارید متوجه نشید( داستان همون اینتل و اپل)
اگر هم نمیدونید کدوم پست رو میگم بهتره توی همین چند تا تاپیک سرچ کنید.
شریک تجاری سامسونگ چینه
شما میگی چی مثلا؟
اطلاعاتت فوله؟
خیلی حالیته؟
داخل خاک امریکا بازار سخت افزار تماما ساخت چینه
چیه خیلی خودتو دست بالا میگیری
پر از اطلاعات
شاید خوابی نمیدونی دنیا تو چه مرحله ایه که همه دنیا رو جنس های چینی گرفته
پنل مانیتورهای سامسونگ تو آلمان هم چینیه
برای اینکه من خودم تابستون پارسال آلمان شهرlubeck مرکز تجاری و فروش adlerstrabe بودم
از نزدیک بازار سخت افزار این شهرو رفتمو دیدم
شما بهتره از روی تعصب بی مورد و بی اطلاعاتی حرفی نزنید که مایه گمراهی بقیه بشه
عاشق الجی هستید که باشه
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
اصلا این آقا نمیدونم تا تو این انجمن هر کی حرفی از سامسونگ میزنه ایشون میپرن وسط اطلاعات غلط میدن
بعد جالبه دیگران رو متهم به بی اطلاعی میکنن
Last edited by alpha007; 01-05-2010 at 14:00.
خدمت دوستاني كه ملاكشان براي بد بودن يك جنس چيني بودن يا نبودن آن است و يا مي گويند در اروپا از جنس چيني استفاده نمي شود و يا اگر مي شود درجه يك است عرض مي كنم به هيچ وجه گول اين گونه حرفها را نخورند و تنها به تجربه و امتحاني كه خودشان يا افراد مطمئن روي يك كالا انجام داده اند تكيه كنند.
من خودم در آلمان به وفور اجناس چيني را ديدم و تقريباً مي توانم بگويم پيدا كردن جنس و برند اصلي آلماني محال بود آن هم در فروشگاههاي معتبر و همراه با دوستان فني و خبره در بازار و مقيم در آلمان!
مثلاً ماشين اصلاحم خراب شد و مجبور شدم يكي بخرم. اصلاً برندي مثل ماوزر كه مال خود آلمان است نبود (مي گفتند اگر باشد ساخت شرق اروپاست نه آلمان). برندهاي اروپايي مثل فيليپس را هم كه اروپايي بودند اگر مي توانستي آلماني بخواني مي فهميدي ساخت چين هستند. وقتي كه فهميدم چيني است از خريدش منصرف شدم. دوست آلمانيم با لبخند مليحي گفت فكر مي كني جنس چيني اينجا مثل جنسي چيني است كه در ايران پيدا مي شود؟ درجه كيفيت اينجا ده برابر است و .....
اغفال شدم و يوروي بي زبان را دادم و خريدم (اينجا همان مدل را 40 درصد ارزانتر و البته با گارانتي معتبر ديدم) البته گارانتي آنجا كه به درد اينجا نمي خورد و آن ماشين اصلاح و كلاً تمام اجناس چيني كه از فروشگاههاي معتبر خريدم از نظر كيفيت اگر بدتر از مشابه آن در ايران نبود بهتر نبود، و يكسان بود!!!؟
وضعيت مانيتور و تلويزيون LCD هم همين طور بود (تعدادي مانيتور داشتيم كه سالي يك بار براي نمايشگاه استفاده مي شد و آنچنان تعريفي نداشتند)
اين وضع آلمان با آن تكبر و صنعت و اقتصادشان بود ساير اروپا را چه عرض كنم!
(وقتي در علاء الدين گوشي نوكيا مي خريدم يارو قسم مي خورد مجار اصل است و براي اروپا توليد شده است در حالي كه در آلمان يك نوكياي غير چيني پيدا نكردم كه براي خودم بخرم حتي 100 يورو گرانتر از ايران و عاقبت تصميم گرفتم در ايران بخرم)
Last edited by amahdavi2004; 01-05-2010 at 14:11.
ميشه گفت انسانها به دو دسته خوش شانس و بد شانس تقسيم ميشن كه شما جزو دسته اول هستين
گرافيكنون ساپورت ميكنه ولي مانيتورتون نه
سلام
پیمان جان فکر کنم یه چند سالی طول میکشه تا بلاخره(تو کشورمون) قبول کنند که جنس چینی =اشغال نیست . چین الان داره در بازار دنیا عالی عمل میکنه و مطمعنا انقدر خوب عمل کرده که شرکتی مثل apple مونتاژ کلیه قطعاتشو به چین سپرده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)