اين يكي ارتباطي به شركتها نداره و هيچ شركتي الان نمي تونه اين ادعا رو بكنه كه كيفيتش هميشه يكنواخت هست... چون اين مسئله ديگه مربوطه ميشه به مخابرات و اداره ارتباطات ديتا كه به isp ها bandwidth ميدند.نوشته شده توسط MaFia
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اين يكي ارتباطي به شركتها نداره و هيچ شركتي الان نمي تونه اين ادعا رو بكنه كه كيفيتش هميشه يكنواخت هست... چون اين مسئله ديگه مربوطه ميشه به مخابرات و اداره ارتباطات ديتا كه به isp ها bandwidth ميدند.نوشته شده توسط MaFia
به نظر من داتک فقط ارزونیش خوبه وگرنه من با سپنتا کار کردم خیلی خوب بود
من سه تا شرکت رو تست کردم .از پارس 256 داشتم .کیفیتش بد نبود ولی چون 512 میخواستم خیلی گرون بود .
بعدش رفتم داتک گرفتم (چشمتون روز بد نبینه ....) (در مورد داتک تو پستهای قبلی مفصل توضیح دادم ) و الان هم سپنتا دارم البته 1ساله و راضی هستم (هم کیفیتش خوبه هم پشتیبانیش )
من 256 داتک داشتم برای دانلود با برنامه دانلود اسلیتور اکثرا تا 25 پر می کرد ولی دانلود معمولی و آوردن صفحه خوب نبود در کل از همه ارزون تر دیگه
راستی هر کی میخواد داتک بگیره من یک مودم comterrnd دارم که یک ماه کار کردم با قیمت ارزون می فروشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماجرای من با داتک
۲۱ مرداد ثبت نام درسایت برای ADSL
===
۲۳ مرداد تماس تلفنی از طرف داتک برای ثبت نام مجدد و اینکه آیا شما مطمئن هستید که میخواهید از ما سرویس بگیرید ( اگر نمیخواستم که ثبت نام نمیکردم )
===
۲۵ مرداد تماس داتک برای ارسال مودم و پرداخت هزینه
===
۲۶ مرداد تحویل گرفتن مودم و فاکتور ارائه فیش تلفن و امضا قرارداد نکته جالب قبل از اینکه سرویسم من فعال بشه از تاریخ ۲۶ مرداد تا ۳۱ شهریور فاکتور صادر شد ( خدمات DS22مبلغ ۲۸۰۰۰ تومان- ۱٪ عوارض ۳۱۵ تومان - ۵ ٪ مالیات ۱۵۷۵ تومان - آبونمان ۳۵۰۰ تومان - جمع کل ۳۳۳۹۰ تومان - تحویل یک مودم ایسوس با پورت lanبمبلغ ۵۰۰۰۰ تومان بدون کارت ضمانت و هولوگرام ) حالا این قیمتها رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کنید
===
۲۹ مرداد درخواست رانژه خط به مخابرات
===
هر شب کار من این بود وقتی از سرکار میام خونه زنگ بزنم پشتیبانی که آیا خط رانژه شده یا نه پشتیبانی هم خیلی راحت میگفت این مرحله بین ۷ تا ۱۰ روز طول میکشه
===
۷ شهریور پشتیبانی میگه خط شما برای رانژه مشکل داره با بخش فروش تماس یگیرید حالا ۳ تا نکته ۱- پشتیبانی به چه معنیه؟ ۲- شما اگر میدونستید خط برای رانژه مشکل داره پس چرا دارین سرویس میدین ۳- من با بخش قروش چکار دارم !
===
۸ شهریور فردا منم زنگ میزنم بخش فروش میگم سرویس نمیخوام این مودم شما داتک ۸۳۴۰۰ تومان منو پس بدید
منم فقط به كساني كه مي خوان از شركت آسيا تك در مركز تلفن نهري Adsl بگيرن ميگم كه اين كار رو فعلا نكنيد. من الان 20 روزه كه از اين شركت اينترنت رايگان گرفتم بعضي وقت ها خوبه ولي 90% اين روز ها سرعتم از دايال آپ هم كمتر بوده. البته علت مشكل در مركز تلفن نهري هست ( مثل اينكه فقط با آسيا تك مشكل دارن ) وگرنه اگه مشكلي از طرف مخابرات نباشه سرويسش خوبه. ( با وجود اينكه رايگان گرفتم حرصم رو در آوردن و 1000 بار زنگ زدم شكايت كردم . وقتي ميگي سرويستون مشكل داره درجا مي پرسن كه مركز تلفن نهري هستين؟ آخه فقط با نهري مشكل دارن)
m a j r i x
متاسفانه علارقم اينكه ما خودمون رو كشتيم گفتيم آقا طرف اين شركته نريد باز ... . اين تاپيك بر خلاف عنوانش تبديل شده به اظهار ندامت و پشيماني دوستاني كه از برخي شركتهاي نامعتبر و بعضا كلاه بردار سرويس گرفتند.
بهتره لينك اين تاپيك رو براي قسمت پشتيباني شركت محترم داتك ارسال كنيد. البته اگه همچين قسمتي به صورت رسمي وجود داره.
عزیزم لینک نمیخواد خودشون توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن خودشون ضایع میکنن فکر کردن با یکسری ... طرفننوشته شده توسط sa3er
جناب majrix فرمایش شما کاملا صحیح است
من خودم تا به حال با 3 تا شرکت کار کردم و هیچکدام مثل داتک از پشتیبانی ضعیفی برخوردار نبودن و بهترینشون هم پارس بود از این نظر .....
ولی چه کنم که همچنان علیرغم کیفیت ضعیفتر و پشتیبانی افتضاح داتک همچنان به علت قیمت مناسبتر دارم از همین داتک استفاده میکنم امیدوارم که یا یک روز داتک درست بشه یا قیمت شرکتهای دیگه بیاد پایین
مهم اینه که اگه بر فرض محال بیان به این صفحه نگاه بندازن فقط اون جواب نظر سنجی بالای تاپیک رو میبینن که نشون میده داتک بیشترین رای رو آورده و ...نوشته شده توسط sa3er
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)