اقا شايد باورتون نشه اما روي بازي من اعمال نشد
اقا شايد باورتون نشه اما روي بازي من اعمال نشد
خب من الان لیگو درست میکنم و برنامشو توی تاپیک میذارم .
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
چی اعمال نشد ؟ اصلا چنین چیزی غیر ممکنه مسیر رو درست انتخاب کردی ؟
تغييراتي كه داده بوديد عملا قدرت بازيكنان تغييري پيدا نكرد![]()
مسعود جان شما اول آپشن فایل قبلیتو پاک کن بعد اینو نصب کن اصلا محاله که بازی یک آپشن فایلو اجرا نکنه . شاید داری اشتباه میکنی بعنوان نمونه والکات از آرسنال باید دریبل اسپیدش 85 باشه یک نگاهی بکن .
ممنون حسین.الان چهار دقیقست که منتظرم تا صفحه دانلود لود بشه.راستی حسین نصب پچ بدون مشکل هم نیست.پچهای غیر رسمی مثل pesedit رو نمی دونم اما اگه مثلا پچ 1.2 یا 1.3 خود کونامی رو یکی نصب کنه چون ورژن عوض شده نمیتونه فایل سیو رو اجرا کنه.پس فقط الام ما میتونیم از کیت سرور برای ادیت لباس و.. استفاده کنیم.
ضمنا ساعت بازیها حداقل برای من 8:30 شب به بعد باشه.چون زودتر اصلا نیستم.ممنون...
برو بچ شما چه جوری دانلود کردید من که هر کاری کردم نشد . RapidShare هم روی Free Download میزنی مینویسه Error چکار کنم . دارم میمیرم از هیجان.
نگران نباش عزیزم.منم همین مشکل رو دارم.چون بقیه دارن دان میکنن این رو مینویسه.باید بذاری این ای دی اس الی ها که با سرعت لامبورگینی اینترنتو راحت زیرپا میذارن کارشون رو بکنن تا نوبت یکی مثل من برسه تا با سرعت ژیان بتونم یه چیزی برا خودم دانلود کنم....می تونی 3 نصفه شب بیای دان کنی.
با یاد خدا مسابقات رو از این لحظه کلید میزنیم
جدول مسابقاتو از کجا میشه دید ؟
بازی اول بین آقا محمد و آرمین عزیز چه شود
حالا که بازی رو در رو هستش میتونید یکی از این دو حالت رو انتخاب کنید :
1- یا اینکه طرفین با توافق هم بازی رفت رو خودشون میزبانی کنن و حریف تیمشو به کامپیوتر واگذار کنه ( البته ترکیب تیم , تاکتیکها تعویضها و بقیه مسائل رو میهمان میتونید قبل از بازی معین کنه )
2- یا اینکه هر دو بازیو به کامپیوتر واگذار کنید .
Last edited by 4039; 06-02-2010 at 00:39.
تغييرات اعمال شد اما تيمهايي كه لايسنس نشده بودند الان همه لباساشون سفيد شده هم لباس اول و هم دوم ؟![]()
مشکل لباس و بقیه پچها رو میشه حل کرد من بعدا راهنماییتون میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)