اول می خواستم از Microsoft24 تشکر کنم که این قدر کامل و با حوصله جواب همه رو میدن.
یه سوال هم داشتم این که گفتید توی ویندوز برنامه نویسی رو انجام بده یعنی چی ؟
مگه برنامه نویسیش با همون برنامه نیس چون دوستم گفت که همه کارش با همون برنامس ؟
اول می خواستم از Microsoft24 تشکر کنم که این قدر کامل و با حوصله جواب همه رو میدن.
یه سوال هم داشتم این که گفتید توی ویندوز برنامه نویسی رو انجام بده یعنی چی ؟
مگه برنامه نویسیش با همون برنامه نیس چون دوستم گفت که همه کارش با همون برنامس ؟
شاید همینجوریه که شما میگید،همیشه محتاط بودم تو کارامیا شاید سخت گیر ،یا سخت پسند!!!!
برای تحقیقاته آخرم میپرسم که من اپل رو بیشتر برای سیستم عاملش میخوام بخرو که کار باهاش راحته و اگه برای برنامه نویسی بخوام وین نصب کنم فایده داره؟یا برای sql (این رو هم ساپورت نمیکنه؟)
و اینکه اگه وین ویروسی بشه مشکلی برای مک ایجاد نمیشه؟
و سوال آخرم اینکه نصب ویندوز به همراه مک مثل روال عادیه نصب دینه؟
merCCCCCC
میشه بگید بین دو مدل زیر چقدر فرقه؟
cpu:2.26 ram :2
cpu:2.53 ram:4
تبلیغات ممنوع!
چشم اميد خان
اكثرن تو اين تاپيك صحبت mb990 , mb991 ميشه پس بقيه ي مدل ها چي؟
من 15 اينچ ميخام بگيرم در حد 2.300.000 آيا پيشنهادي دارين؟
ممنون
خيلي ممنون m24 عزيز از اينكه وقت گذاشتيد و جواب داديد.1 - به نظر شما تغيير و تحولي تو بازار ميخواد به وجود بياد كه ميگين صبر كن؟اگه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.فقط ميخواستم لپ تاپ رو قبل عيد بگيرم كه تو ايام عيد با زيرو بم mac بيشتر آشنا بشم.
2 - در مورد كيبورد هم من به مطلبي تو ويكيپدياي فارسي برخوردم كه اين سوال برام پيش اومد.عين مطلب رو براتون ميذارم.
صفحهکلید فارسی در مکینتاش
پشتیبانی کامل زبان فارسی در سیستم عامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Mac OS X) بطور خودکار نصب میشود و نیازی به نصب هیچ برنامهٔ اضافی نیست. برای فعال کردن صفحهکلید فارسی:
بسته به نسخهٔ سیستم عامل، ممکن است بیش از یک گونه صفحه کلید فارسی در لیست وجود داشته باشد:
- از منوی اپل (سمت چپ بالای صفحه)، دستور System Preferences را انتخاب کنید.
- روی International که با نماد پرچم سازمان ملل مشخص شده، کلیک کنید.
- سربرگ Input Menu را انتخاب کنید.
- از لیست زبانها، گزینهٔ Persian را انتخاب کنید.
پس از انتخاب صفحه کلید فارسی، شمارهها بطور صحیح به فارسی تایپ میشوند و برای تایپ فاصلهٔ مجازی باید از کلید مبدله به همراه فاصله (Shift+Space) استفاد کرد.
- کاربرانی که به ترتیب کلیدها در سیستمهای کلاسیک مکینتاش (سیستم ۶، سیستم ۷، سیستم ۸، و سیستم ۹) عادت دارند، باید گزینه Persian با علامت نقشهٔ ایران را انتخاب کنند.
- کاربرانی که با ترتیب کلیدها در ویندوز عادت دارند، باید گزینه Persian ISIRI 2901 را انتخاب کنند.
- صفحه کلید دیگری با نام Persian QWERTY در نسخههای جدیدتر سیستم عامل وجود دارد که در آن سعی شده حروف فارسی به متناظر لاتین آن منطبق باشد. این صفحه کلید استاندارد نیست اما شاید کار را برای کاربرانی که با جای کلیدهای فارسی آشنا نیستند راحتتر کند.
پيشاپيش ازتون سپاسگذارم.با تاپيك شما بود كه با دنياي شيرين اپل و mac بيشتر آشنا شدم.در بين دوستان و آشنايان هركي ميشنوه ميخوام apple بخرم خيلي تعجب ميكنه و من رو برحذر ميداره!!! اكثريتشون sony رو پيشنهاد ميكنن.منم مجبورم كه مقداري روشنگري انجام بدم و در باب مزاياي mac و macbook براشون سخنراني كنم.بايد به همشون think differentرو يادآوري كرد.ولي اميدوارم آخر سر ضايع نشم
ولي اينطور كه من تو جامعه ميبينم جو شديدي عليه apple وجودداره و من خيلي سعي ميكنم جوگير نشم!!
با سلام دوباره ،
درسته ، اما گفتم شاید ، این دوستتون بخواد مثل من ، برنامه نویسی حرفه ای با C++ , C# , JAVA ,... بکنه!
که در اینصورت نیاز به نصب ویژوال استودیو 2008 یا ... داره! که باید تو ویندوز نصب شه!
اما اگر فقط طراحی وب ، فرق میکنه! با مک هم میشه!
بگذریم!
شما با نصب ویندوز ، خیلی امکانات رو به مک اضافه می کنید!!! نه اینکه چیزی از مک کم کنید!برای تحقیقاته آخرم میپرسم که من اپل رو بیشتر برای سیستم عاملش میخوام بخرو که کار باهاش راحته و اگه برای برنامه نویسی بخوام وین نصب کنم فایده داره؟یا برای sql (این رو هم ساپورت نمیکنه؟)
بله ، وقتی ویندوز می ریزید! پس به راحتی می تونید با ویژوال استودیو ، MY SQL ، PHP و... کار کنید!
اگر ویندوز ویروسی بشه! هیچ مشکلی برای مک به وجود نمی اد!و اینکه اگه وین ویروسی بشه مشکلی برای مک ایجاد نمیشه؟
نصب ویندوز در سیستم های مکینتاش از روال عادی هم راحت تره! چون به جای نصب درایور های متعدد ، با نصب بوت کمپ ، همه ی درایور ها اتوماتیک شناسایی و نصب میشند!و سوال آخرم اینکه نصب ویندوز به همراه مک مثل روال عادیه نصب دینه؟
این دو سی پی یو هر دو Core 2 Duo هستند و از هسته ی سری P استفاده می کنند! 3MB کش L2 دارند و...!میشه بگید بین دو مدل زیر چقدر فرقه؟
cpu:2.26 ram :2
cpu:2.53 ram:4
فرق شون فقط تو سرعت عملکرد ه!پس شک نکنید که P8700 2.53 GHz به مراتب از P8400 2.26 GHz سر تره!
اما فکر کنم بین MB990LL/A و MB991LL/A موندین! درسته ؟؟
این دو مدل پر فروش ترین مک بوک پرو های بازار ند! با وجود اینکه 13" اند!اكثرن تو اين تاپيك صحبت mb990 , mb991 ميشه پس بقيه ي مدل ها چي؟
من 15 اينچ ميخام بگيرم در حد 2.300.000 آيا پيشنهادي دارين؟
ممنون
شاید چون قیمتشون مناسبه!
شما این دو لیست قیمت رو ببین ، کاندیدا معرفی کن! من برات compare کنم!
الماس پایتخت :
نقش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
_________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
با سلامی دو باره ؛
تحولی تا جولای در کار نیست!!
پس به نظر من صبر کردن بی فایده ست!
در مورد صفحه کلید هم ، درسته!
شما می تونید بین : فارسی ، جمهری اسلامی ایران - فارسی و یک گزینه ی دیگه که دقیق یادم نیست انتخاب کنبد !
در مورد جو موجود ! هم باید خدمتتون عرض کنم! که در نهایت شما ضایع نمی شید! و بر عکس هر کس مک بوک رو ببینه! عاشقش میشه!!!!
جوری که بعضی موقع ها به جنون میرسه!![]()
باورتون نمیشه! حق دارید! کم کم باور میکنید!
عکس زیر مک بوک یکی از دوستای منه! ببینید حسادت چه بروزش آورده!
موفق و پیروز باشید!
توصیه های نهاییتون چیه؟به غیر از شارژر و 2 تا dvd دیگه چیا داره تو پکش و اینکه هنگام تحویل به چه چیزهایی دقت کنم؟
راستی جریان این 2 هفته تخفیف اسفندی چیه؟چقدر شاملش میشه واقعا؟
فردا mb986 macbookpro دستمه اصلنم در موردش نميخام صحبت كنم چون عاشقش شدمو هيچ برگشتي هم نداره
بعد از خريد مزاحم دوستان گل ميشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)