آپدیت 2.2 برایxt720 +آموزش استفاده+لینک دانلود
سلام دوستان.
امروز تو علاءالدین دیدمش عجب دیزاین شاخی داره.
دوربینش هم که فوق العاده هستش.
با توجه به قیمت 630 تومن ارزش خرید داره.
نمی دونم چرا دوستانی که این گوشی رو دارن کم لطفی میکنن و حتی حاظر نیستن 1 ریویوی مختصر از گوشی بذارن
از johnypersian1656 عزیز هم ممنونم، با اینکه خودشون گوشی رو نداشتن از طریق دوستشون اطلاعات خوبی از گوشی اینجا نوشتن.![]()
سروش جان ايشالا خودم ميخرم هر چي سوال داشتين بپرسين . فقط يكم طول ميكشه تا بخرم . شايد تا عيد
اما جدا از شوخي حرف دل منو هم زدي .
اما از جاني ميخوام كه فقط از اين گوشي نمونه عكسهاي جديد بزاره از مناظر مختلف . مرسي
@ soroush1362
من کلا بلد نیستم ریویو گوشی بذارماما اگه بگین دقیقا چی بذارم میذارم
@fire خودمون
هادی عکسهاش که توی اون کلوپ بک فیلیپ هم هست![]()
سلام به داداش جانی
اول بلندی صداشو مثلا با چندتا گوشی دم دست مقایسه کن در مورد سرعتش لگی بودن و نبودن
چندتا عکس ار منظره بنداز
فیلم برداری شو بزار و تو هر چندتا گوشی که داری یه عکس از طبیعت با کیفیت عالی بزار و بزار کنار هم و از کلش عکس بگیر که تفاوت رنگها و.. ببینیم همین![]()
جاني منظور من عكس از نمونه هاي عكاسي دوربينش بودآخه اين يك اسمارت فون هست با توانايي هاي بالاي عكاسي و يه جورايي ميشه كمرا فون هم باشه .
و اين مساله عكاسيش برا كسايي كه ميخوان گوشسي رو بخرن خيلي مهمه .
اگر بتوني با 8مگاپيكسليهاي ديگه مقايسه تصويري بزاري عاليه .
سرعت سي پي يو و ال سي دي و ......... رو من مطمئنم كه عالي هست .
2.2 هنوز واسش نيومده اما به زودي آپديت ميشه . اموزشش هم تو سايت ---------.ir هست .آپدیت 2.2 برای xt720 هست؟
اگه هست روش استفاده+لینک دانلود.
سايت رو درست گفتم جاني ؟
ممنون از توجهت دوست عزیز
راستش من بین خرید این گوشی و گلکسی موندم، شدیدا دنبال اینم که از خرید گلکسی فرار کنم، نه اینکه بد باشه، اتفاقا خیلیم خوبه، علتش بر میگرده به مشکلات بین من و سامسونگ
در مورد گلکسی خیلی مطلب و ریویو خوندم ولی برای XT720 متاسفانه ریویوی خوبی ندیدم.
1 لینک پ.خ میکنم اگه بتونی 1 ریویو شبیه اون واسه XT720 بنویسی خیلی عالی میشه، البته نصف اونم باشه قبوله
میدونم درخواست زمان بریه، به مرورم بتونی بنویسی خیلی خوبه.
ممنون![]()
یه چیزی در مورد گوشی های موتورلا به شما بگم شاید در تصمیم گیری کمکتون کنه
مزیتی که من تو گوشی های موتورلا دیدم که همیشه منو شیفته خودش میکنه اینه که علاوه بر کیفیت فوق العاده قطعات ء پشتیبانی فوق العاده نرمافزاری از محصولات این کمپانی هستش که توسط هکرها انجام میشه و علاوه بر امکانات اولیه این گوشی امکانات بیشماری هم بهش اضافه میشه
من خودم جزو افرادی هستم که گوشی های زیادی از برندهای مختلف استفاده کرم و گوشی فعلی خودم ال جی هستش اینو گفتم که نگید از روی تعصب این تعریف ها رو میکنم
فقط میخواستم بگم که استفاده از گوشی های موتورلا ( حتی اگه جاوا باشه ) حسی رو بهتون میده که هیچگاه احساس خستگی و یکنواختی رو از گوشیتون نکنید چون هر روز با امکانات جدیدی از گوشیتون روبرو میشید
این گوشی هم که جزو گوشی های رده بالای موتورلا با امکانات فراوانی هستش
اگه نگاهی به فیلم های موجود در یوتیوب از این گوشی بیندازید پی به قدرت فراوان این گوشی خواهید برد
بابا...یکی که زبانش خوبه بره از سایت های خارجی یه ریویو ترجمه کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)