تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 145

نام تاپيک: بالاخره خريدم = Sony - Cw 1LFX/B

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

بچه ها من می خواستم CW1RFX بگیرم که 2.66 هست نظرتون چیه؟
    چه فرقی با LFX داره؟ به نظرتون کدوم بهتره؟
    سلام - دوست گرامي , تفاوت اين دو نوت بوك در cpu و گرافيك و Ram هست : از لحاظ CPU مدل 1RFX بهتره , ولي از لحاظ گرافيك و ram مدل 1LFX بهتر هستش = اما به نظر من CW1LFX خيلي بهتره - چون 1RFX فقط cpu خوبي داره , كه اون هم زياد چيزه مهمي در برابر cpu مدل 1LFX نيست = ولي 1LFX هم گرافيك خوبي داره و هم رم بالا و cpuش هم خوبه ...............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

14 باتری cw

سلام به همه دوستداران و صاحبان لپتاپ sony cw.
    من مدتیه در مورد این لپ تاپ به خصوص سری جدید cw2 با cpu core i تحقیق می کنم. به نظر من اکثر خصوصیاتش عالیه. ولی در صفحات ریویو انگلیسی به یک مشکل مهم برخوردم:
    "Battery Drain problem" یعنی اینکه لپ تاپ در حالت sleep و یا حتی خاموش کامل به میزان زیاد باتری کم می کنه. به عنوان مثال اگر باتری رو شارژ کنی و بعد کامل خاموشش کنی در هر 6-7 ساعت حدود 20% باتری کم می کنه.
    حالا از تمامیه دوستانی که مدل cw خریدند به خصوص با cpu های core i می پرسم آیا تا حالا به این موضوع توجه کردیند؟ مثلا اگر شب بزارید باتری شارژ بشه و باتری به لپ تاپ وصل بمونه، فردا صبح میزان شارز باتری خیلی کم می شه؟ در مورد مدل های با cpu های core2 هم اگر اطلاعی دارید بگید.
    خیلی ممنون اگر جواب بدید. چون هیچ تحقیقی بهتر از سوال کردن از کاربران واقعی نیست.

3. این کاربر از BT27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

bale dooste aziz manam cw2 daram core i5.khod bekhod kami kam mikone.manam taajob kardam.ama bazivaghta vaghti roshanesh mikonam masalan neveshte 25% kam shode vali ta 30mine dg ham hamoon 25%mimoone. injooriam hast.vali fek nemikonam ziaad kam kone.doostan ham migoftan taghriban tabiieye.darkol laptopaye khobian.man khodam kheeyli darbarashoon tahghigh kardam az hame lahaz harf nadare

5. 2 کاربر از vaio_3036 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidhaji2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان. من میخام یه CW 2GGX بخرم. کسی هست که داشته باشه؟از مزایاش زیاد خوندم، معایبش را میخام برونم!! ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه hamidhaji2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان. من میخام یه CW 2GGX بخرم. کسی هست که داشته باشه؟از مزایاش زیاد خوندم، معایبش را میخام برونم!! ممنون میشم راهنمایی کنید.
    کسی نبود cw 2GGX داشته باشه؟ این کم کردن شارژ باطریش صحت داره؟

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

سلام به همه دوستان و عزیزان CW دار = بله این مشکل باطری تو تمامی نوت بوک ها هست ! - بعد از اینکه شارژ کردید , به طور اتوماتیک بعد از اینکه چند ساعتی بعده شارژ ازش استفاده نکردید , از شارژش کم میشه ! اکثر وسایل برقی شارژی همچون : نوت بوک , دی وی دی های همراه و حتی موبایل ها هم اینگونه هستند ! + بس نمیشه گفت این یک مشکل محسوب میشه , بلکه یک مسئله طبیعی هست , نگران نباشید .......
    Last edited by rasainia; 21-04-2010 at 16:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یه لب تاپ بخرم یه چیزی تواین مدلا sony cw2dgx/b باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟مارک دیگه ای هم باشه مشکلی نیست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یه لب تاپ بخرم یه چیزی تواین مدلا sony cw2dgx/b باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟مارک دیگه ای هم باشه مشکلی نیست .
    لپ تاپ خیلی خوبیه .واقعا من از انتخابش راضی ام. مزایاش رو که راحت با یه سرچ توی همین فروم میتونی پیدا کنی ولی به نظر من تنها مشکلی که داره اینه که صدای اسپیکراش ضعیفه که البته اینم مشکل تمام cw هاست و حتی به نظر من سری f هم با وجود ابعاد و وزنش باز این مشکل رو داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

5 کمک برای خرید

سلام دوستان من میخوام 1nfx یا 18fg یا 2QGX بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره؟؟ 1nfx and 18fg که کاملا یکی هستن؟؟!!!!!
    اگه اطلاعی هم از اخرین قیمتاشون دارین ممنون میشم بگین

داره خودمونی میشه darkzside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

راستش قیمتش به همراه بیمه خیلی مناسبه جاهای دیگه بدون بیمه 1230000 می دن ولی از طرف دیگه خیلی ها از این سایت بد میگن
    من خونم نزدیک دروازه دولته و می تونم برم از دیجی کالا حضوری خرید کنم
    نظر شما چیه؟ اصلا قیمت بیمه بدنه و سرقت لپ تاپ چنده؟
    من هم از دیجی کالا خیلی بد شنیدم ولی حالاا که تو اصفهانی میتونی حضوری به خدمتشون برسی واوضاع رو برسی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •