آقا من در تام رایدر 4 در مرحله ( آسیاب قدیمی ) اش گیر کردم.فکر کنم همه ی کارهاش را کرده باشم و در آخرش موندم چی کار کنم؟
آقا من در تام رایدر 4 در مرحله ( آسیاب قدیمی ) اش گیر کردم.فکر کنم همه ی کارهاش را کرده باشم و در آخرش موندم چی کار کنم؟
من تو پرو اونجایی که لارا یه دختر دیگه رو میبینه بعد یهو چند نفر میان بعد از این که اونارو کشتم چطوری باید از محوطه خارج بشم؟
سلامنوشته شده توسط hezaro-yekshab
2 تا از خونهها با طناب به هم وصل شدهاند
بايد بپري رو ماشين و بري به ايوان خونه و با طناب خودتو به ايوان اووون يكي خونه برسوني و بازي رو ادامه بدي ....
چطور میشه دمو های این بازی رو حذف کرد؟
سلام من تو اول نپال گيرکردم وقتي از روي لبه صخره مي روم تا وسط که ميرسم صخره از بين مي رود ومن مي افتم لطفاًراهنمايي کنيد
سلام
نميشه !!!!نوشته شده توسط hezaro-yekshab
به وسيله دكمههاي جهت نما حركت كنيد و در همين حين پشت سر هم دكمه E رو فشار دهيد تا سريع تر حركت كندنوشته شده توسط sms
سلام
من تو اون مرحله موندم كه اون بالا با يه طناب ميايم پايين كه تهش زنگ داره عكسها رو ببينيد ميفهميد
لطفا بگيد بايد چكار كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا اونجاش رو رفتم كه يكي از قبرها نصفه است من اون نصفش رو كشيد و بردم كنار اون ستون از ستون رفتم بالا بعد از روي ستون پريدم روي يه طناب ديگه كه تهش يه سنگ نسبتا بزرگ هستش وقتي ميپرم رو اون زنگ ميره بالا ديگه نميدونم چكار كنم
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 30-06-2006 at 15:31.
سلامنوشته شده توسط *hamedkhatar*
براي شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشكلي ندارهنوشته شده توسط M E H D I
ممنون امين جان و مهدي جان ردش كردمنوشته شده توسط Amin
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)