OK!
گویا طرفدار نداره
دره تاپیک تا اطلاعه ثانوی تخته شد
موفق و موید باشید....
یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم
خوبه
متوسطه
بده
بدترین بازییه که تو عمرم بازی کردم
OK!
گویا طرفدار نداره
دره تاپیک تا اطلاعه ثانوی تخته شد
موفق و موید باشید....
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟؟!؟!؟!؟!
"تخته ها را به سختی کنار زده و به درونه تاپیک میخزیم!!!"
دوسته عزیز برایه اطلاعاته بیشتر به اینجا سر بزنید:
ranking این بازی برایه تمامیه کنسول ها و پی سی از 9.3 به بالاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که این چیزی رو جز محبوبیته بالایه اون نشون نمیده
در ضمن بازیه سال شده و بعضی ها هم بهترین بازی در سبکه RPG رو بهش لغب دادن (البته با این آخریه خودم زیاد موافق نیستم)![]()
این بازی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین بازی هایه جهانه ولی متاسفانه تو ایران زیاد طرفدار نداره
البته بهتره بگیم بین گیمر هایه معمولی زیاد شناخته شده نیست کلا بازی هایه rpg در ایران بیشتر بین حرفه ای تر ها و گیمر هایه بالایه 20 سال طرفدار داره یه دلیلش میتونه این باشه که برایه سر در اوردن از داستان این بازی ها و لذت بردن از اونها آشنایی با زبان انگلیسی لازمه و دلیل دیگش پیچیده بودن داستان وسردرگمی در این بازی هاست که خیلی دوست ندارن و ترجیح میدن سیریوس سام بازی کنن
مثلا اگه شما به اون فورومی که مخصوص گیمر هاست و اسمشو نمیارم سر بزنید میبینید که تو تاپیکه ابلیوین چه خبره فکر میکنم تا پیک این بازی شاید حدود 1 ساله که از صفحه اول تکون نخورده !!!!!!!!!!!!!!!
به زودی اطلاعات جدید میزارم
Last edited by MAXXX; 21-02-2008 at 00:16.
منم شنيدم كه ميگن بازي فوق العاده ايه ولي فعلا وقت ندارم بازي كنمش
ولي از دموهايي كه ازش ديدم خيلي خوشم اومد
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
چبوری باید دروازه oblivion را بشکونم؟ از من همه اینو می خوان
کدوم یکی ؟ ببین چند تا دروازه اصلی هستن که حتما باید ببندی غیر از اونا تو گوشه و کنار سرزمین هم دروازه زیاده که نیاز نیست ببندیشون
فکر کنم اولین دروازه که لازمه ببندی اول شهر KOVACH یا همچین چیزی باشه شما برو تویه دروازه یه برج هایه بلندی میبینی یکی از اینا برج اصلی از دری که پایینه وارد برج میشی و میری بالا تا به بالایه برج میرسی اون بالا یه گوی آتشی هست که روش کلیک میکنی و دروازه بسته میشه و بعدا میتونی با اون گوی سلاح هاتو جادویی کنی
من این بازی رو چیزی حدود500 ساعت مفید بازی کردم و به نظر من بهترین بازی استراتژیک در زمان خودش و یکی از بهترین ها در الان است گرافیک بازی در زمان خودش یک پله بالاتر از بقیه بود و هنوز هم بین بهترین گرافیک ها است تنها مشکلش هم نیاز به بلد بودن انگلیسی برای حرکت در خط داستان اصلی است که چون من بلد نبودم حدود 300 ساعت بدون داستان اصلی بازی کردم و تازه اون موقع فهمیدم قضیه چیه و بعد دوباره از اول شروع کردم و باز هم برام جذابیت داشت تا اینکه وینوز خراب شد و اواخر بازی تمومش نکردم ولی هر کی کمکی بخواد بگه
بازی معروفی نیست؟!!كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! �!؟؟!؟!؟!؟!
این بازی از سایت هایی چون gamespot نمره عالی 9.3 گرفته!
حیف که نقش آفرینی هستش و مان هم از این سبک کلی بدم می آید و گرنه بازی میکردیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)