فروشنده خوب بهت راهنمایی داده هر چی گفته درست بوده
مبارکتون باشه
فروشنده خوب بهت راهنمایی داده هر چی گفته درست بوده
مبارکتون باشه
دوستان با جستجو تو سایت های مختلف متوجه شدم که رمز منو مخفی در LCD های جدید تغییر کرده حالا چی شده دیگر معلوم نیست . با احتمال زیاد فریمور این دستگاه ها تغییر کرده.بستگی به تاریخ ساخت پشت دستگاه دارد که من LCD خودم LH500است و تاریخ ساخت 2010/JANUARY با این رمز ها وارد منو مخفی نمی شود.
Last edited by jabarsink2000; 09-04-2010 at 11:02.
دوستام من امروز چند تا عکسfull hd مشکی گرفتم وتو lh500تست کردم هیچ مشکلی در این رنگ نداره ومثل ذغال مشکی عکس ها را برای دوستان قرار دادم.عکس اخرم برای این است که نگاکنید تو این lcd و کیف کنید.
![]()
دوست من این عکسا که از صفحه پنل گرفته نشده!!! پس چه فایده ای داره؟
اگه این عکسا رو تو TV باز کنی و با یه تنظیمات خوب دوربینت رو تنظیم کنی و عکس بگیری مشخص میشه که مشکل داره یا نه.
من لنز دوربینم شکسته و دوربین موبایلم هم 1 مگاپیکسلی هست و فایده ای نداره وگرنه چندتا عکس خوب تست بلک لول از پنل LH500 براتون میذاشتم. تا متوجه بشید که مشکی رو در چه حدی نشون میده. با هر عکسی که نمیشه بلک لول رو تست کرد.
این پنل اگه مشکی دو برابر از این که نشون میده مشکی تر نشون میداد دیگه مشکلی نبود.
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
باز هم که میشد هیچ کارایی خاصی نداشت.
دیشب یه دوربین HS900 پاناسونیک(اگه درست بگم) رو به LH500 با کابل HDMI وصل کردم(دوربین پسر عمه عزیزم) و 3 ساعت فیلم با رزولوشن 1080i رو باهاش نگاه کردم مشکلات بلور شدن تصویر و کمبود رنگ مشکی خیلی خیلی کمتر حس میشد. مشکل تیک زدن تصویر هم که اصلا وجود نداشت. رنگها خیلی زیبا و جذاب بود. فقط این وسط دو مشکل به چشم میخورد
1: در دو طرف صفحه (به اندازه 1 سانتیمتر) نور کمتری وجود داشت یعنی نور بکلایت به طور یکنواخت به همه صفحه نمیرسه و این مشکل فقط در تصاویر روشن مشخص میشه و در تصاویر SD خیلی کمتر به چشم میاد.
2: بعضی مواقع در اطراف اجسام که از مقابل یک پس زمینه ثابت رد میشن دون دون هایی ایجاد میشه که کاملا بزرگ و واضح هستن یه چیزی شبیه به پارازیت ولی خیلی ضعیفتر و کوچکتر. مثلا وقتی یه مرغ دریایی داشت از رو به روی درختا رد میشد اطراف بدن این پرنده میشد اون دون دون های واضح رو کاملا دید(رنگ پیکسل ها کاملا قاطی پاتی میشه) این مشکل رو زیاد میبینم بیشتر هم در تصاویر سبز جنگل یا زمین فوتبال و همچنین در تصاویر خاص دیگه ای هم ایجاد میشه.
در کل مشکلات این پنل رو میشه به صورت زیر نوشت.
1:ضعف در نشون دادن رنگ مشکی و از بین رفتن جزییات در تصاویر تاریک(البته بی انصافی نشه از خیلی پنل های دیگه که من دیدم بهتر هست)
2: بلور شدن تصویر موقع حرکت تصاویر( جزییاتی که در تصویر ثابت کاملا مشخص هستن با یک حرکت کوچیک کاملا از بین میزن مثلا جزییات صورت افراد یا جزییات زمین چمن فوتبال) البته این مشکل در تصاویر HD کمتر به چشم میاد.
3: تیک زدن تصویر یا همون جهش لحظه به لحظه در بعضی تصاویر (با توجه به تجربه مشاهده تصاویر متفاوت و در رزولوشن های متفاوت فکر میکنم این مشکل بیشتر به پخش برمیگرده ولی خوب تلویزیون های CRT همون تصویر رو هم به صورت سالم و بدون تیک نشون میدن در کل این مشکل جای بحث داره)
4: مشکل ایجاد دون دون های رنگ وآب قاطی کرده که در بالا توضیح دادم.
و از مزایای این TV میشه به کنتراست بالا و برایتنس بالا اشاره کرد که باعث به وجود اومدن تصاویری روشن و زنده میشه.(در صورت کالیبراسیون صحیح)
رنگ ها رو هم خیلی جداب نشون میده. زاویه دید قابل قبولی هم داره.
آپسکلینگش هم میشه گفت متوسط هست.
فکر میکنم مدل های اروپایی وآمریکایی این پنل بعضی از این مشکلاتی رو که گفتم نداره و علاوه بر اون امکانات سخت افزای دیگه ای هم داره و به همین دلیل هم در سایت CNET جزو LCD های برتر معرفی شده.
Last edited by hummer_1990; 26-04-2010 at 10:25.
من عکس ها را قرار دادم گفتم شاید دوستان از عکس های بی کیفیت برای تست استفاده میکردن .
من با دوربین خودم عکس گرفتم قرار دادم.
![]()
حالا دیدی کاملا مشخص هست که در نشون دادن رنگ مشکی ضعف داره.(البته بازم میگم از خیلی پنل های دیگه که من دیدم بهتره)
به حاشیه های تصویر هم دقت کن مشکل نرسیدن نور بکلایت به این نواحی در تصاویر سفید و روشن کاملا مشخصه.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
ولی نگران نباش اگه مثل من نگاه وسواسی نداشته باشی این مشکلات زیاد به چشمت نمیاد.
من میدونستم این مشکل به وجود میاد ولی با یک ترفند در عکس شماره 4 از بین برده شد(خیلی کم شد) عکس شماره 1 این مشکل را دارد به خاطر اینکه بالای lcd یک لامپ روشن بود در عکس شماره 4 این لامپ را خاموش کردم و لامپ دیگر نقاط را روشن کردم واین مشکل خیلی کم شد. به نظر شما که نگاه وسواسی دارید این طور نیست؟
بله درسته هر تلویزیونی که در محیط تاریک دیده بشه تراوش نور بکلایت در تصاویر سیاه کاملا در اون مشخص هست.
ولی اگه پنل ضعف داشته باشه حتی موقعی هم که تمامی چراغ ها روشن باشه میشه متوجه این مشکل شد همونطور که در عکس چهارم هم مشخصه. مگه غیر از اینه؟
کلا وقتی از بلک لول صحبت میکنیم در نور اتاق این تست رو میگیریم وگرنه تست کردن در محیط تاریک که ملاک نیست چون حتی اکثر پلاسما ها هم در محیط تاریک نمیتونن رنگ مشکی رو کامل کامل نشون بدن.تست بلک لول در اتاق تاریک در شرایط خاص و برای تست های حرفه ای انجام میشه تازه این اتاقی که شما میگی فقط یه لامپ کوچیک توش روشن بود که کاملا تاریک نیست. همیشه که نمیشه در نور زیاد تلویزیون نگاه کرد خیلی موقع ها هم در زیر نوری که شما میگی ادم تلویزیون نگاه میکنه و کاملا ضعف TV مشخص هست.
پنل LH500 چه در تاریکی مطلق چه در اتاق روشن در نشون دادن رنگ مشکی ضعف داره.
شرمنده جملاتم یه کم به ویرایش نیاز داره و قر وقاطی شده شما ببخشید![]()
Last edited by hummer_1990; 12-04-2010 at 17:52.
با سلام لطفا مشخصات مدل ال اچ500 رو بگين؟همچنين قيمت در بانه وتهران42اينچ چقدره؟
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)