تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 33 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض آموزش شبکه کردن کامپیوتر با HDTV B650 / B690

سلام
    هرچند در این مورد دوستان توضیحات زیادی دادن ولی بازم یه آموزش به صورت پایه در این مورد مینویسم:

چند نکته:
    اول اینکه ویندوز من seven هست و من برای اینکار از دو کارت شبکه یکی آنبورد مادربورد که کابل شبکه از مودم adsl بهش وصل شده و دیگری هم کارتی که کابل شبکه کراس از tv به pc وصل شده

مرحله 1:
    چون بحث کابل کراس شد نحوه ساختنشو اینجا میگم
    برای شبکه کردن TV و PC میتونید از کابل شبکه از نوع کراس (CROSS) استفاده کنید
    تنها فرق کابل کراس با کابل معمولی شبکه در ترتیب قرارگیری سیمهای رنگی در این کابل هنگام سوکت زدن هست که رنگبندی های مختلفی هم داره یک کابل کراس باید دو سرش رنگبندی متفاوتی داشته باشه به این شکل باشه: خار سوکت به سمت پایین هست

2:
    فایروال ویندوز رو از کنترل پنل خاموش کنید

3:
    کسانی که میخوان اینترنت رو هم بین pc و tv به صورت share داشته باشن باید DNS server اینترنت (adsl) خودشونو بدونن برای این کار وقتی به طور کامل از طریق pc به اینترنت متصل هستین روی کانکشن adsl یا همون کارت شبکه ای که adsl بهش وصل میشه دبل کلیک کنید و در تب general وارد Details بشین در صفحه بعد :
    اونجایی که نوشته IPv4 DNS server آی پی روبروش رو یادداشت کنید.
    همینطور IP روبروی IPv4 Default Gateway رو هم یادداشت کنید.

4:
    کابل کراس رو به tv وصل کنید و از منوی tv وارد تنظیمات شبکه بشید و اونو در حالت دستی قرار بدین و اقلام زیر رو وارد کنین:
    ip address :192.168.137.2
    subnet mask : 255.255.0.0
    geteway 192.168.137.1
    (geteway در tv باید آدرس ip کامپیوتر باشه که در مرحله 5 همینو در تنظیمات کارت شبکه به عنوان IP کامپیوتر وارد میکنیم)

DNS server : همون dns که توی مرحله 3 یادداشت کرده بودین رو وارد کنین (اگه نمیخواین با Tv به اینترنت وصل بشین میتونید از این قسمت صرفنظر کنید)

5:
    تنظیمات کارت شبکه در ویندوز:
    روی کانکشن کارت شبکه ای که کابل شبکه از اون به tv متصل شده راست کلیک کنید و properties بزنید در پنجره باز شده
    گزینه Internet protocol version 4 رو انتخاب و properties رو بزنید
    در صفحه بعد قسمت بالا گزینه دوم ( use the following ip address )رو انتخاب و موارد زیر رو وارد کنین:

ip address :192.168.137.1
    subnet mask : 255.255.0.0
    geteway : میتونه خالی باشه یا آی پی geteway که در مرحله 3 یادداشت کرده بودین یا آی پی خود کامپیوتر که در عکس قبلی روبروی ipv4 address نوشته (البته تو این عکس چیزی ننوشته).
    در قسمت پایینش هم گزینه دومی انتخاب میشه و dns مرحله 3 رو اینجا هم وارد میکنیم

مطابق عکس زیر :
    در قسمت preferred dns server همون dns مرحله 3 رو وارد کنین که البته 218.217.155.104 DNS منه و شما مال خودتونو وارد کنید

اگه تو این مراحل پیغام خطایی از رنج ip داد و گفت ip باید تغیر کنه قبولش کنین

6:
    حالا توی tv قسمت test network رو میزنیم که سه گزینه اول حتما باید تیک صحیح بخوره تا اتصال بین pc و tv برقرار شده باشه . گزینه آخر (domin) که واسه اینترنتtv هستش در صورتی تیک صحیح میخوره که این سه مورد رعایت بشه:

1: dns اینترنت از مرحله 3 رو بدرستی وارد کرده باشین
    2: کانکشن اینترنت در pc شیر شده باشه
    3: pc به اینترنت وصل باشه

7:
    (بعد از این مراحل ممکنه اتصال برقرار باشه ولی علامت تعجب یا خطر روی آیکن شبکه کنار ساعت ویندوز بیاد ولی مشکلی نیست و با وصل شدن به اینترنت میره.)
    بعد از اینکه سه گزینه در test network به طور صحیح تیک خورد نرم افزار SAMSUNG PC Share Manager که من آخرین ورژنش رو از سایت سامسونگ دانلود کردم رو اجرا کنید .
    در برنامه SAMSUNG PC Share Manager توی منوی سرور , سرور باید در حالت روشن باشه و بعد از اینکه هر پوشه ای رو share کردین باید از منوی دومی (اشتراک) گزینه سومی ( وضعیت عوض شده تنظیم شود) زده بشه تا فایلهای به اشتراک گذاشته شده در سرور قرار بگیره .

این لینک آخرین ورژن SAMSUNG PC Share Manager :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    8:
    در آخر توی tv وارد قسمت media شده و دکمه قرمز روی کنترل رو بزنید تا دستگاههای متصل شده به tv نشون داده بشن که در اینجا باید PC Share Manager رو انتخاب کنید . کار تمومه میتونید فایلهای share شده رو ببینید

9:
    در مورد اینترنت هم وقتی تیک همه گزینه ها در test network صحیح باشه میتونید از دکمه internet tv روی کنترل برای وارد شدن استفاده کنید ضمن اینکه باید کانکشن adsl رو هم share کنید

موفق باشید
    Last edited by starpars; 21-02-2010 at 18:24.

2. 15 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    هرچند در این مورد دوستان توضیحات زیادی دادن ولی بازم یه آموزش به صورت پایه در این مورد مینویسم:

موفق باشید
    با سپاس فراوان از این دوست بزرگوار .بنده به عنوان یک دوست به شما افتخار میکنم وزحمت شما برای ارائه این دستورالعمل جامع ملموس و قابل ستودنی خواهد بود .

4. 2 کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد دور زدن يوتيوب چه راهي هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد دور زدن يوتيوب چه راهي هست؟
    فعلا که نمیدونم چجوری ولی واسه من دو روزه وقتی با tv وارد youtube میشم مشکلی نداره و قشنگ فیلماش پخش میشه حتی توی قسمت جستجو فیلمای حوادث اخیر رو سرچ کردم بدون مشکل اومد البته you tube با pc همچنان فیلتره
    Last edited by starpars; 08-03-2010 at 21:10.

7. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا دست شمادرد نکنه خیلی حال دادی مال منهمه چیش درست شد فقط 2 تا مشکل دارم یک اینکه در یوتیوب کلمات فارسی برعکسند دوم اینکه در اب وهواهمه شهر ها رو میاره الا تهران اگه راهنمایی کنید ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب ، پس از راهنمایی جامع ومفید starpars عزیر من دیشب مراحل گفته شده رو انجام دادم و تا جایی موفق شدم که طبق گفته ایشان سه گزینه اول شبکه تی وی تیک خورد وآخری هم که هیچی چون من فعلا فقط قصد استفاده از حالت شبکه رو دارم وکاری با اینترنت نداشتم اما هرکاری کردم نرم افزار نصب شده سامسونگ روی pc نتونست Tv روشناسایی کنه و تولیست سمت چپ این برنامه فقط محتویات دسکتاپ و سایر قسمتهای ویندوز دیده میشد ونشانی از وجود تی وی نبود با این حال گمان کردم شاید باید فایلی را به اشتراک بگذارم وبعد دوباره روی tv بتونم فایلهارو ببینم که تاثیری نداشت به نظرشما مشکل از کجاست چون طبق گفته شما هردوبا هم شبکه شدند پس چرا نتونستم نرم افزار سامسونگ رو زیرکارببرم.آیا سرو ته وصل کردن کابل تاثیری داره.
    tvرو اینطوری تنظیم کردم :
    ip آدرس 192.168.137.2
    ماسک زیر شبکه 255.255.0.0
    دروازه ورودی 192.168.137.1
    رور دی ان اس 4.2.2.4
    تنظیمات کارت شبکه PC رو هم اینطوری:
    Ip address:192.168.137.1
    Subnet mask:255.255.0.0
    Gate way:……………………
    Per…. dns:4.2.2.4
    …… dns:…………

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اقا دست شمادرد نکنه خیلی حال دادی مال منهمه چیش درست شد فقط 2 تا مشکل دارم یک اینکه در یوتیوب کلمات فارسی برعکسند دوم اینکه در اب وهواهمه شهر ها رو میاره الا تهران اگه راهنمایی کنید ممنونم
    چاکرم , آره توی youtube حروف فارسی بهم ریخته هستن زبان منو رو به انگلیسی تغیر بده با زبان en برو.
    در مورد آب و هوای تهران هم درسته نمیدونم مشکلش چیه ولی با شهرهای دیگه مشکلی نداره

خب ، پس از راهنمایی جامع ومفید starpars عزیر من دیشب مراحل گفته شده رو انجام دادم و تا جایی موفق شدم که طبق گفته ایشان سه گزینه اول شبکه تی وی تیک خورد وآخری هم که هیچی چون من فعلا فقط قصد استفاده از حالت شبکه رو دارم وکاری با اینترنت نداشتم اما هرکاری کردم نرم افزار نصب شده سامسونگ روی pc نتونست Tv روشناسایی کنه و تولیست سمت چپ این برنامه فقط محتویات دسکتاپ و سایر قسمتهای ویندوز دیده میشد ونشانی از وجود تی وی نبود با این حال گمان کردم شاید باید فایلی را به اشتراک بگذارم وبعد دوباره روی tv بتونم فایلهارو ببینم که تاثیری نداشت به نظرشما مشکل از کجاست چون طبق گفته شما هردوبا هم شبکه شدند پس چرا نتونستم نرم افزار سامسونگ رو زیرکارببرم.آیا سرو ته وصل کردن کابل تاثیری داره.

tvرو اینطوری تنظیم کردم :
    ip آدرس 192.168.137.2
    ماسک زیر شبکه 255.255.0.0
    دروازه ورودی 192.168.137.1
    رور دی ان اس 4.2.2.4
    تنظیمات کارت شبکه PC رو هم اینطوری:
    Ip address:192.168.137.1
    Subnet mask:255.255.0.0
    Gate way:……………………
    Per…. dns:4.2.2.4

…… dns:…………
    سلام
    اول اینکه مطمئن باش فایروال ویندوز خاموش باشه
    ویندوزت چیه؟
    وقتی دکمه قرمز رو میزنی بجز حافظه تلوزیون دیگه چی میاد ؟
    شما مرحله 7 رو یه بار دیگه با دقت انجام بده من نگفتم Tv توی لیست سمت چپ نرم افزار میاد , توی لیست سمت چپ فولدر های ویندوز میاد که هرکدومو خواستی میتونی share کنی . شما اگه میخوای اسم tv رو توی این نرم افزار ببینی باید در منوی دوم (منوی اشتراک) گزینه آخری (خط مشی دستگاه تنظیم شود) رو بزنی یه پنجره میاد که اسم tv رو نوشته مثلا samsung tv که دکمه روبروش رو اگه نوشته قبول میزنی .

بعدش هم از منوی سومی (سرور) گزینه اولی میتونی سرور نرم افزار رو روشن یا خاموش کنی که حتما باید روی حالت روشن باشه یکم باهاش ور بری درست میشه
    Last edited by starpars; 23-02-2010 at 19:55.

11. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فقط برای دیدن آب و هوا و رفتن به سایت youtube باید چه تنظیماتی انجام بدم
    برای من هیچ اروری نمیده بصورت اتوماتیک میشناسدش ولی وقتی میرم رو internet@tv میزنه
    سرویس کد نات ساپورت
    البته یه چیزی رو باید بگم من لن مودمم رو زدم پشت تی وی باید از مادربرد رو بزنم یا مودم ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مال من اصلا مک آدرس را پیدا نمیکنه و همش ff.ff.ff.ff.ff.ff میزنه.قضیه چیه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مال من اصلا مک آدرس را پیدا نمیکنه و همش ff.ff.ff.ff.ff.ff میزنه.قضیه چیه ؟؟؟
    زنگ بزن نمایندگی اصلی در تهران. اگر تهران باشی، معمولا میان خونه و نرم افزاری حلش میکنن. اما اگر شهرستان دیگه ای باشی ( مثل من ) یه Main board برات میفرستن به یکی از نمایندگی های شهرتون و اون هم باشما هماهنگ میکنه و میاد خونه در عرض چند دقیقه عوض میکنه و میره.

15. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •