تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در موردش بیشتر توضیح میدید . سینماتون چیه ؟
    سینمای همراه پاناسونیک مال من pt870 است
    تو دفتر چه اش نگاه کردم دیدم برای تماشای دی وی دی ها یا فایل هایی که با فلش پخش می کنیم با اینکه روزوشن تصویر بالاتر از پیش فرض بوده ولی همش تو حالت 575p نشون میداد بخاطر همین رفتم دفترچه رو نگاه کردم و دیدم میشه دستی این مورد رو تنظیم کرد. صفحه 20 راهنما رو نگاه کنید روش تنظیم کردن رو می بینید.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینمای همراه پاناسونیک مال من pt870 است
    تو دفتر چه اش نگاه کردم دیدم برای تماشای دی وی دی ها یا فایل هایی که با فلش پخش می کنیم با اینکه روزوشن تصویر بالاتر از پیش فرض بوده ولی همش تو حالت 575p نشون میداد بخاطر همین رفتم دفترچه رو نگاه کردم و دیدم میشه دستی این مورد رو تنظیم کرد. صفحه 20 راهنما رو نگاه کنید روش تنظیم کردن رو می بینید.
    سلام ،

یعنی سینمای خانگی شما میتونه 1080p پخش کنه ؟
    راستی اگه mkv 1080p رو به DivX 1080p تبدیل کنیم سینمای خانگی پخشش میکنه ؟ (USB یا DVD فرقی نمیکنه)

موفق و شاد و سلامت باشین...

4. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ،

یعنی سینمای خانگی شما میتونه 1080p پخش کنه ؟
    راستی اگه mkv 1080p رو به DivX 1080p تبدیل کنیم سینمای خانگی پخشش میکنه ؟ (USB یا DVD فرقی نمیکنه)

در مورد تبدیل فکر نمی کنم با ان وضوح رو اجرا کنه چون صفحه 31 رو نگاه کنی اطلاعات کدک ها رو گذاشته...ولی با این حال یک ویدیو یsample رو بگیر و تست بکن شاید اجرا کرد.
    در مورد ورودی فقط یادت باشه در dvd پلیر حتما باید بسته شده باشه وگرنه اجرا نمی کنه .....راستی dvd های 2 لایه نوع منفی رو هم می تونه بخونه (صفحه 29 )
    پ ن
    پس چرا 720 منو اجرا کرد؟؟؟؟شاید بخاطر پایین بودن bitrate فایلی که گذاشتم نشون داد( اصلا منطقی نیست)..... بزار خودم هم یک چند تا تست با چند فایل بیت رت بالا بزارم ببینم نتیجه چطوری است.( برای خودم هم جالب شد که نوشته ساپورت نمی کنه ولی اینو پخش کرده......)
    Last edited by zed2; 15-04-2010 at 12:33.

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی جستجو وپیگیری مباحث این تاپیک نصمیم گرفتم یک G10 خریداری کنم
    ولی سه تا سوال دارم که لطفا جواب بدید
    1- آیا سوختگی تصویر کماکان در G10 هم وجود داره؟
    اگه وجود داره بارای تصاویر ثابت مثل لوگو کانال ها چه تمهیداتی باید انجام داد
    2- آیا واقعیت داره که در پلاسما ها ممکنه بعد از مدتی استفاده مجبور به شارژ گاز HDTV شویم
    3- آیا در مدل G10 هم افت کیفیت بعد از مدتی استفاده وجود داره؟
    اگر هست حدودا بعد از چند ساعت کار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد تبدیل فکر نمی کنم با ان وضوح رو اجرا کنه چون صفحه 31 رو نگاه کنی اطلاعات کدک ها رو گذاشته...ولی با این حال یک ویدیو یsample رو بگیر و تست بکن شاید اجرا کرد.
    در مورد ورودی فقط یادت باشه در dvd پلیر حتما باید بسته شده باشه وگرنه اجرا نمی کنه .....راستی dvd های 2 لایه نوع منفی رو هم می تونه بخونه (صفحه 29 )
    پ ن
    پس چرا 720 منو اجرا کرد؟؟؟؟شاید بخاطر پایین بودن bitrate فایلی که گذاشتم نشون داد( اصلا منطقی نیست)..... بزار خودم هم یک چند تا تست با چند فایل بیت رت بالا بزارم ببینم نتیجه چطوری است.( برای خودم هم جالب شد که نوشته ساپورت نمی کنه ولی اینو پخش کرده......)
    سلام مجدد

آقا دست شما درد نکنه... راستش من اصلا" سینمای خانگی ندارم ! برای همینم هست که دارم تحقیق میکنم که با توجه به پولم یه سینمای خوب بگیرم ! اگه سوال کردم برای این خاطر بوده...

استاد اگه خواستین من براتون یه فیلم 1080p با فرمت avi بفرستم تا تست کنید ! فقط بیتریتش رو نمیدونم چند بذارم که نه کیفیت پایین بیاد و نه دستگاه مشکلی داشته باشه ! اگه بیتریت 7000 رو بتونه جواب بده واقعا" عالی میشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام مجدد

آقا دست شما درد نکنه... راستش من اصلا" سینمای خانگی ندارم ! برای همینم هست که دارم تحقیق میکنم که با توجه به پولم یه سینمای خوب بگیرم ! اگه سوال کردم برای این خاطر بوده...

استاد اگه خواستین من براتون یه فیلم 1080p با فرمت avi بفرستم تا تست کنید ! فقط بیتریتش رو نمیدونم چند بذارم که نه کیفیت پایین بیاد و نه دستگاه مشکلی داشته باشه ! اگه بیتریت 7000 رو بتونه جواب بده واقعا" عالی میشه !

عجب .... پس که اینطور .....من داشتم رو هوا به شما صفحه می گفتم ....مشکلی نیست هر اطلاعاتی که بتونم بهت می دم که چیزی بخری که بدردت بخوره.
    در مورد تست
    نه خودم بیت رت بالا 1080 و 720 نمونه از اینترنت پیدا کردم با بیترت بالا
    همشو رد کرد و گفت قابل پخش نیست......پس چطور این فایل بیت رت پایین رو نشون میده ....البته دقت کردم متوجه شدم تو حرکت های سریع پرش داره....
    در کل hd یا سریع رد می کنه یا تو تصاویر پر تحرک پرش می کنه ( این فایل رو استثنا اجرا کرده )

اگر باسه پخش کردن فرمت های مختلف می خوای طرف این مدل نرو چون بدرد نمی خوره اصلا...
    کیفیت صداش خوبه باسه سورس 5.1 کاناله ولی بخاطر مورد قبل ضعف شدید داره برای استفاده ازش
    من برنامه ام خرید یک pc بی صدا کنارش هست که تلویزیون رو بهش وصل کنم تا فایل هامو با کیفیت خوب پخش کنه و سینما رو هم باسه خروجی صدا استفاده کنم....
    در کل سینمای روش بیشتر بدرد کاربرایی می خوره که فیلم هاشو رو دی وی دی می بینن و خودشون دانلود نمی کنن و حوصله دنگ و فنگ و ور رفتن باهاش رو و یک تعداد کانال که صدای دالبی رو پشتیبانی کنه داشته باشن بدرد می خورهن... بدرد خوره های فیلم که از زمین و اسمون فیلم با فرمت ها و کیفیت های مختلف می خوان نمی خوره....
    اگر دنبال سینمای خوب هستی پیشنهاد من خرید سینمای جداست.

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم ببینم این مدل 37 اینچ هم دارد؟در اینصورت حدود قیمتش چقدر است؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم ببینم این مدل 37 اینچ هم دارد؟در اینصورت حدود قیمتش چقدر است؟
    تو پاناسونیک سایز کمتر از 42 lcd و بالای 42 پلاسما هست.
    g10 تو سایز 37 یک مدا lcd داره ولی قیمتش رو یادم نیست چه قدر بوده ( و البته این مدل مال اسیا است و تو محصول اروپا وجود نداره)

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان قیمت g10 تو تهران چنده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان قیمت g10 تو تهران چنده؟
    حدود 1400 تا 1500 فکر کنم باید باشه ...از بچه هایی که بازار رفتن بپرسی بهتره

16. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •