اساتید محترم
2.5 سال پیش یه PSP اسلیم واسه پسرم خریدم و همون موقع دادم کپی خورش کردن و اکثرا هم بازی ها رو جواب میداد ولی دیگه فکر کنم باید آپگرید بشه! لطف کنید توضیح دقیق و کافی برای این کار رو مرحمت کنید ، در ضمن فیرم ویر هم 3.71 M33-2 هست.
اساتید محترم
2.5 سال پیش یه PSP اسلیم واسه پسرم خریدم و همون موقع دادم کپی خورش کردن و اکثرا هم بازی ها رو جواب میداد ولی دیگه فکر کنم باید آپگرید بشه! لطف کنید توضیح دقیق و کافی برای این کار رو مرحمت کنید ، در ضمن فیرم ویر هم 3.71 M33-2 هست.
سلام من دو ساله پیش یه psp گرفتم
میخواستم بدونم مال من کدوم مدل هستش
و اینکه فریمورش هم :M33 -2 3.90 هستش
باید چیکار کنم برای بازی های جدید؟؟؟
ممنون
Last edited by Sorena_777; 18-06-2010 at 12:07. دليل: ویرایش
اگه دستگاه شما دوستان 1000 یا 2000 هست(برای فهمیدن این قضیه هم درب پشت psp رو باز کنید...باطری رو در بیارید...اونجا نوشته که مدل psp شما 1000 یا 2000 یا 3000 هست)Sorena_777 سلام من دو ساله پیش یه psp گرفتم
میخواستم بدونم مال من کدوم مدل هستش
و اینکه فریمورش هم :M33 -2 3.90 هستش
باید چیکار کنم برای بازی های جدید؟؟؟
ممنون
فایل زیر رو دانلود کنید
بعد به طریقی که گفته شده عمل کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلهای دانلود شده رو Extract کنید و فایل EBOOT رو در فولدر UPDATE بریزید تو ms0:PSP/GAME و فایل 550.PBP رو هم مستقیماً بریزید توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه)...
شارژ باتری ترجیحاً فول باشه (کمتر از 80% نباشه) و از توی Game اجراش کنین و دستور کارش مثل بقیه ی Patch هاس و ساده....Reboot میشه و تموم.
Last edited by metaler-soad; 18-06-2010 at 14:58.
دوست عزیز به من گفتن نمیتونم به این ورژن که شما گفتی به صورت مستقیم آپ کنم!!!
مدل psp 1004
m33-2 3.90
خب حالا من دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
دوستان بازی prince of persia جدید روی این فیرم ویر جدی GEN-D3 اجرا میشه؟ من یه نسخه پچ شده رو ریختم کار نکرد!
سلام
من به یه مشکلی برخوردم که جالبه برام
اول به اون دست عزیز بگم که اسم بازی dead or alive که خرابه کلا!!!!!!
psp من همون جا که گفتین نوشته psp 2004 چیز دیگه ای در مورد مدلش ننوشته
حالا مشکل
مشکلش اینه که من دستگاهمو به ورژن 5.50 gen d3 آپگرید کردم با هاشم دارم بازی میکنم اما یهو وسط بازی بعد از چند مین بازی کردن یا چند ساعت بازی کردن هنگ میکنه یعنی زمان مشخصی نداره و تق صدا میده خاموش میشه
بعد از اینکه روشنش میکنی دوباره چند مین کار میکنه خاموش میشه منتها با این تفاوت که تایمش نسبت به دفعه قبلی خیلی کمتره
ربطی به باتری اینا هم نداره وقتی باطریم فوله این جوری میشه
بعد از اینکه این جوری میشه اگر restore to deafualt settingo بزنم تا یه مدتی دوباره درسته بعد دوباره خراب میشه
کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام من پوریا هستم و تازه عضو سایت شدم با توجه به این که چند پست از دوستانی که psp 3000 فریمور 5.03 mhu داشتن و در آپدیت این فریمور به 5.03 gen-c full مشکل داشتن دیدم تصمیم گرفتم این آموزش رو بزارم:
اولا باید مطمئن بشید که فریمور psp شما 5.03 است اگر نیست باید به 5.03 آپدیتش کنید(فریمور psp تون رو میتونید از بخش system information<--system settings<--settings ببینید)
بعد باید chikhen R2 رو روی psp تون لود کنید دقت داشته باشید که فقط R2 نهR1 (اگر بلد نیستید بگید تا آموزشش رو بزارم)
حالا باید gen A رو نصب کنید:
1:ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید
2: فایل را از حالت فشرده خارج کنید و launch me را اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3:psp تون رو را با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید و دراو psp تون رو در جای خالی بنویسید مدل psp تون رو انتخاب کنید mode رو روی full وpsp install رو روی yes قرار بدین و start رو بزنین فایل ها روی psp شما کپی می شند
4:psp تون رو جدا کنید و به قسمت game رفته و gen a رو اجرا کنید _ L یا R رو بزنید _بعد O رو بزنید _ از برنامه خارج می شوید
PSP شما به 5.03 GEN-A ارتقا یافته است
بعد از آپدیت به GEN-A باید به GEN-B آپدیت کنید برای این کار فایل زیر رو دانلود کنید :
فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فلدر GEN-B 5.03 را در پوشه ی GAME در پوشه ی PSP کپی کنید با PSP به قسمت GAME رفته و GEN-B را اجرا کنید مطابق نوشته ها عمل کنید برنامه خارج می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PSP شما به 5.03 GEN-B ارتقا یافته است
بعد از آپدیت به GEN-B باید به GEN-C آپدیت کنید برای این کار ابتدا فایل زیر را دانلود کنید:
فایل را از حالت فشرده خارج کرده وفلدر 5.03 GEN-C را در پوشه ی GAME در پوشه ی PSP بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با PSP به قسمت GAME رفته GEN-C را اجرا کنید مطابق نوشته ها عمل کنید برنامه خارج می شود
PSP شما به فریمور 5.03 GEN-C ارتقا یافته است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)