نه دیگه حمله نکرده.منم بهش پیغام دادم گفتم مثل اینکه تو زبون خوش حالیت نمیشه...هادی دوباره بهت حمله کرد ؟ آخه جواب پیغامم رو نداده فکر کنم ترسیده![]()
اتفاقا الان دوست دارم جمله کنه چون تقریبا نیروی خوبی جمع کردم.
نه دیگه حمله نکرده.منم بهش پیغام دادم گفتم مثل اینکه تو زبون خوش حالیت نمیشه...هادی دوباره بهت حمله کرد ؟ آخه جواب پیغامم رو نداده فکر کنم ترسیده![]()
اتفاقا الان دوست دارم جمله کنه چون تقریبا نیروی خوبی جمع کردم.
بهش گفته بودم اگه یه بار دیگه اتک بده از کهکشان محوش میکنم با 350 تا سفینه
بیاین یه سیاره تیمی بزنیم![]()
خوبه نفهمیده نمیتونی بهش حمله کنی وگرنه ضایع میشیدیم.![]()
الان 200 تا غول پیکر لول 4 دارمخوبه نفهمیده نمیتونی بهش حمله کنی وگرنه ضایع میشیدیم.![]()
![]()
دارم جاسوسی ارتقاء میدم یکیو پیدا کنم فارم کنم . البته پدافند به اندازه کافی ساختم که اگه خواستن ازش دفاع کنن و به من حمله کنن بلایی سرم نیاد![]()
چاقال رنك يك پيشاپيش مبارك![]()
lol خودت من رو میشناسی واسه رنکینگ بازی نمیکنم تازه عمرا بشه به اون پرمیوم ها و اولی ها رسید .
2 روز پیش 120 بودم الان 30 تا پسرفت داشتم بخاطر ساخت سفینه و پدافند . اینطوری در مواردی مثل هادی میشه به هم سریع کمک کرد .
آقا بیاین توی اتحاد یه سیاره تیمی بزنیم با هم ادارش کنیم![]()
راستی یادم رفت هر روز اسکن کنید ببینید کسی جاسوسی شما رو نکنه . البته اگه سطح جاسوسی اون بیشتر باشه چیزی پیدا نمیشه
تا وقتی که سفینه جاسوسیش تو سیاره باشه آمار لحظه به لحظه رو داره .
این لعنتی خیلی پیشرفت من رو کند کرد.اشکال نداره فعلا فقط زدم تو کار نیرو ساختن.
تو هم فکر نکنم کسی رو برای فارم پیدا کنی چون تو این بازی فکر نکنم به کسی بشه حمله کرد!!!
من دقیقا همین حرف رو تو فروم زدم و تقریبا جواب نگرفتم فقط گفتن قسمت جالب بازی سیاره تیمی هستش .
ولی یه سیاره اینجاست هم امتیاز منه و فقط منابع میبره بالا . امتیاز نبرد هم نداره . جاسوسیش میکنم بعد ترتیبشو میدم![]()
راستی یه چیزی که من فهمیدم اینه که برای دفاع پدافند اصلا به درد نمیخوره.همون سفینه های خیلی بهتر دفاع میکنن.با شبیه ساز یه بار تست کن نتیجه رو ببین.مثلا 20 تا سفینه مهاجم رو یه بار با پدافند دفاع کن یه بار با سفینه ببین کدوم بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)