در دو مورد اول نمیدونم ولی اون که میرید توش زودی بسته میشه .مال منم همیجور بود licence manager رو پاک کردم درست شد. ولی دیگه تو قسمت licence برنامه نمیره ولی برنامه کامل کار میکنه. حالا دیگه چه جور شد رو نمیدونم!
در دو مورد اول نمیدونم ولی اون که میرید توش زودی بسته میشه .مال منم همیجور بود licence manager رو پاک کردم درست شد. ولی دیگه تو قسمت licence برنامه نمیره ولی برنامه کامل کار میکنه. حالا دیگه چه جور شد رو نمیدونم!
با مستر ریست حلش کردم فقط چه جوری با ماهواره ارتباط برقرار می کنه؟
وقتی شما gps رو فعال میکنین یعنی موقیت فعلیتون رو پیدا میکنین دستگاه gps داخلی گوشی وصل میشه به ماهواره یعنی اصلا اصل کار ش با ارتباط برقرار کردن با ماهوارست و چون دستگاه gps بالای گوشی قرار داره اگه گوشی رو به طور 90 درجه نگه دارین این ارتباط قویتر میشه در ضمن اگه می خواین این ارتباط سریع انجام بشه باید جایی باشین که سقف نداشته باشه یا سقف کلفت نباشه مثه سقف اتومبیل
ارتباط با ماهواره ها هزینه ای نداره ولی اگه تنظیمات gprs گوشیتون فعاله غیر فعال کنین چون اینطوری paket data فعال میشه تا این ارتباط قویتر انجام بشه که در این مورد با بایت مصرفی شما باید هزینه ای رو بپردازید
ولی برای اینکه بدونین با کدوم ماهواره ها الان ارتباط دارین میتونید این کار و انجام بدین
main\tools\connectivity\gps data \navigation\options\satellite status
هر ماهواره شماره ای داره
اصلا یه همچین چیزی رو پیدا نمیکنم
لطفا کمکم کنید
نمیشه که نباشه من خودم 78 دارم و با اون گفتم
اشکال نداره ولی دنبال یه آیکون به اسم gps data بگردید .در ضمن اگه وارد برنامه ی نوکیا اوی مپ میشید جی پی اس خود بخود فعال میشه ونیازی نیست که شما ماهواره هارو ببینید یعنی اصلا مهم نیست در ضمن اگه برنامه gps smart com رو گوشیتون دارید می تونید از اونجا از قسمت نمایش حالت ماهواره رو انتخاب کنید
ناراحت نباشید چون برنامه ی gps data از گوشی حذف نمیشه پس یه جایی اونجاهاست
سلام دوستان
با توجه به اینکه باNokia Maps Updater نرم افزار OVIA map و نقشه وصدا را روی گوشی بدون هیچ خطای نصب میکنم اما در گوشیهایn85 و n78 با دان مسیر راهنمایی صوتی انجام نمیده وپس از چند لحظه با دادن پیام میخواهید وارد فروشگاه بشوید و چه خیر وچه بلی بزنی پیمایش قطع میشه
ورژ3.01 ovia map
لطفا راهنمایی کنید
يه برنامه map loader توي OVI Suite هستش ... بوسيله اون ميشه نقشه ها رو لود کرد ؟
آخه يکي ميگفت بايد بري سايت نوکيا و مپ لودر مخصوص خود گوشي ( N79 ( رو دانلود کنم...
update eror توی 6220 دلیلش چیه؟؟؟!!!
به غیر از مستر ریست کردن راه دیگه نداره؟؟؟!!!
این کرک هایی که تو پست اول گذاشتن واسه چیه؟ نوکیا مپز که فری هست ! ینی اخیرا فری کرده و اپن سورس...
کافیه برید به maps.ovi.com و دانلدش کنید ! همین !
19.29 مگ هست. البته مال گوشی من اینطوری بود ... N85
این 19.29 مگی که داره نقشه های کجا توشه؟ باید مثل اد وان بهش اضافه کنیم نقشه های مورد نظر رو؟
Last edited by minizoro; 01-03-2010 at 01:53.
جديد ترين نقشه هاي مشهد SmartComGPS
دانلود مستقيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)