تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 174

نام تاپيک: مسابقات ACM

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بر و بکس. عجب تاپیک خوبیه اینجا و من چه دیر اومدم. بعد از امتحانات اصلا یادم رفت اینحارو! عجبا!

آقا دمت گرم این سوالای 2010 رو گذاشتی. سوال اولش رو خوندم طول کشید کاملا بفهمم منظورش چیه اما بعدش خیلی سخت نیست. البته من حلش نکردم اما بنظرم یه چیزی مثل تبدیل postfix به infix اومد! با این تفاوت که استاد سر کلاس درسش نداده! ببینم حتما باید حل این ها به زبان C++ یا اصلا زبان برنامه نویسیه خاصی باشه؟ یا شبهه کد هم قبوله؟
    راستی یه سوال دیگه! توی جدولی که لینکش رو دادی یه زمان هم نوسته! این زمان اگه به ثانیس که خیلی کمه! و اگه به دقیقست که واویلا!!! حدود یک روز و نیمه! بالا خره کدومشه؟!!!

ممنون فیق! راستی اون سوال شوکولاته هم بخونید سوال شماره j خیلی باحاله کلی آدم دهنش آب میفته میخونتش!
    نباید این قدرها هم سوال پیچیده ای باشن . ولی اینو هم در نظر داشته باشین که اون بیچاره ها قراره این 11 تا رو تو 4 ساعت حل کنن . خیلی سخته . روشو خوندن و متوجه شدنش خودش خیلی زمان می بره . شرایط اونجا هم فرق می کنه .
    به ++C یا جاوا . بقیه هم باشه نمی دونم .
    نه شبه کد قبول نیست . اونجا سورس رو اجرا می کنن و ورودی های خیلی خفن بهش میدن که باید از همش سربلند بیرون بیاد و بالاخره accept میشه .
    اونو هم راس میگین اصلا توجه نکرده بودم . نمی دونم دقیق با چه معیاری هست .

راستی اگه روی سوال ها رو خواستین این آرشیو سوال های کل فینال های جهانی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه سوال خفن که روش خیلی گنگه . شبیه معماهای شرلوک هلمز و ایناس .
    اگه کسی سردراورد مارو هم بی نصیب نذاره . به نظر مسئله جالبی میاد .

Crypt Kicker

A common but insecure method of encrypting text is to permute the letters of the alphabet. That is, in the text, each letter of the alphabet is consistently replaced by some other letter. So as to ensure that the encryption is reversible, no two letters are replaced by the same letter.
    Your task is to decrypt several encoded lines of text, assuming that each line uses a different set of replacements, and that all words in the decrypted text are from a dictionary of known words.

Input

The input consists of a line containing an integer n, followed by n lower case words, one per line, in alphabetical order. These n words comprise the dictionary of words which may appear in the decrypted text. Following the dictionary are several lines of input. Each line is encrypted as described above. There are no more than 1000 words in the dictionary. No word exceeds 16 letters. The encrypted lines contain only lower case letters and spaces and do not exceed 80 characters in length.

Output

Decrypt each line and print it to standard output. If there is more than one solution, any will do. If there is no solution, replace every letter of the alphabet by an asterisk.
    Sample Input

6
    and
    dick
    jane
    puff
    spot
    yertle
    bjvg xsb hxsn xsb qymm xsb rqat xsb pnetfn
    xxxx yyy zzzz www yyyy aaa bbbb ccc dddddd

Sample Output

dick and jane and puff and spot and yertle

4. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    فكر كنم بهتر باشه اين فروم هم قفل بشه ديگه.
    خيلي ببخشيد و ناراحت نشيد.
    ديگه از عنوان تاپيك دور شديم.
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    فكر كنم بهتر باشه اين فروم هم قفل بشه ديگه.
    خيلي ببخشيد و ناراحت نشيد.
    ديگه از عنوان تاپيك دور شديم.
    با تشكر

سلام .
    عنوان تاپیک چیه ؟
    و الان داره در چه موردی بحث میشه که از مبحث دور شدیم ؟

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arman_BM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

12

یه سوال خفن که روش خیلی گنگه . شبیه معماهای شرلوک هلمز و ایناس .
    اگه کسی سردراورد مارو هم بی نصیب نذاره . به نظر مسئله جالبی میاد .

Crypt Kicker

A common but insecure method of encrypting text is to permute the letters of the alphabet. That is, in the text, each letter of the alphabet is consistently replaced by some other letter. So as to ensure that the encryption is reversible, no two letters are replaced by the same letter.
    Your task is to decrypt several encoded lines of text, assuming that each line uses a different set of replacements, and that all words in the decrypted text are from a dictionary of known words.

Input

The input consists of a line containing an integer n, followed by n lower case words, one per line, in alphabetical order. These n words comprise the dictionary of words which may appear in the decrypted text. Following the dictionary are several lines of input. Each line is encrypted as described above. There are no more than 1000 words in the dictionary. No word exceeds 16 letters. The encrypted lines contain only lower case letters and spaces and do not exceed 80 characters in length.

Output

Decrypt each line and print it to standard output. If there is more than one solution, any will do. If there is no solution, replace every letter of the alphabet by an asterisk.
    Sample Input

6
    and
    dick
    jane
    puff
    spot
    yertle
    bjvg xsb hxsn xsb qymm xsb rqat xsb pnetfn
    xxxx yyy zzzz www yyyy aaa bbbb ccc dddddd

Sample Output

dick and jane and puff and spot and yertle
    ایول عجب مسئله ی جالبیه.

من روش حلش با دست رو بلدم اما نتونستم برنامش رو بنویسم.
    ساعت شبه! خواب گرفت! باز فردا یادم باشه روش فکر میکنم. خیلی چالش بر انگیزه! سختیشم تو نوشتن برنامشه!

توضیح صورت سوال و روش حل ۀت به صورت دستی و نه حل برنامه ای آن:

سوال در مورد یک روش کد گذاری حرف میزنه که در آن جای حروف رو عوض میکنند به طوری که هیچ دو حرفی جایشان با یک حرف عوض نشود.(تا بتوان جمله ی رمز شده رو دوباره ترجمه کرد)

مثلا در جمله ی: "در باز شد"
    به جای حرف د ، ر قرار میدهند و جای ر،ه میزارن و جای ب، ع و جای ا، غ و جای ز، ط و جای ش، ث میزارن.

که جمله اینجوری میشه: "ره عغط ثر"

حالا برای باز کردن رمز میان حروف داخلش رو به ما میدن و میگن که تو جملمون این حروف هست: در - شد - باز
    حالا ما باید رمز گشاییش بکنیم.
    میبینید که به صورت دستی کار ساده ای هست کافیه تعداد حروف برابر رو معادل بگیریم.
    در جمله ی در باز شد دیده میشه که فقط یک کلمه ی "باز" سه حرفی هست پس واضح است که معدال "عغط" هست پس میفهمیم:
    ع : ب
    غ : ا
    ط: ز

و میبینیم که برای حل بقیه ی رمز دوحالت داریم:
    حالت اول : "ره =شد " بگیریم پس میفهمیم : "ر=ش" و "ه =د" اما در اینحالت عبارت "ثر" که در آخر جمله ی رمزی آمده به صورت "ثر = در" میشود که نتیجه میدهد "ر = ر" که این با "ر=ش" تناقض دارد پس این حالت درست نیست

حالت دوم: "ره = در" که میدهد: "ر = د" و "ه = ر" پس لغت آخر "ثر = شد" میشود که میدهد"ث = ش"و "ر = د" که با نتایج قبل مطابقت دارد پس این جواب صحیح هست و عبارت بر اساس راهنماییی که ساختیم ترجمه میشود.

توجه مهم: در مواقعی ممکن است چند جواب برای عبارت رمزشده بدست بیاید ، در اینحالت صورت سوال گفته همه ی حالات ممکنه را چاپ کند.
    و ممکن است در مواقعی هیچ جوابی برای رمز پیدا نشود که در این حالت باید به جای حروف رمز، ستاره"*" چاپ شود. (به نمونه ی ورودی و خروجی که در صورت سوال آورده شده دقت کنید.)

برای نوشتن برنامه من خیلی خوابم اومده وباید خیلی فکر کنم که امیدوارم فردا بتونیم حلش کنیم.
    تشکر ویژه از مدیر عزیز که این سوال رو داد! و مارو از کشتن وقتمون و البته بی معمایی نجات داد!!!!

موفق و پیروز باشید. آرمان

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ایول عجب مسئله ی جالبیه.

من روش حلش با دست رو بلدم اما نتونستم برنامش رو بنویسم.
    ساعت شبه! خواب گرفت! باز فردا یادم باشه روش فکر میکنم. خیلی چالش بر انگیزه! سختیشم تو نوشتن برنامشه!

توضیح صورت سوال و روش حل ۀت به صورت دستی و نه حل برنامه ای آن:

سوال در مورد یک روش کد گذاری حرف میزنه که در آن جای حروف رو عوض میکنند به طوری که هیچ دو حرفی جایشان با یک حرف عوض نشود.(تا بتوان جمله ی رمز شده رو دوباره ترجمه کرد)

مثلا در جمله ی: "در باز شد"
    به جای حرف د ، ر قرار میدهند و جای ر،ه میزارن و جای ب، ع و جای ا، غ و جای ز، ط و جای ش، ث میزارن.

که جمله اینجوری میشه: "ره عغط ثر"

حالا برای باز کردن رمز میان حروف داخلش رو به ما میدن و میگن که تو جملمون این حروف هست: در - شد - باز
    حالا ما باید رمز گشاییش بکنیم.
    میبینید که به صورت دستی کار ساده ای هست کافیه تعداد حروف برابر رو معادل بگیریم.
    در جمله ی در باز شد دیده میشه که فقط یک کلمه ی "باز" سه حرفی هست پس واضح است که معدال "عغط" هست پس میفهمیم:
    ع : ب
    غ : ا
    ط: ز

و میبینیم که برای حل بقیه ی رمز دوحالت داریم:
    حالت اول : "ره =شد " بگیریم پس میفهمیم : "ر=ش" و "ه =د" اما در اینحالت عبارت "ثر" که در آخر جمله ی رمزی آمده به صورت "ثر = در" میشود که نتیجه میدهد "ر = ر" که این با "ر=ش" تناقض دارد پس این حالت درست نیست

حالت دوم: "ره = در" که میدهد: "ر = د" و "ه = ر" پس لغت آخر "ثر = شد" میشود که میدهد"ث = ش"و "ر = د" که با نتایج قبل مطابقت دارد پس این جواب صحیح هست و عبارت بر اساس راهنماییی که ساختیم ترجمه میشود.

توجه مهم: در مواقعی ممکن است چند جواب برای عبارت رمزشده بدست بیاید ، در اینحالت صورت سوال گفته همه ی حالات ممکنه را چاپ کند.
    و ممکن است در مواقعی هیچ جوابی برای رمز پیدا نشود که در این حالت باید به جای حروف رمز، ستاره"*" چاپ شود. (به نمونه ی ورودی و خروجی که در صورت سوال آورده شده دقت کنید.)

برای نوشتن برنامه من خیلی خوابم اومده وباید خیلی فکر کنم که امیدوارم فردا بتونیم حلش کنیم.
    تشکر ویژه از مدیر عزیز که این سوال رو داد! و مارو از کشتن وقتمون و البته بی معمایی نجات داد!!!!

موفق و پیروز باشید. آرمان

ایول . عالی بود . دقیقا گرفتم چی شد .
    پس خیلی جالبه .
    جالب اینجاس که من دیشب اون فیلم رو آواتارتونو دیدم و الان کاملا مشتاق رمزگشایی هستم .

10. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arman_BM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه راه حل کلی پیدا کردم. طولانیه سر فرصت میام مینویسمش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

7 این داور acm اعصابم را ریخته بهم

سلام
    یک برنامه ی خیلی ساده توی این acm شریف هست به نام moaddel که باید معدل چند کارنامه را حساب کنی
    اینم لینکش :
    کد:
    حالا این برنامه ی مسخره را از دو روش نوشتم ، براش که میفرستم میگه نادرست .
    خودم با مثالی که زده امتحانش کردم درست بود.
    روش اول : کل ورودی ها را میگیره و بعد نتیجه را چاپ میکنه ، اینم کدش :
    کد:
    روش دوم : بعد دریفات اطلاعات هر کارنامه معدل را چاپ میکنه ، اینم کدش :
    کد:
    لطفا در هر کدوم از این روش ها بگید اشکال کارم کجاست ؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو برنامه دوم :
    با کدتون کاری ندارم . ولی این ورودی رو وارد کنین و خروجی رو چک کنین :
    2
    0 0
    12 12

برنامه اول هم که چیزی به عنوان نتیجه نمیاره .

14. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

12

تو برنامه دوم :
    با کدتون کاری ندارم . ولی این ورودی رو وارد کنین و خروجی رو چک کنین :
    2
    0 0
    12 12

برنامه اول هم که چیزی به عنوان نتیجه نمیاره .
    دستت دردنکنه رفیق ولی برای اینکه برنامه کار کنه باید پایان ورودی ها صفر را وارد کنی یعنی :
    2
    0 0
    12 12
    0
    راست میگی برنامه دوم مشکل داره امروز روش کار میکنم
    دمتگرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •