اینم مال من ... خیلی داغونه .. نه؟!!!
البته بگم که دستگاهم مشخصاتش اینه :
مادر برد asus p5b se گرافیک geforce 8400 رم 2 گیگ .. هارد هم مکستور 160
[]![]()
اینم مال من ... خیلی داغونه .. نه؟!!!
البته بگم که دستگاهم مشخصاتش اینه :
مادر برد asus p5b se گرافیک geforce 8400 رم 2 گیگ .. هارد هم مکستور 160
[]![]()
Last edited by ghafari88; 02-01-2010 at 22:08.
نه اتفاقا یک سیستم معمولی و خوب هم هست. سی پی یو و هاردت خوبن اما عالی نیست. فقط گرافیکت رو 3.7 داده به نظر من بقیه اش خوبه.
من یک سیستم داشتم از این داغون تر.
AMD 2600+ با 2.0 گیگ سی پی یوی 1 هسته ای یا نیم هسته ایهارد 80 فکر کنم دورش فقط 500 تا بود نه 5400 تا. گرافیک هم Geforce 520 بعد روی این سیستم ویندوز 7 نصب کردم اکثر امتیاز هاش 1 بودند
امتیاز پایین تر از 1 نداشت وگرنه اونها رو نصیبم میکرد. خوبه حالا فوش نمیده ....
ای ول .. فحشو خوب اومدی .. حاجی من نفهمیدم آخر .. یعنی چی گرافیکمو 3.7 داده؟ .. آخه می دونی چیه؟ ... من موقع نصب هم مشکل داشتم. با یه گرفیک دیگه نصب کردم (قوی تر) بعد مال خودمو انداختم .. گولش زدم یه جورایی ....
اقا سعید کجایی من منتظر جوابتم به پست 120 یه نگا بنداز لطفا
شما اشاره نكردي كه رمهايي كه استفاده ميكني تو چه شرايطي هستن ؟ دو رو بصورت دوكاناله گرفتي و يكي رو بصورت تكي ؟ يا هر سه تكي و از يك برند و باس هستن ؟ اگه بصورت هر سه تكي استفاده كرده باشي كه هيچ مشكلي نيست و رمت كه همون 6 گيگ هست .
ولي اگه دو رم بصورت دو كاناله باشه و اون يكي بصورت منفرد ، در اينصورت دو راه داري : 1- رم تكي رو بفروش و بجاش دو كاناله و از همون برند و باس قبلي بخر تا در مجموع رمت بشه 8 گيگ . ولي اين كار هم اصلا ارزش نداره و اون 4 گيگ هم به احتمال خيلي زياد تا آخراي عمر كامپيوترت بلا استفاده خواهد بود .
2- يا كلا رم رو بفروش و همون 4 گيگ كاملا كافيه . براي مثال من خودم كه انواع كاراي گرافيكي سنگين رو انجام ميدم تا بحال از 2 گيگ رم تجاوز نكرده !
سلام
این مال منه
سیستمم اینه
رم 2 گرافیک gforce8600
و اینم cpu
چطوره؟؟؟
سیستم اینه :
intel 7400
mb : giga p45 ddr3
ram : 2gig singel geil ddr3
hard : 3 tra
vga : 9500 xfx
سوالم سر کارت گرافیکه . قبلا با یک سیستم دیگه که پایینتر از این بود و گرافیک 8600 همین xfx هم بهم داده بود 4.7 گرافیک رو .
درایورش هم جدیدترینش رو گرفتم همین الان . مشکل چیه ؟
من 8600GT DDR3 دارم بهم 6.4 داده ! کلا جریان امتیاز دادن اینو من نفهمیدم ! البته اگر کارتت DDR2 باشه از 8600 DDR3 عملکرد پایین تری داره ! ولی به CPUت هم خیلی کم داده !
برای منو ببین ! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by امير موسر; 07-01-2010 at 14:56.
گرافیکم ddr2 هست . ولی عجیبه آخه ! شاید میاد با بقیه قطعات مقایسه میکنه نسبتی امتیاز میده !
آخه هم سی پی یو و هم گرافیک من بالاتر از شماست ولی هر دو پایینتره اینجا
پس فکر کنم نباید زیاد جدی گرفتش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)