اینکه میگن این مدل خیلی داغ میکنه درسته ؟
وقتی زیاد داغ میکنه زیر پدش خیلی گرم میشه
ولی زیاد هم داغ نمیکنه
خاب این چراغ وقتی باطری ضعیفه شروع به چشمک زدن می کنه و وقتی کاملا شارژ میشه به طور خودکار خاموش میشه همین.
با سلام خدمت دوستان من امروز در بازار یک مدل 1555 دیدم با سی پی یو 2.5 کش 3 و هارد 320 وگرافیک 4570 وباطری 6 سل به قیمت 970 با در نظر گرفتن بودجه من که نهایت همین است ایا نسبت به مدلی که با سی پی یو 2.8 در بازار است و حدود 1250 قیمت دارد خرید ان به صرفه است یا نه . وتفاوت کارایی انها در چه حد است
تفاوت آن در کارایی با برنمه های سنگین مشخص میشود.به نظر من شما باید با توجه به کاراییتان انتخاب کنید.
1555 1250 تومانی هارد 500 داره.و بهتره ممکنه بعدا به کمی فضای بیشتر نیاز پیدا کنید.
مطمئنی 1555 بوده چون 1555 فکر نکنم با همچین کانفیگی عرضه بشه احتمالا 1535 یا یک مدل دیگه بوده
دوست عزیز فکر نکنم چون شماره سرویسشو برداشتم که با سایت دل چک بکنم چون خود فروشنده یکم گیج میزد اما در سایت دل هم تا شماره رو میدم همین 1555 رو با عکسش میاره اما وقتی میخوام مشخصات داخلیش رو چک بکنم چیزی نمیاد برا همین به فروشگاه تلفن زدم و یک بار دیگه سوال کردم و این رو گفت
سی پی یو 2.5 با 3 مگ کش-هارد 320-گرافیک 4570-رم 4-باتری 6 سل-فاقد مودم- دارای وبکم وایرلس و بلوتوث قیمتش 970 خواهش میکنم نظرتون رو بفرمایید چون خیلی مردد هستم اینو ور دارم یا سونی SONY VAIO VGN-CW 14-FX با تشکر
راستش من نمیدونم این چه مدلی هست که بگم خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟
ولی بازم میگم شک دارم این 1555 باشه چون من هیج جایی با این مشخصات ندیدم
تصویری واضح از 1555 مخصوصا از نحوه قرار گرفتن باطری 9 سلولی در پست اول همین تایپیک قرار گرفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.منم بالاخره این مدل رو خریدم.ولی یک مشکلی پیش اومده برام و اونم اینکه اولین dvd رو گذاشتم اطلاعاتش رو پاک کرد و اسم درایو dvd rom رو هم تغییر داد و اسمش شد تاریخ اون روز مثلا 10 ژانویه.حالا هر dvd دیگه میذارم میخونه ولی اون اسم عوض نمیشه دیگ هر چی rename هم میکنم نمیشه.چی کار باید بکنم بنظرتون.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)