خوب اینکه نمیشه.من نگاه کردم.تقریبا تو همه pc بهتر بود. ( لطفا جنگ کنسولی نندازید نظرمو گفتم )
خوب اینکه نمیشه.من نگاه کردم.تقریبا تو همه pc بهتر بود. ( لطفا جنگ کنسولی نندازید نظرمو گفتم )
اتفاقا من دشمن کنسولم: دی!
الان تو این عکس:
به نظرت pc بهتره یا 360?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
_
قبول دارم،مثلا اینجا:
واقعا 360 نورش کمه!و پی سی خیلی بهتر نورپردازی شده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
___
ولی یه چیزی،اگه زوم کنید،متوجه میشید پی سی بهتره!دفعه قبل من زوم نکردم،ولی الان مثلا تو اینجا:
پی سی واقعا بهتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمره ای که من میدم:
pc: 8.9
360: 7.4
تفاوت هست.........البته بيشتر در قسمت رنگ بندي و نورپردازيه به نظرمن كه مال pc طبيعي تره.....ولي تو بافتها خيلي فرق محسوس نيست......... .
فقط اي كاش مينوشت با چه سيستمي تو pc به اين كيفيت دست پيدا كرده تا مقايسه دقيقتر ميشد...
تو سایت eurogamer به بازی 8 دادن و از گرافیک هم خیلی تعریف شده.
متن کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
تو این عکس که pc بهتره.فقط بد عکس گرفتن دستش کمی کشیده شده.مگرنه معلومه که pc بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بروبکس کسی بازی رو گرفته؟ (PC) چطوره ؟ ارزش داره بگیریم
مراحلش بیشتر تو محیط بستست؟ راستی تو بازی همش با موجودات عجیب غریب میجنگیم؟
تو بازی سنتر گفتن که زیاد بازی جالبی نیست.میگن گیم پلی و داستان بدی داره.حالا بذار خودمون هم بازی کنیم ببینیم چی میشه
دوستان مسلما توی سیستم های خیلی بالا کیفیت PC بالاتر از کنسول هستش ولی این سیستم ها قیمتشون هم مثل کیفیتشون بالا هستشدر ضمن اون عکس هایی که طرف گذاشته بود روی بالاترین کیفیت تقریبا گرفته شده بود. فقط دوستان یادتون باشه بحث راه نندازید...
من فکر می کنم این بازی از جزوه بازی هایه معمولی میشه
یعنی مثل تمامه بازی هایه که همیشه میبینیم... کلا زدن یک عنوانه بزرگ کاری نیست که THQ بتونه انجام بده و واقعا باید جالب باشه که THQ تا جایی که من میدونم برایه اولین بار یک بازیه پر گرافیک بسازه!
این بازی هم من فکر میکنم از Gamespot کم تر از 8 بگیره چون خیلی ها به داستان و گیم پلی گیر دادن ... اینا هم جزو رکن هایه اصلیه بازی هست! ( حداقل از نظره من : Gameplay > Story > Graphic ... )
Last edited by 779; 17-03-2010 at 00:25.
دوستان،به نظرتوت اگه از فردا ساعت 9:40 دقیقه شروع به بازی کنم(از اول!)چقدر طول میکشه تا تموم شه؟؟!!
_
ببخشید،میخواستم تو تاپیک dragon age بدماینجا دادم
!
sry!
من که 100% بازی رو میخرم هر چیزش بد باشه همون محیطش ارزش بازی کردن رو داره همون طوری که تو Bioshock بازی کردن تو یه دنیای زیر آب خیلی ارزش داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)