تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 168

نام تاپيک: همه چیز درباره Brother HL-2140. تا حالا کسی پرینتر Brother HL-2140 داشته ؟ Drum Unit اش کی خراب می شه ؟

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد
    من دو طرف درام رو چسب زدم و خیلی وقته دارم ازش بیشتر پرینت میگیرم
    حالا چند تا سوال دارم
    اول اینکه این کار که باعث چاپ بیشتر و کارکرد بیشتر تونر میشه به درام صدمه نمیزنه؟؟؟
    دوم اینکه با پسب زدن دیگه اطلاعات کارکرد پرینتر , پرینت نمیشه برای شارژهای بعدی با برداشتن چسب هم همین اتفاق میفته یا خیر؟؟؟
    و سوم اینکه حالا که چسب زدم و نمیدونم چه قدر دیگه کار میکنه آیا موقع اتمام شارژ خودش ارور میده ؟؟؟ و اینکه مشکل ساز نمیشه این قدر پرینت بگیره با هر بار شارژ؟بهتر نیست قبل از اتمام شارژ و دادن ارور تونرشارژ رو عوض کنیم ؟؟؟
    ممنون میشم یک به یک پاسخ بدید
    ضمنا من این جمله ی جناب گرجی عزیز رو متوجه نشدم : ""من هم برای مشتریهام این کارو میکنم و لیبلو میکنم تا همکاری مطلع نشه."" ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاسگزار

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

من دو طرف درام رو چسب زدم و خیلی وقته دارم ازش بیشتر پرینت میگیرم
    چی!!! چه نیازی به چسا است؟
    اول اینکه این کار که باعث چاپ بیشتر و کارکرد بیشتر تونر میشه به درام صدمه نمیزنه؟؟؟
    من اولین بار است که میشنوم.
    میشه عکس بگیری و اپ کنی؟
    من هم برای مشتریهام این کارو میکنم و لیبلو میکنم تا همکاری مطلع نشه."" ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما بچه های فروم فرق میکنید.

مشتری های مرکز من نیازی نیست که بدونن از چه پودری استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد چسب زدن فکر میکردم که مطلع هستید ...
    یکی از قابلیت های منحصر به فرد این پرینتر اینه که چسب زدن به دو طرف درام باعث میشه اطلاعات تعداد چاپ و غیره منتقل نشه و دستگاه تا آخرین قطره ی خونش براتون پرینت بزنه .خاطرم نیست تو دفترچه ش 2500 تا زده بود یا چند هزار تا در حالت عادی پرینت میزنه اما با این کار من که تا حالا ازش پرینت گرفتم و هنوز تمام نشده فقط میترسم زیاد کارکردن هم درامش رو خراب کنه نمیدونم به درام صدمه میزنه یا نه ...

این هم عکس هاش که جناب گرجی درخواست کرده بودند (مدارکش موجوده )

در هر صورت اگه کسی فهمید ضرر داره یا نه به ما هم اطلاع بده ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوباره
    دوستان من گیر کردم
    این همه تو این تاپیک گفتن میشه اینو شارژ کرد و فلان و بهمان یه بابایی پیدا نشد امتحان کنه ...
    من امروز اومدم تونر شارژشو عوض کنم دیدم اصلا شبیه به ویدئوهای داده شده تو این فروم نبود ...
    اصلا چرخ دنده هاش به اون شکل نبود ...
    و جوری نبود که به حالت اولیه برگرده ...
    بعد از اینکه تونر رو عوض کردم کانترش از ادامه ش داره میزنه ... چیکارش کنم؟؟؟؟بالاخره از کجا بفهمم تا کی میزنه و چند تا میزنه و ...
    دقت که کردم تو فیلم ها دو تا چرخ دنده داره و یک قطعه پلاستیکی اما برای من دو تا چرخ دنده داره فقط و اون قطعه پلاستیکی به یه شکل و ظاهر دیگه با چرخ دنده ادغام شده واسه همین بر نمیگرده سرجای اولش ...

این عکس توی ویدئوها

این هم عکس مال خودم

این هم مابقی عکس ها

تا حالا کسی از بچه های فروم تعویض نکرده تونرش رو ؟؟؟ همچین مشکلی نداشته ؟؟؟
    به نظرم باید برم اون چرخ دنده های قابل تعویض رو بخرم.کجا گیر میاد ؟؟؟؟ اصلا گیر میاد ؟؟؟ خود نیکاسا تو ایرانشهر داره؟؟؟

توروخدا کمک کنید

Last edited by andyarsenaly; 08-09-2011 at 00:16.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا این عکسهای پست قبلیت خیلی بزرگن. در مورد شارژ من هنوز شارژش نکردم. از اسفند که خریدم تا حالا 50 برگ هم پرینت نزدم
    ولی شما به نتیجه رسیدی حتما اینجا بگو. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از کلی تحقیق بلاخره این پرینتر رو خریدم!
    یکی از مشکلات این پرینتر که تا به حال بهش اشاره نشده صدای بسیار زیادش هست جوریکه موقع آماده بکار دقیقا مثل یک تراکتور صدا میده و موقع پرینت گرفتن صداش کمتر میشه اما در کل پرینتر پر سر و صداییه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا کسی نیست بتونه جواب بده ؟؟؟
    حالا که شارژ کردم از کجا بفهمم چند تا میزنه و کی باید عوض کنم شارژش رو ؟؟؟ اطلاعات درام فقط پرینت میشه نه تونر ...
    تازه الکی میزنه درام یک باز عوض شده و الآن عمرش رو زده 100 درصد ولی تونر خالی هست خطوط درصدش ...
    کمممممممممممممممممممممممم ممممممممک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام پرینتر Brother 2270WD بخرم. به نظرتون مدل مناسبی برای کاربری خانگی هست؟
    شنیدم اگه برند برادر نیاز به تعمیر پیدا کنه هزینه بالایی رو دست آدم میزاره. درسته؟
    و اینکه مصرف برقش خیلی بالاست؟
    و نکته دیگه اینکه میگن سر و صدای زیادی هم داره موقع کار؟
    کلا به دلیل اینکه برند برادر توی ایران کمتر از کانن یا اچ پی استفاده میشه بازم توصیه میکنین بخرمش؟ قطعاتش همیشه هست ؟

لینکش رو اینجا براتون میزارم با مشخصات کامل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم در مورد سوالاتم یکی یکی راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام پرینتر Brother 2270WD بخرم. به نظرتون مدل مناسبی برای کاربری خانگی هست؟
    شنیدم اگه برند برادر نیاز به تعمیر پیدا کنه هزینه بالایی رو دست آدم میزاره. درسته؟
    و اینکه مصرف برقش خیلی بالاست؟
    و نکته دیگه اینکه میگن سر و صدای زیادی هم داره موقع کار؟
    کلا به دلیل اینکه برند برادر توی ایران کمتر از کانن یا اچ پی استفاده میشه بازم توصیه میکنین بخرمش؟ قطعاتش همیشه هست ؟

لینکش رو اینجا براتون میزارم با مشخصات کامل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم در مورد سوالاتم یکی یکی راهنمایی کنین
    کیفیتش بالاست و احتمال خرابیش به مراتب کمتر از سایر برندهاست اما هزینه تعمیراتش رو نمیدونم
    پر سر و صداست وقتی آماده به کار میشه و علی الخصوص موقع پرینت / صدایی معادل نصف صدای جاروبرقی تقریبا ...
    470 وات موقع پرینت برق مصرف میکنه که وحشتناک زیاده البته باید تقسیم بر مقدار مصرف کنید
    تلویزیون یا لامپ نیست که همیشه یا نصف روز روشن باشه ...
    مثلا در یک دقیقه کار مستمر کمتر از 8 وات مصرف میکنه ... ولی در کل توان مصرفیش خیلی بالاست(تلویزیون ال سی دی 42 اینچ قدیمی ما 300 وات مصرفشه ببین این فسقلی چه خوره ایه ...)
    البته 2140 رو عرض کردم در مورد 2270 باید تحقیق کنید ...

10. این کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sue

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کیفیتش بالاست و احتمال خرابیش به مراتب کمتر از سایر برندهاست اما هزینه تعمیراتش رو نمیدونم
    پر سر و صداست وقتی آماده به کار میشه و علی الخصوص موقع پرینت / صدایی معادل نصف صدای جاروبرقی تقریبا ...
    470 وات موقع پرینت برق مصرف میکنه که وحشتناک زیاده البته باید تقسیم بر مقدار مصرف کنید
    تلویزیون یا لامپ نیست که همیشه یا نصف روز روشن باشه ...
    مثلا در یک دقیقه کار مستمر کمتر از 8 وات مصرف میکنه ... ولی در کل توان مصرفیش خیلی بالاست(تلویزیون ال سی دی 42 اینچ قدیمی ما 300 وات مصرفشه ببین این فسقلی چه خوره ایه ...)
    البته 2140 رو عرض کردم در مورد 2270 باید تحقیق کنید ...
    ممنون دوست عزیز
    در مورد canon 6300nd هم اطلاعاتی دارین ؟ کیفیتش چه جوریه و اینکه تونر و درام از هم جدا هستند یا برای تعویض تونر مجبورم درام رو هم عوض کنم?

بازم ممنون
    Last edited by ali_gws; 24-09-2011 at 21:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •