تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 66 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مرسی در مورد کنتراست.
    1. ولی باتوجه به حرف های شما و نمودارها یعنی حتی بعد از کالیبره شدن هم باز ال سی دی بی650 رنگ مشکی و برایتنس بیشتری تولید می کنه؟درسته؟ قبلش هم که از روی نمودار معلومه که باز هم بیشتره.

2. خودتون اگه بخواید بین ال سی دی بی650 (که رضا گفت توی ایران همون بی690 هست ولی می ترسم برم بگیرم و همون ال سی دی بی650 جهانی که داریم دربارش بحث می کنیم نباشه؟؟؟!!! ) و پلاسمای بی650 یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟ دقیق چرا؟

3. اقا رضا گفت بی690 همون ال سی دی بی650 هست که توی ایران این اسم رو داره می خوام مطمئن بشم که درسته؟؟
    1.در مورد رنگ مشکی که هر چقدر شدت روشنایی کمتر باشه مشکی عمیق تر میشه که مشکی G10 سه برابر عمیقتر هست (0.03 در برابر 0.09) در حالت دفالت پنل G10 روی مد سینمایی قرار داره که برای اتاق تاریک در نظر گرفته شده برای کالیبره کردن بهترین حالتی رو که پنل در اون میتونه دقت رنگ و مشکی واقعی تری تولید کنه در نظر میگیرن در برایتنسی حدود 40 فوت لامبرت که برای اتاقهایی با نور متعارف مناسب هست حالا بعضی پنلها نزدیک این عدد کالیبره میشن و بعضیا بیشتر و یا کمتر که معمولا پلاسماها نزدیکتر کالیبره میشن.
    در غیر این صورت برایتنس پنل G10 تا 315 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک بالا میره که مد دفالت B650 یا همون B690 هست که برایتنسی در حدود 270 کاندلا بر متر مربع در این حالت داره ولی در این حالت پنل کالیبره نیست.
    بعد از اون چیزی که من خدمت شما عرض کردم این بود که برای داشتن تصویر زیبا هر چقدر کنتراست ANSI یا همون Interfield Contrasrt پنل بالاتر باشه تصویر POPـتر و زیباتر میشه , وقتی شما یک تصویر رو میبینید و هیجان زده میشید دلیل به وجود اومدن این هیجان همین کنتراست ANSI هست که هر چی بالا تر باشه POP & Impact تصویر رو بیشتر میکنه.

یک مثال دیگه مقایسه پنل Z1 سمت راست که یکی از زیباترین تصاویر رو در بین پلاسماها داره با Sony X4500 سمت چپ که یکی از زیباترین تصویرهارو در بین LCD و LED ها داره:

2.من پلاسما رو انتخاب میکنم چون من اهل بازیای کامپیوتری هستم و مشکل رسپانس تایم باعث میشه سردرد بگیرم همینطور زاویه دید LCD پنلها برای من آزار دهنده هست ولی من حس میکنم تصویر LCD B650 زیباتر از Plasma B650 هست.
    3.مدل B690 همون مدل B650 هست که در چند کشور خاورمیانه ای و هند با این کد مدل عرضه میشه و ظاهرا امکانات بیشتری نسبت به B650 داره.

می تونم بپرسم منبع این نمودارها کجاست؟
    با تشکر
    بله چرا نمیتونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک پورتال اروپایی هست که به 7 زبان هم مقاله مینویسه توی قسمت Face off میتونید چارتهارو به صورت Side by side ببینید البته متن بررسیهای پنلهاشون رو هم بخونید چون روی بعضی تصاویر مشکل به وجود اومده که معمولا دلیلشو تو متن ریویو توضیح داده.
    Last edited by *Alucard*; 16-11-2009 at 18:26.

2. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اتفاقا به نظر من شباهت خیلی زیادی دارن:

Color gamut در سایت اول:

color gamut در سایت دوم:

RGB tracking سایت اول:

RGB Tracking سایت دوم:

که تستهای سایت اول به تست وبسایت AVforums و بقیه سایتهایی که من دیدم نزدیکتر هست:

البته این تست چندان مهم نیست و ممکنه با توجه به محتوای مورد نمایش در حال تست تغییر کنه به هر حال پنل سامسونگ B650 از نظر دقت رنگ وضعیت خوبی داره و بعد از کالیبره شدن بهتر هم میشه.

در مورد تستهای مربوط Grayscale (مرتبط با گاما یا شدت روشنایی) در سایت AVforums اشاره کرده که بعد از کالیبره شدن از 20IRE (یعنی بالا بردن شدت روشنایی تا 20 درصد) به بعد پنل خطای زیادی میکنه که در تستهای هر سه تا سایت به وضوح معلومه.

سایت اول:

سایت دوم:

و AVforums:

Calibrated Greyscale tracking has large error at around 20 IRE
    البته چون از نرم افزارهای تست متفاوت استفاده میکنن از نظر ظاهر متفاوت به نظر میان.

در مورد Black Level این بر میگرده به ترفندی که LCD ها برای بالا بردن میزان Black Level ازش استفاده میکنن در سایت HDTVTest میزان مشکی تولید شده مشخص نیست که با چه روشی محاسبه شده ولی احتمالا Full ON-Full Off (داینامیک) بوده چون این مدل Auto Dimming داره وقتی در تصویری میزان رنگ تیره زیاد میشه خود به خود از برایتنس پنل کم میکنه تا عمق مشکی تصویر رو بالا ببره ولی این عمل مثل یک شمشیر دولبه عمل میکنه یعنی با بالا بردن عمق رنگ مشکی (به واسطه کم کردن برایتنس کل صفحه) از درخشش بقیه رنگها هم کم میکنه یعنی در اصل کنتراست ANSI رو کم میکنه (تفاوت میان تیره ترین سیاه و روشنترین سفید نمایش داده بر روی پنل در یک زمان)
    اتفاقا وبسایت AVForums در انتهای Reviewـی که از این پنل داشته به وضوح به این موضوع اشاره کرده:

Auto dimming causes noticeable shifts in screen brightness and can't be disabled
    Please let us control the Auto Dimming feature (and let us turn it off!)
    منبع:
    کد:
    ولی وبسایت اول همونطور که در قسمت How we test سایت هم اعلام کرده میزان تولید سطح مشکی و کنتراست رو تقریبا به روش ANSI اندازه گیری میکنه که واقعی تر هست و به طور اتوماتیک کنتراست داینامیک رو شناسایی میکنه.

Contrast and black levels: they are calculated using two different test patterns, illuminated at average whilte levels of 1% and 35%. These test patterns have been specially developed by Digital Versus to detect any dynamic contrast that may influence brightness and image quality. You can in the same way differentiate contrast in dark and light scenes. The higher the contrast, the better the image. It’s when you get beyond 1500:1 that the image is really set off nicely. Moving on to black levels, they're very deep for values lower than 0.07 cd/m². Depending on our needs, we use HCFR software or Colorfacts Pro 7 from Datacolor.
    کد:
    Last edited by *Alucard*; 16-11-2009 at 22:26.

4. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرسی آقا مهدی ایندفه ام مثل همیشه عالی بود استفاده کردم.
    نظر من اینه از کنتراست و زاویه دید و سیاه و اینجور چیزا که آدم بگذره از مشکل رسپانس پیکسلای lcd نمیشه گذشت کرد به خصوص واسه ما گیمرا تو خونه رفقا فیفا 10 رو lcd بازی کردیم وقتی توپ و زمین تکون میخوره عاشورا میشه خداوکیلی سردرد میگیرم من بعدش یه چیزی خیلی عجیبه میخواستم بدونم شما علتو میدونی یا نه بازیا رو lcd هم دونه دونه تر میشه هم مثل کارتون میشه
    مرسی اگه جواب بدین

6. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با تشکر از پست مفیدتون

البته من فکر کنم سایت دوم در مورد سطح مشکی درست گفته باشه چون توی تنظیماتش Dynamic Contrast رو خاموش کرده

AVS هم Black Level رو Excellent زده که برای یه ال سی دی عجیب به نظر میرسه

داینامیک کنتراست رو خاموش کرده ولی Auto dmming چون در منوها قابلیتی برای کنترل کردنش نیست توانایی خاموش روشن شدن نداره بعد مسئله دیگه ای که مهم جلوه میکنه قرار دادن بک لایت روی 3 هست که این قضیه به شدت پنل رو تیره میکنه و باعث پائین اومدن کنتراست و درخشش پنل , از بین رفتن جزئیات به خصوص در سایه ها میشه خود HDTVtest هم تلویحی به این نکته اشاره کرده :

این که این پنل در نهایت میتونه با کم کردن شدت نور بک لایت مشکی عمیقی تولید کنه یک مسئله جدا هست ولی مهم این هست که در نماهای کامپلکس (یعنی زمانی که در یک صحنه هم رنگهای روشن هست هم تیره) هم بتونه مشکی عمیق تولید کنه یعنی مشکی عمیق در کنار رنگهای براق که همون کنتراست واقعی یا ANSI هست در غیر اینصورت هر پنلی در نهایت بی نهایت مشکی تولید میکنه البته وقتی خاموشش کنن

8. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز من فکر نمیکنم که سواد انگلیسی زیادی خوندن این جمله احتیاج داشته باشه:

Auto dimming causes noticeable shifts in screen brightness and can't be disabled
    منبع:

کد:
    حالا دیگه این کشف جدید که شما معلوم نیست از کجا کشیدی بیرونو بهش نائل اومدی من نمیدونم از کجا بیرون اومده که سایت AVForums نفهمیده و شما فهمیدی که کنتراست داینامیک که خاموش میشه Auto dimm بک لایت هم خاموش میشه!!!!

بالا رفتن عمق مشکی با پائین اومدن شدت نور بک لایت باعث از بین رفتن جزئیات و درخشش پنل میشه پس کنتراست هم میاد پائین فهمیدن این جمله خیلی مشکل نیست.
    اندازه گیری بالاترین میزان مشکی تولید شده در یک تست جدا یک مسئله هست اندازه گیری همون مقدار مشکی تولید شده در یک نمای کامپلکس یک مسئله جدا هست ما اینجا داریم راجب کنتراست واقعی بحث میکنیم نه اینکه پنل چقدر میتونه در نهایت مشکی عمیق تولید کنه.
    شما مثل اینکه ظاهرا باید اول در مورد کنتراست داینامیک و واقعی مطالعه کنید.
    کنتراست داینامیک بالاترین مشکی تولید شده و روشنترین سفید تولید شده که پنل توانایی تولیدشو داره در زمانهای متفاوت.
    کنتراست واقعی بالاترین سفید و مشکی در یک زمان و در آن واحد.

نکته بعدی تست Side by Side ـی هست که Cnet انجام میده سایت HDTVtest مقدار مشکی G10 رو هم اندازه B650 اندازه گیری کرده!!!!
    We measured the calibrated black level on our Panasonic TX-P42G10 review unit to be 0.03 cd/m2
    منبع:
    کد:
    اونوقت چطور Cnet تو تست Side by Side که اتفاقا B650 هم بوده نوشته:

exhibited the best black level performance we've seen on any flat-panel HDTV aside from the Pioneer.
    یا در مورد V10 که HDTVtest مقدار بازتولید سطح مشکیشو کمتر از G10 اندازه گیری کرده!!!Cnet نوشته:

blacks were basically the same on the G10 and visibly deeper on the Pioneer, and compared to the LCDs and the Samsung plasma the V10 was easily darker
    ----------------------------------------------------------------------
    Last edited by *Alucard*; 17-11-2009 at 15:07.

10. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مرسی آقا مهدی ایندفه ام مثل همیشه عالی بود استفاده کردم.
    نظر من اینه از کنتراست و زاویه دید و سیاه و اینجور چیزا که آدم بگذره از مشکل رسپانس پیکسلای lcd نمیشه گذشت کرد به خصوص واسه ما گیمرا تو خونه رفقا فیفا 10 رو lcd بازی کردیم وقتی توپ و زمین تکون میخوره عاشورا میشه خداوکیلی سردرد میگیرم من بعدش یه چیزی خیلی عجیبه میخواستم بدونم شما علتو میدونی یا نه بازیا رو lcd هم دونه دونه تر میشه هم مثل کارتون میشه
    مرسی اگه جواب بدین
    منظورتون از دونه دونه شدن رو متوجه نشدم ولی در مورد کارتونی شدن رنگها فکر نمیکنم این اصطلاح زیاد درست باشه ولی به طور کلی تولید رنگ توسط پلاسما پنلها طبیعی تر از LCD ها هست دلیلش هم استفاده پلاسماها از فسفر برای تولید رنگ هست که طیف گسترده تری از رنگهارو تولید میکنن و مثل تلویزیونهای لامپ تصویری رنگها به واقعیت نزدیکتر هستن البته این موضوع با دقت رنگ تفاوت داره دقت رنگ یعنی بالانس بودن شدت رنگهای RGB برای تولید رنگ ولی این مسئله طبیعی تر بودن رنگها قابل اندازه گیری با دستگاه نیست ولی تجربه ثابت کرده که تنظیم بودن گامای پنل میتونه خیلی در طبیعی کردن رنگ تاثیر داشته باشه.

--------------------------------------------------------------

1- تا اونجایی که من یادم هست در مورد black level صحبت می کردیم نه contrast. اگر شک دارید پستهای قبلی رو بخونید. من هیچ جا در مورد کنتراست صحبت نکردم. اینها قطعا دو تا چیز مجزاست و دو تا امتیاز مجزا توی تست براش در نظر گرفته شده.
    دوست عزیز بحث رو شما سر مقدار اندازه گیری شده بازتولید سطح مشکی در وبسایت اول با HDTVtest مطرح کردید من به شما گفتم که تو وبسایت Digital versus گفته که مقدار مشکی رو در یک نمای کامپلکس اندازه گیری کرده یعنی نمایی که صحنه مخلوطی از مشکی با رنگ سفید بوده چون میخواسته کنتراست واقعی رو اندازه گیری کنه.
    شما گفتید که تفاوت هست بین عددی که این دو سایت اعلام کردن من گفتم دلیلش احتمالا این هست که سایت HDTVtest پیک دارکنس پنل رو اعلام کرده و مقدار مشکی رو در یک نمای کامپلکس محاسبه نکرده... شما که ماشالا از پستاتون معلوم هست در این زمینه مطالعه میکنید من تعجب میکنم که چطور به این مسئله توجه نکردید.

- من نگفتم به خوبی G10 هست. گفتم به هر دو excellent داده در حالی که به ال سی دی های دیگه نداده
    شما نگفتید و هیچ کجای دیگه هم نگفته به جز وبسایت HDTVtest که برای هر دو پنل رو 0.03 اندازه گیری کرده...که منم نگفتم که این سایت اشتباه میکنه گفتم شاید دلیلش اون مسئله بوده... و البته منم در خوب بودن بازتولید سطح مشکی B650 شکی ندارم داخل پستهای دیگه ای که از من در تاپیکهای دیگه هست به این مسئله اشاره کردم.

به نظر شما فرق dynamic contrast با Autodimming چی میتونه باشه؟
    اما کنتراست داینامیک از الگوریتمهای متفاوتی برای بالا بردن کنتراست تصویر به طور پویا استفاده میکنه یکی از ابزارهاش که اصلی ترین هم هست دست کاری مقدار شدت برایتنس هست خود شما به صورت دستی هم میتونید با کم کردن برایتنس در منوی تلویزیون عمق مشکی رو زیاد کنید ولی پنل اینکارو به طور اتوماتیک انجام میده یعنی پردازنده پنل Intelligent یا هوشمند عمل میکنه هر کجا حس کنه صحنه رنگهای تیره و مشکی بیشتری داره براتنس رو کم میکنه تا کفه ترازو به سمت عمیق شدن رنگ مشکی بره.
    Auto dimming هم شدت برایتنس رو کم و زیاد میکنه ولی با کم و زیاد کردن شدت نور بک لایت با توجه به نور محیط برای کم کردن مصرف برق و یک کار دیگش هم که روی عمق رنگ مشکی پنل تاثیر میزاره اصلاح MLL یا Minimum Luminance Level هست یعنی زمانی که صحنه در یک نما Fade to black میشه یا به عبارتی همه صحنه صد در صد مشکی میشه میاد از شدت نور بکلایت هم کم میکنه تا هم مشکی عمیقی تولید کنه هم تو مصرف برق صرفه جویی کنه ولی این مشکی با مشکی ای که این پنل در یک نمای کامپلکس تولید میکنه متفاوت هست یا به عبارتی داینامیک هست...
    ولی در پلاسما پنلها از اونجایی که هر پیکسل شدت نور مورد نیازشو خودش تولید میکنه پس هر لحظه که بخواد میتونه هر کدوم از پیکسلهارو مستقل از بقیه پیکسلها Shut Down کنه چون نور بک لایتی هم وجود نداره پس مشکی عمیقی در نماهای کامپلکس به وجود میاره که به همون شدت Full Black بودن پنل هست البته به صورت تئوریک چون در عمل در پیکسلهای پلاسما پنلها هم وقتی یک پیکسل Shut down میشه به طور کامل Decharge نمیشه به همین دلیل باز هم مقدای نور تولید میکنه و همینطور بازتاب نور پیکسلهای بقلی هم روش تاثیر میزارن...
    Last edited by *Alucard*; 17-11-2009 at 16:37.

12. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 بالاخره b690 یا g10

ببخشید من که بالاخره متوجه نشدم پلاسماg10 برای شبکه های ایران بهتره یا ال سی دیb690.من قرار بود هفته پیش برم جی 10 رو بگیرم که دیدم بعضیها میگن جی10 برای تلویزیون ایران خوب نیست و بی 690 خوبه ومنصرف شدم گفتم برم بی 690 بگیرم ولی باز دیدم بعضی ها میگن جی10 خوبه .من که به کلی سردرگم شدم ونمیدونم کدومو بخرم.بالاخره یکی از اساتید با دلیل ومستندات کافی(مثل مقایسه تصویری هر دو تلویزیون هنگام نمایش تلویزیون ایران)این بحث رو تموم کنه وتکلیف مارو مشخص کنه.من باید تا آخر این هفته یکی ازاین دو تلویزیونو بگیرم.من هم تو نمایندگی های پاناسونیک وهم سامسونگ رفتم وگفتم امکان داره این دو مدل رو به آنتن تلویزیون ایران وصل کنین وگفتن نمیشه.من که دیگه نمیدونم چه کار کنم.در ضمن برای حافظه داخلی بی 690 که تو تبلیغات روزنامه جام جم گفته بود 1 گیگه وتو سایت lcd-tv.ir گفته بود 148 مگابایته من هم به سام سرویس وهم به فروشگاه ال سی دی تی وی زنگ زدم و گفتم این جریانش چیه.سام سرویس گفت 1 گیگه ولی سایته ال سی دی تی وی گفت 1 گیگه ولی از 1 گیگ فقط 148 مگابایتشو میتونی آهنگ و فیلم بریزی و بقیشم عکس آیا چنین چیزی امکان داره که فقط 148 مگ رو آهنگ وفیلم وبقیشو عکس بریزی؟( اگه میشه هر چه زودتر اساتید جواب بدند)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از رفقای ما رفته بی690 سایز "46 گرفته منم رفتم خونه اش برای دیدن و این جور چیزا.اول بگم که تصاویر اس دی رو خوب نشون میده ولی باید فاصله بگیری ازش تا پیکسل پیکسل شدن هاش زیاد معلوم نشه.دوم اینکه این رفیق ما گفت تصاویر خیلی تاره (منظورش این بود که سیاهش خاکستری بود و انگار یه هاله ای از ابر روی تصاویر بود) که یه کم درخشندگیش رو اوردم پایین و گزینه Dark tone رو از off به Highest تغییر دادم که درست شد. (نمی دونم کارم درست بود یا نه)
    حالا مسئله اینه که بی690 خیلی تنظیمات تصویر و رنگ و این جور چیزا داره.بهش قول دادم بهترین تنظیمات رو براش sms کنم.اقا مهدی می تونین بهترین تنظیمات تصویر بی690 رو بگین. من سرچ کردم توی نت نبود.فکر کنم خیلی ها بهش احتیاج دشته باشن.
    مرسی

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

وضعیت upscaling در تصاویر پخش شده از شبکه های داخلی با آنتن معمولی و همچنین ماهواره در Led های 46 اینچ
    x450 , b6000, ال جی LH90 نسبت به b690 چطوره و آیا میشه انتظار داشت چون از تکنولوژِی متفاوتی استفاده میکنند وضعیت بهتری داشته باشند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احسان صولتی جان (که هم اسمم هستیم) راستش امروز رفتم خونه ی رفیقم و خودم استین زدم بالا و تنظیمات تصویرش رو درست کردم.از نظر خودم که خیلی خوب شد.طرفم که فعلا راضیه.تنظیماتش این بود:

Mode : Standard
    backlight : 10
    contrast : 95
    brightnes : 40
    Sharpness : 50
    colour : 70

Advanced:
    dark tone: darkest
    dynamic contrast:off
    Gamma:+2
    color space:auto
    White balance:
    R-offset:20
    G-offset:21
    B-offset:25
    R-gain:20
    G-gain:21
    B-gain:25
    Flesh tone:+2
    edge enhancement:on
    Xvycc:off

Picture:
    Colour tone:normal
    Size9
    Digital NR:high
    Film mode:auto 2
    100 hrz : costume (azmayeshi)
    Br:10
    Jr:10

البته اینا برای 46 اینچه شاید روی 40 مثل 46 رفیقم نشه.
    دوستان دیگه هم که b650 دارن تست کنن ببینین چه جوریاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •