تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 109 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

داره خودمونی میشه jaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    از اونجا که شما 3-4 تا پیراهن بیشتر از من تو این راه پاره کردین میخواستم یه سوا ازتون بپرسم و اینکه بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟
    iphone 3gs - HTC HD2 - Milestone
    البته باید بگم که من از همن اول فقط موتورولا V3 , A1200 داشتم و خداییش ازشون بد ندیدم و یه مرتبه به تعمیرگاه هم مراجعه نکردم ....! حالا نظر شما چیه ؟

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

14 موتورلا کست

سلام
    دوستان عزیز کی میدونه از کجا میشه موتورولا دکست (dext) رو خرید؟ من تموم تهران رو گشتم !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟
    iphone 3gs - HTC HD2 - Milestone
    البته باید بگم که من از همن اول فقط موتورولا V3 , A1200 داشتم و خداییش ازشون بد ندیدم و یه مرتبه به تعمیرگاه هم مراجعه نکردم ....! حالا نظر شما چیه ؟
    عزيز شما كه خودت موتورولا داشتي ديگه چرا فكر ميكني
    JOST MOTO

ببين milestone و iphone 3gs از يه سي پي يو ARM 8 استفاده ميكنن و مقدار رم هم در هر دو يكيه .
    اما كيفيت و بزرگي ال سي دي ميلستون و صفحه كليد كشويي كاملش اون رو برتر ميكنه و همچنين دوربين 5 مگاپيكسلش و كيفيت بالاي ساختش .
    از لحاظ نرم افزار و برنامه ها هم كه هيچ مشكلي نداره

عيب بزرگ آيفون طراحي اونه كه واقعا" ديگه خسته كننده شده . سه ساله فقط همين طرح رو زده و ديگه دست هر كي ميبيني
    و مهمتر از همه قيمته كه الان آيفون بدون گارانتي حدود 850 به بالاست !! ولي ميلستون كه يكي از دوستان 2روزه خريده 640 .

و در مورد HD2 شايد بعضي دوستان فكر كنن سي پي يو قوي تري داره در صورتي كه واقعا" اين طور نيست و سي پي يو هاي ARM8 از بهترين هاست
    حتي اگه HD2 سي پي يو قويتري داشته باشه سيسم عاملش باعث كنديشه و ال سي دي 65هزاررنگش كه در برابر ميلستون حرفي براي گفتن نداره .

در حال حاضر در بازار جهان و حتي بازار كشور خودمون ميلستون بهترين خريد حساب ميشه .
    Last edited by fire159; 15-02-2010 at 23:21.

4. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز کی میدونه از کجا میشه موتورولا دکست (dext) رو خرید؟ من تموم تهران رو گشتم !
    جمهوری علائدین ، 595 میداد
    به نظر من باید تا دم عید منتظر موند من که می خواستم بخرم ولی چون دیدم یارو اینقدر احم. هستش گفتم بعد از عید که رفتم سوئد میخرم یا از یکی دیگه شاید هم وارد کنند گوشی های موتو فیتکو هم بیارتش ولی خیلی زور داره از این علائدین های بی سواد خرید....
    بنده خدا ایرانی ها بهش میگن کلیک حتی من توی یک مجله هم دیدم بعد به یارومیگی این تو نمونه CDMA اسمش CLIQ هست که بازم کلیک خونده نمیشه چون حروفش کلآ بزرگه اگه هم کوچیک بود با Q آخرش میشد کلیکیو

از اون مسخره تر این بود رفته بودم واسه کسی U9 بخرم یارو گفت با برنامه هستش و آنتی ویروس
    دیگه جلوی قاضی ... بازی اخه یکی نیست به اینا بگه فلان فلان شده تو از کجا می تونی واسه گوشی های جاوا و لینوکس آنتی ویروس نصب کنی من خودم چند ماه دارم خودمو سرویس میکنم تا به BP گوشی های لینوکس برسم اونوقت می خوایی برای من برنامه نصب کنی....... خدا صبر بده....

6. 3 کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جمهوری علائدین ، 595 میداد
    به نظر من باید تا دم عید منتظر موند من که می خواستم بخرم ولی چون دیدم یارو اینقدر احم. هستش گفتم بعد از عید که رفتم سوئد میخرم یا از یکی دیگه شاید هم وارد کنند گوشی های موتو فیتکو هم بیارتش ولی خیلی زور داره از این علائدین های بی سواد خرید....
    بنده خدا ایرانی ها بهش میگن کلیک حتی من توی یک مجله هم دیدم بعد به یارومیگی این تو نمونه CDMA اسمش CLIQ هست که بازم کلیک خونده نمیشه چون حروفش کلآ بزرگه اگه هم کوچیک بود با Q آخرش میشد کلیکیو

از اون مسخره تر این بود رفته بودم واسه کسی U9 بخرم یارو گفت با برنامه هستش و آنتی ویروس
    دیگه جلوی قاضی ... بازی اخه یکی نیست به اینا بگه فلان فلان شده تو از کجا می تونی واسه گوشی های جاوا و لینوکس آنتی ویروس نصب کنی من خودم چند ماه دارم خودمو سرویس میکنم تا به BP گوشی های لینوکس برسم اونوقت می خوایی برای من برنامه نصب کنی....... خدا صبر بده....
    یکی از دوستان قول داده تا چند روز دیگه با قیمت 450 بیاره فکر میکنم بد نیست قیمتش.595 واقعا زیاده. البته اینم بگم که dext توی عکسبرداری از مایلستون خیلی سره(میشه گفت یکمی نزدیک zn5) , مزایای دیگش هم جمع و جور تر بودن نسبت به مایلستون و کیفیت کیبورد بهتر هست. و حالا نمیشه اینو مزیت گذاشت اما به خاطر نسخه ی قدیمیتر ه آندرویدش نرم افزارها بیشتر روش نصب میشن در صورتی که روی مایلستون 80 درصد برنامه ها نصب میشن. آپاچی جان dext از اول که اومد cdma نبودا این دوتا اسمو داره یعنی فرقی نمیکنه فقط مایلستون بود که نسخه ی CDMA اون DROID بود .(البته این جور که من به یاد میارم)این مساله تلفظ هم معضلیه ها. من یادمه اوایل همه میگفتن آ دوازده دوصفر!!!! نمیدونم الان دیگه جا افتاده یا نه
    راستی یه نکته ی جالب اینه که فیلمبرداری DEXT QVGA هست اما GSMARENA هم اشتباه نوشته . البته با کیفیت خیلی خوب و بیت ریت بالا!!!!!!! که واقعا عالیه

در مورد آنتی ویروس واسه U9 خیلی باحال بود البته یه برنامه به نام فایروال(بلک لیست) داره شاید همینجوری اسمشو خونده حالا برنامه هاش چی بود؟ جاوا بود؟

عزيز شما كه خودت موتورولا داشتي ديگه چرا فكر ميكني
    JOST MOTO

ببين milestone و iphone 3gs از يه سي پي يو ARM 8 استفاده ميكنن و مقدار رم هم در هر دو يكيه .
    اما كيفيت و بزرگي ال سي دي ميلستون و صفحه كليد كشويي كاملش اون رو برتر ميكنه و همچنين دوربين 5 مگاپيكسلش و كيفيت بالاي ساختش .
    از لحاظ نرم افزار و برنامه ها هم كه هيچ مشكلي نداره

عيب بزرگ آيفون طراحي اونه كه واقعا" ديگه خسته كننده شده . سه ساله فقط همين طرح رو زده و ديگه دست هر كي ميبيني
    و مهمتر از همه قيمته كه الان آيفون بدون گارانتي حدود 850 به بالاست !! ولي ميلستون كه يكي از دوستان 2روزه خريده 640 .

و در مورد HD2 شايد بعضي دوستان فكر كنن سي پي يو قوي تري داره در صورتي كه واقعا" اين طور نيست و سي پي يو هاي ARM8 از بهترين هاست
    حتي اگه HD2 سي پي يو قويتري داشته باشه سيسم عاملش باعث كنديشه و ال سي دي 65هزاررنگش كه در برابر ميلستون حرفي براي گفتن نداره .

در حال حاضر در بازار جهان و حتي بازار كشور خودمون ميلستون بهترين خريد حساب ميشه .
    نظر فایر کاملا تایید میشه چه در مورد cpu و چه lcd.
    hd2 به شدت گوشی خوبی هست و من خودم خیلی باهاش حال کردم اما اگه از نزدیک کیفیت ال سی دی ش رو ببینین و با مایلستون مقایسه کنین متوجه تفاوت فاحش میشین. نداشتن کیبورد هم خودش یه مشکله دیگشه و اینکه کلا با وین موبایل در مقابل آندروید حال نمیکنم (البته این سلیقه ایه)
    در مورد آیفون همونطور که فایر گفت بازم نداشتن کیبورد و دوربین پایینتر هست. از لحاظ نرم افزار و باز ی هم به نظر من که آندروید چیزی ازش کم نداره ضمن اینکه 3gs قیمت بالاتری هم داره و اینکه مشکلات مخصوص خودش(jailbreak) و باقی قضایا..........
    Last edited by johnypersian1656; 16-02-2010 at 01:38.

8. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

یکی از دوستان قول داده تا چند روز دیگه با قیمت 450 بیاره فکر میکنم بد نیست قیمتش.595 واقعا زیاده. البته اینم بگم که dext توی عکسبرداری از مایلستون خیلی سره(میشه گفت یکمی نزدیک zn5) , مزایای دیگش هم جمع و جور تر بودن نسبت به مایلستون و کیفیت کیبورد بهتر هست. و حالا نمیشه اینو مزیت گذاشت اما به خاطر نسخه ی قدیمیتر ه آندرویدش نرم افزارها بیشتر روش نصب میشن در صورتی که روی مایلستون 80 درصد برنامه ها نصب میشن. آپاچی جان dext از اول که اومد cdma نبودا این دوتا اسمو داره یعنی فرقی نمیکنه فقط مایلستون بود که نسخه ی CDMA اون DROID بود .(البته این جور که من به یاد میارم)این مساله تلفظ هم معضلیه ها. من یادمه اوایل همه میگفتن آ دوازده دوصفر!!!! نمیدونم الان دیگه جا افتاده یا نه
    راستی یه نکته ی جالب اینه که فیلمبرداری DEXT QVGA هست اما GSMARENA هم اشتباه نوشته . البته با کیفیت خیلی خوب و بیت ریت بالا!!!!!!! که واقعا عالیه

در مورد آنتی ویروس واسه U9 خیلی باحال بود البته یه برنامه به نام فایروال(بلک لیست) داره شاید همینجوری اسمشو خونده حالا برنامه هاش چی بود؟ جاوا بود؟
    من خودم Dext را ترجیح میدم چون بر خلاف چیزی که به نظر میاد خیلی جمع جور تره و طراحیش منو بیشتر جذب میکنه
    یعنی تمامی نسخه هاش تو شبکه GSM کار میکنه ؟
    اینایی که برای T-Mobile هستی چی؟ آنلاک میشه یا سیم آنلاکر می خوان؟
    آقای کارشناس هم برنامه ها رو را مخفی نصب می کرد ولی بعدن اگه خراب میشد اونوقت ساپورت نرم افزاریش را قبول میکرد

منم گفتم موردی نداره فقط باید آیکان تک تک برنامه هایی که نصب میکنی به اضافه آنتی ویروس نشونم بدی اونم بدون آنتی ویروس برنامه بهم فروخت 145

10. 2 کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من خودم Dext را ترجیح میدم چون بر خلاف چیزی که به نظر میاد خیلی جمع جور تره و طراحیش منو بیشتر جذب میکنه
    یعنی تمامی نسخه هاش تو شبکه GSM کار میکنه ؟
    اینایی که برای T-Mobile هستی چی؟ آنلاک میشه یا سیم آنلاکر می خوان؟
    آقای کارشناس هم برنامه ها رو را مخفی نصب می کرد ولی بعدن اگه خراب میشد اونوقت ساپورت نرم افزاریش را قبول میکرد

منم گفتم موردی نداره فقط باید آیکان تک تک برنامه هایی که نصب میکنی به اضافه آنتی ویروس نشونم بدی اونم بدون آنتی ویروس برنامه بهم فروخت 145
    دقیقا. کیفیت صفحه کلید رو هم من مطمئنم که صد در صد بهتر از مایلستون هست.tmobile , at&t جی اس ام هستن. verizon و sprint سی دی ام ای هستند.
    بله همش توی شبکه ی gsm کار میکنه اینو مطمئنم. اگه کسی dext بگیره عالی میشه که یه سمپل از ویدئو و عکس بذاره. ویدئوش هم 320 در 240 , 1600 هست.
    . راستی واسه u9 (هر چند که خودتون استادین) مراقب باشین فیرمویرهای stock هست که اگه بزنین دیگه نمیشه بعدش این modded ها رو بزنینا(هرچند که سرعت مد شده ها واقعا افتضاحه)
    Last edited by johnypersian1656; 16-02-2010 at 01:44.

12. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

دقیقا. کیفیت صفحه کلید رو هم من مطمئنم که صد در صد بهتر از مایلستون هست.
    بله همش توی شبکه ی gsm کار میکنه اینو مطمئنم. راستی واسه u9 (هر چند که خودتون استادین) مراقب باشین فیرمویرهای stock هست که اگه بزنین دیگه نمیشه بعدش این modded ها رو بزنینا(هرچند که سرعت مد شده ها واقعا افتضاحه)
    ممنونم دوست خوبم حسابی دارم روی BP این پلت فورم کار می کنم عیجب غریب موتو رسمآ خواسته بگه دستکاری ممنوع
    یه راه پیدا کردم برای بک اپ گیری کامل از تمامی سگمنت های فریمور ولی حسابی حوصله میخواد حالا تصمیم دارم در چند روز آیند براش تاپیک بزنم لطفآ وقتی Dext ها رسید منو هم مطلع کنید اگه تهیه نکردم از دوست شما بگیرم

14. این کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ممنونم دوست خوبم حسابی دارم روی BP این پلت فورم کار می کنم عیجب غریب موتو رسمآ خواسته بگه دستکاری ممنوع
    یه راه پیدا کردم برای بک اپ گیری کامل از تمامی سگمنت های فریمور ولی حسابی حوصله میخواد حالا تصمیم دارم در چند روز آیند براش تاپیک بزنم لطفآ وقتی Dext ها رسید منو هم مطلع کنید اگه تهیه نکردم از دوست شما بگیرم
    خیلی عالیه! اما آپاچی جان کلا باور کنین من خیلی روش کار کردم اما این motomagx عجیبه که حتی با نصب یه Magicbox یا حتی تغییر فونت- hsa و........ کلی افت سرعت داره ! به سایت moto.it168 و همینطور motofan هم سر بزنین sdk های خوبی هست. به نظر من بهترین راه واسه u9وzn5 مد نکردن فیرمویره!!!! و استفاده از pinkmod. در مورد dext هم حتما. به روی چشم.
    اینم توی پست قبلی ویرایش کردم ببخشید فراموش کردم جواب بدم :

tmobile , at&tجی اس ام هستن. verizon و sprint سی دی ام ای هستند.
    بله همش توی شبکه ی gsm کار میکنه اینو مطمئنم. اگه کسی dext بگیره عالی میشه که یه سمپل از ویدئو و عکس بذاره. ویدئوش هم 320 در 240 , 1600 هست.
    Last edited by johnypersian1656; 16-02-2010 at 01:57.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

چه خبره شولوخ ميكنيد.....!؟؟!

چند روز نبودم الكي تاپيك رو برديد جلوووووووووووووووووو !!!

بار + پست :
    به نظرتون مايلستون به اندازه كليك (اينقدر ميگم كليك ، CLIQ چشه ياردانقلي در بياد) محبوب ميشه.؟!

17. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •