فکر کنم نکته شو نگرفتن که اجازه پخش دادن.وااسلاما این دیگه چی بود . من شخصا موقع دیدن فیلم کف کردم. صدا و سیما و این کارا
شاید هم اولین بار موقع پخش دیدن![]()
فکر کنم نکته شو نگرفتن که اجازه پخش دادن.وااسلاما این دیگه چی بود . من شخصا موقع دیدن فیلم کف کردم. صدا و سیما و این کارا
شاید هم اولین بار موقع پخش دیدن![]()
نظر منم همینه . به احتمال 120 درصد!!! نگرفتن قضیه چی بوده وگرنه تلویزیون ، تازه اونم شبکه ی سراسری 1.... عمرا .
من سر این صحنه از خنده مردم بقیه حواسشون نبود همینطوری میخندیدم میگفتن چی شده
pcforlife عزیز میتونی زحمتشو بکشی این تیکشو بذاری کلیپشو ؟
صفحه قبل گذاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه خیلی مسخره شده.....هر وقت میخوان با هم اشتی کنن یه نفر میاد همه چیز بهم میریزه.
اصلا داستان ندارن....یکی برای اولین بار بشینه پای سریال چیزی رو از دست نداده.
ولی ناگفته نماند اون سکانس که مریلا تو آشپزباشی بود و زنا داشتند سه نفری دعوا می کردند وقتی داد میزد قیافش خیلی باحال میشد مخصوصا وقتی که زد رو انگشت معتمد آریا و دوباره انگشتت اومد بالا قیافش دیدنی بود...
نه به اون کری خوندنشون و جیغ و فریادشون....، نه به اون با عشوه خیره شدنشون و عشقولانه صدا کردنشون و چسب زخم بستنشون!
کاش حداقل میومدن به جای این همه قسمت تکراری ساختن از اتفاقاته بین اکبر و مینو، رو روابط میان منوچهر و سمیرا یا سارا و تیرداد یا جه میدونم هومن و اکرم یا حتی منوچهر و پدرش که اوایل سریال خیلی جالب بود، کار می کردن... این همه میتونن تو داستان موضوع و گره ایجاد کنن... بعد هر قسمت همش یه موضوع تکراری رو دنبال میکنن... هر هفته میگم نگاش نکنم... ولی آخرش هم میبینمش و هم میضبطمش...!!!![]()
دوستان، امشب می پخشه؟!![]()
!
++++
فیلم داره به سمت لوس بازی میره و من از این لوس بازی ها خوشم نمیاد.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)