ای بابا دادا ... اگر تکنیک ها سنگین dx11 استفاده نشده باش (که بعیده حتما کرایتک استفاده می کنه) بقیه افکتهای dx11 اونقدر فشاری نمیاره شاید با یه 5770 هم بشه بدون tess و AA سنگین و HBAO @ high راحت بازی کرد ... معمولا چون تغییر رزلوشن وجود داره شاید بشه با فعال بودن همه ی اینها با هم و رزلوشن 720p مشکلی وجود نداشته باشه ولی خوب اگه یه دمو قبل بازی منتشر کنن تکلیف همه روشن میشه ! حالا باس دید آیا انویدیا هم قصد داره که یه پیشنهادی بهشون بده واسه فیزیکش یا نه اگر اون هم اضافه بشه باز با یه بازیه تقریبا خیلی سنگین مواجهیم ... باز بقول دوستان باس بری تو کاری 1500$ ....
نکتش اینه که دیگه درسهای لازمه رو کرایسیس 1 و 1.5 گرفته و احتمال زیاد رو بهینه بودنش خیلی مانور می ده .. البته خدایی کاره سختی بود مولتی پلتفرم کردنش ولی با انجام شدنش میشه رو بهینه بودنش هم حساب باز کرد ...
در هر صورت تا نیاد , نمیشه حرف دقیقی در مورد بهینه بودنش زد ...

جواب بصورت نقل قول

فکر می کنن
!
.gif)
.gif)
... ولی خوب همین فنوم 2 خیلی خوب تو کرایسیس قدرت خودشو نشون میده و چیزی از corei7 کم نداره .. فقط مشکلش تو همین شرایط 2 گرافیک به بالاست که گلوگاه میشه (که اکثرا هم همچین شرایطی ندارن ! من خودم فنوم 2 دارم دیگه کاملا هم قبولش دارم ولی اونجا کم میاره اونم تو اون بازی) ... بهینه من از ازون نظر فرض کردم که نسخه 1 و نسخه وارهد دیگه تقریبا هممون تفاوتشونو دیدم در بهینه تر بودن وارهد .. حالا تو وارهد فکر می کنم اومده بودن محاسبات اضافی رو حذف کرده بود .. یعنی قسمتهایی که map که شما خودت هم بکشی در حالت عادی نمیبینی , ازون نظر تو نسخه یک کامل بود یعنی جاهایی هم که رویت نمی شدند تا حدودی در حال پردازش بودن که تعدادیشون حذف شدن ... شما تعریفت از بهینه چیه از چه نظر میگی بهینه ؟!