تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امتیاز به G550

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

20 28.99%
  • خوب

33 47.83%
  • متوسط

13 18.84%
  • ضعیف

3 4.35%
صفحه 14 از 35 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 342

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ IBM Lenovo G550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران جام این مدلشو زده 20023 این که مال سلرونه هست!!
    ضمنا سریال نامبر رو زدی الان یکی میری تو سایت سازگار محصولتو ثبت می کنه (اما تو زرنگ تری قبلا این کارو کردی!)
    ضمنا تو مشخصات بدون قیمتی که دادی اولا از کجا گرفتی و بعدشم این 3 گیگ رمه که زده hdmi و اکسپرس کارت داره !!

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همشون از سري 20023 هستند آخرش فرق داره
    اين مشخصات برگه رسميه خود سازگار ارقام كه تو پايتخت جديدا به نمايندگيها داده.البته با ذكر قيمت.
    متاسفانه جناب pami-wega حذفش كرد.چون ذكر قيمت با قوانين فروم در تضاد.

3. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره اين مدل 3 گيگي مشكل داره.موقع خريد بايد چك بكني همه چيشو.تو ايران چي درسته.مثلا اين برگه رسميه!

5. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين لپ تاپ كانفيگهاي زيادي داره و براي گرافيك خواهان هم كانفيگش وجود داره.اما سازگار براساس سياستي كه داره اين مدلها رو تا بحال وارد نكرده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

• Display: 16:9 aspect ratio, 15.6-inch display screen, HD LED (1366 X 768, 220 nits)
    • Processor: Intel Centrino2; Core2Duo (25w/35w PGA, 2.26 GHz-2.80, up to 6 MB, 1066 MHz)
    • Graphics: Up to Nvidia GeForce G105M with 512 MB DDR2 memory or Intel integrated GMA X4500
    • Memory: Up to 4GB DDR3, 800/1066 MHz DRAM
    • Hard Drive: Up to 320 GB, 5400 rpm
    • Battery Life: 5 hours with 6 cell and integrated graphics, 2.5 hours with discrete graphics
    • Weight: 2.49 – 2.55 kg
    • Dimensions: 318 X 245 X 26.5-36.2mm
    • Connectivity: Ethernet, NIC/Intel WiFi Link 5150 1X2 AGN/Intel WiFi Link 5100 1X2 AGN/Non-Intel Wireless b/g/Bluetooth (optional)
    • Optical: 12.7mm SATA Optical (DVD Rambo)
    • Other: camera, HDMI port on PM/GM platform,
    • Operating System: Vista Business/Home Premium/Basic/Starter

7. 2 کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدشم این 3 گیگ رمه که زده hdmi و اکسپرس کارت داره !!

سلام

این مدلی که 3 گیگ رم داره رو دوستم خریده و hdmi نداره (کلا سازگار کانفیگ ها رو نادرست می زنه مثلا اینجا می زنه

که hdmi داره ولی توی سایتش نزده ، بعدش توی سایتش نمی زنه که بلوتوس داره ولی این کانفیگ دارای بلوتوس

هست) البته من اکسپرس کارت رو نمی دونم چیه اما اگه پورت خروجی باید داشته باشه ، این کانفیک چنین

خروجی نداره در ضمن card reader هم نداره

در ضمن دوستم این مدل رو خرید 589 تومن با یه کیف معمولی لپ تاپ و موس رایگان(البته قیمت پاساژ پایتخت رو دقیقا ندارم ولی

بصورت تلفنی با چند تا از نمایندگی های اونجا که تماس گرفتیم همین حدود قیمت دادن)

البته توصیه ی من مدل 4 گیگ رمش هست چون 4 گیگ رم 1066 داره (ولی این یکی 3 گیگ رم 800 داره) ، hdmi داره ، ویندوز

اورجینال داره و ...

قیمتش هم تفاوت زیادی با این یکی نداره

610 تومن هم گویا می تونید پیداش کنید
    Last edited by nikaan; 28-10-2009 at 22:54.

9. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران جان الان نوت بوکت که 4 گیگ رم داره و خودت گفتی سیستم 32 بیته اما ویستا 64 بیته اون 1 گیگ رم اضافه تو سیستم استفاده نمیشه یا نشون میده 4 گیگ یا 3 گیگ نشون میده؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوزش ویستا 32 بیت اما من محدودیت رم رو برداشتم و الان 4 گیگ رو میشناسه.اینجا هم چند بار یاد دادم.
    شما ویندور 7 ، 64 بیت نصب کن که 4 گیگ رو بشناسه، البته اگه گرفتی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران خان من به تمام نمایندگیهای تهران تماس گرفتم گفتن مدل 4 گیگ نداریم و تمام شده و سازگار این مدلو دیگه وارد نمی کنه بجاش یه مدل جدید G550 با کانفیگ متفاوت وارد می کنه که الان موجود داره اما تو سایت هنوز نزده که تا چند روز دیگه میزنه
    خوب اینم شانس ما بود دیگه!!!؟؟؟
    ضمنا من فکر کنم همون قضیه 5738 ایسر داره تکرار می شه اول با یه کانفیک عالی و رم DDR3 و .... و مدل جدیدش هم که میدونین این سیاست این گونه تولیدکننده هاست فکر کنم این مدل 4 گیگ دیگه از دستم رفت.
    فکر کنم اون مدل 3 گیگ رمو بخرم اما صبر می کنم تا ببینم این مدل جدیده چطوریه بعد شاید هم core 2 due باشه خدا رو چی دیدی اگه اینطور باشه تو ضرر کردی مهران جان!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا كه حفته ايقدر اومدي سوال كردي كه تموم كنن.گرچه من ديروز شهرك غرب بودم نمايندگي سازگار يكي داشت 630 تومن ارزونتر هم ميدن اگه...
    ثانيا من موقع خريد، CPU هاي 6400و6600 رو با 4200 مقايسه كرده بودم و در تستهاي محاسباتي اختلاف جزيي داشتند وبه اختلاف قيمتش نمي ارزيد.ثالثا من براي كار دانشگاهي ميخواستم نه بازي كه وايستم ببينم چي ميشه.به اندازه كاقي اطلاعات داشتم و به بهترين قيمت گرفتم.
    رابعا شما پشيمون ميشي چون قيمتهاش ميره 700 به بالا
    شما بيا اينجا هي سوال كن فقط

14. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض G550

اولا كه حفته ايقدر اومدي سوال كردي كه تموم كنن.گرچه من ديروز شهرك غرب بودم نمايندگي سازگار يكي داشت 630 تومن ارزونتر هم ميدن اگه...
    ثانيا من موقع خريد، CPU هاي 6400و6600 رو با 4200 مقايسه كرده بودم و در تستهاي محاسباتي اختلاف جزيي داشتند وبه اختلاف قيمتش نمي ارزيد.ثالثا من براي كار دانشگاهي ميخواستم نه بازي كه وايستم ببينم چي ميشه.به اندازه كاقي اطلاعات داشتم و به بهترين قيمت گرفتم.
    رابعا شما پشيمون ميشي چون قيمتهاش ميره 700 به بالا
    شما بيا اينجا هي سوال كن فقط
    اولا من به همون نمایندگی شهرک غرب هم زنگ زدم گفت نداریم ثانیا منظورت از ارزونتر هم میدن اگه... چیه؟؟!!! ثالثا 6400 و 6600 2 مگ کش داره و سرعتش 2.2 و تفاوتشون رو نمیتونی کلی بگی بلکه تو برنامه های مختلف با مقدار رم مشخص باید مقایسه کنی مثلا تو برنام های گرافیکی تفاوت بشتره و ضمنا سرعت و عملکرد ویندوز بالاتره رابعا من هرگز برای بازی نمیخوام آخری بازی که کردم doom 2 بود که 30 مزحلشو تا آخر رفتم و تمام شد و از اونوقت تا حالا جز شطرنج و بیلیارد و ... بازی دیگه ای نکردم و این بازی ها هم رو پنتیوم 2 هم اجرا میشه خامسا هر چی بیشتر صبر کنی الزاما بدتر نمیشه مثلا روش ممکنه ویندوز 7 باشه و یا USB3 داشته باشه یا مانیتورش16.4 باشه همه احتمالات هست ضمنا من برای کار دانشگاهی نمی خوام چون خیلی وقته تموم شده و فقط برای دلم میخوام همین!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •