اقایون یه سوال دارم
پس عکسا کو؟
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.![]()
اقایون یه سوال دارم
پس عکسا کو؟
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.![]()
Last edited by masuod D; 20-08-2010 at 22:26.
به به میبینم که الجی دوباره جایزه سبز ترین گوشی رو گرفت.....پارسال که آرینا شد امسال هم گوشی پاپ!!!![]()
سلام دوستان
من الان Sonyericsson p1 دارم تقریبا ازش راضیم . ظاهر این گوشی خیلی پسندم شده میخوام بخرمش ، فقط میخوام دوستان راهنمایی کن ببینم نقاط ضعفش چیه که اگه خریدم پشیمون نشم ، ممنون
دوست عزیز منم قبل از پاپ g900 داشتم مطمئن باش علاوه بر ظاهر از خیلی لحاظها برتری های قابل توجهی نسبت به گوشی فعلی شما داره
مهمترینش اینه که از شر سیستم عامل UIQ راحت میشین
پاپ ایراد خاصی نداره من تو این مدت راضی بودم ازش حتی مشکل محدودیت نصب برنامه هم نداره و همین دیشب یک برنامه 7 مگ نصب کردم
تنها چیزی که یکم من باهاش مشکل دارم صداشه البته نسبت به گوشی قبلیم یعنی G900 که انصافا صداش خیلی بلند و با کیفیت بود
البته نسبت به P1 باید در نظر داشته باشید که باید قابلیت وای فای رو قیدش رو بزنید....
P1 به خاطر بزرگ بودنش راحت تو جیب جا نمیشه کیف درست حسابی هم براش گیر نمیاد ، ولی امکاناتی که داره و مدت شارژش واقعا خیلی عالیه فقط من از راحتی این گوشی خیلی خوشم اومده ، قبل از pop میخواستم Nokia 6760 بخرم اونو به دلایلی نخریدم حالا اومدم ببینم قسمتمون میشه یا نه![]()
سلام...
ایشالا که بخرید و حالشو ببرید...اما فقط یه نکته...اگه شارژ خیلی زیاد براتون مهمه این گوشی ممکنه یه کم ناامیدتون کنه ...البته شارژش بد هم نیست اما عالی هم نیست..تو استفاده های سنگین یه مقدار زود خالی میشه...در حقیقت شارژش معمولیه..نه خیلی زیاد نه خیلی کم...
چندتا سوال:
1ـ فكر مي كنيد قيمتش تا اول پاييز (مهر) پايين تر هم بياد؟
2ـ هندزفري اون براحتي داخل گوش قرار ميگره يا نه؟
3ـ پنل خورشيدي اون حدودا قيمتش چنده؟
منم خیلی وقته این گوشی رو خریدم یه چند وقتی هست که اون شمع تولد که تو بازی هاش هست خراب شده فورا خودش خواموش میشه یا بعضی وقت ها اصلا خاموش نمیشه مشکل از چی هست؟
برچسب LCD هم کنده شد کل بازارو زیره رو کردم گیر نیاوردم وسایل جانبیش تو بازار گیر نمیاد صفحه LCD خش افتاده نمیشه درستش کرد؟
سلام عزیز...شمعه خراب نشده... دلیل خاموش شدن اون شمعه اینه که صدای گوشیت تا اخر زیاده..موقعی که میری تو برنامه شمعه.. صدای گوشی رو دو سه درجه کم کن درست میشه...
دو مورد برچسب هم فکر کنم یه مغازه تو علاالدین داشته باشه...همون مغازه بزرگه که همه گوشی هاش گارانتی اصلی هستش...الان متاسفانه اسم مغازه رو یادم رفته..ته پاساژه...من گوشیمو ازونجا خریدم اون موقع که داشتم میخربدم برچسب داشت.. الان رو نمیدونم ...بهر حال اگه تا حالا اونجا نرفتی اگه راهت اونوری افتاد یه سر به اونجا هم بزن.....در ضمن یه زنگ به مادیران هم بزن امار وسایل جانبی رو بگیر..شاید فرجی شد!!
امان از این ال جی با این نمایندگی و پشتیبانی لوازم جانبی اش...![]()
Last edited by velvet revoulver; 23-08-2010 at 03:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)