خب سعید جان والا ما که تو فرومهایی که تو قسمت نرم افزارشون آندروید هم دارن , دیدیم داره خاک میخوره و هیچ خبری نیستاندروید ندیده ایم دیگه!!
خب سعید جان والا ما که تو فرومهایی که تو قسمت نرم افزارشون آندروید هم دارن , دیدیم داره خاک میخوره و هیچ خبری نیستاندروید ندیده ایم دیگه!!
به نکته خوبی اشاره کردیخب سعید جان والا ما که تو فرومهایی که تو قسمت نرم افزارشون آندروید هم دارن , دیدیم داره خاک میخوره و هیچ خبری نیست اندروید ندیده ایم دیگه!!
مسلما تعداد افرادی که گوشی با سیتم عامل آندورید دارن هنوز کمه ولی بقیشو میسپارم به Original_Titan![]()
دوستان یه نظری در این مورد میدن؟؟؟؟
دوستان حالا اگه اندوریید ورژن2 بیاد به نظرتون امکان داره روی این گوشی ها مثلن روی همین ایکس10 نصب بشه؟
منظورم اینه که گوشی های دارای اندرویید مانند ویندوز موبایل ها قابلیت اپدیت به ورژن جدید را دارن؟
این ورژنی که الان روی X10 هست نمایشیه. تمام سخت افزارش مهیا شده برای آندروید 2. قابلیت آپدیت به ورژن 2 رو داره
اولا که خداییش هم اچ دی 2 عین کاشی کفه!دوستان یه نظری در این مورد میدن؟؟؟؟
دلت میاد به راشل جون همچین لقبی بدی با این همه خوشگلیش؟
دوما دیگه بستگی به مورد استفادت داره.بزرگیش خیلی محاست داره معایبی هم داره دیگه.به یوزر بستگی داره
از نظر من که چه 3.5 اینچ چه 4 اینچ جفتشون بزرگن!شما اگه میخواهی مثلا به خاطر .5 اینچ از یه همچین گوشی بگذری اشتباهه محضه
نه اتفاقا فرت و فورت داره هی برنامه واسش میاد،مثلا واسه اندرئید 1.6خب سعید جان والا ما که تو فرومهایی که تو قسمت نرم افزارشون آندروید هم دارن , دیدیم داره خاک میخوره و هیچ خبری نیست
مثلا همین دیروز 24 ام:
Today we're expanding availability of Google Maps Navigation to devices running Android 1.6 (Donut) and higher, such as the T-Mobile myTouch 3G and the G1.
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا من الان آندروئيد دارم!
40 تا برنامه نصب كردم! هنوز 10 15 تا ديگه رو هارد دارم! حسش نيست نصب كنم! تازه ! من به خود آندروئيد ماركت گوگل دسترسي ندارم!اونجا كه بالاي 5000 تا برنامه درست و حسابي توشه!از لحاظ برنامه خيالتون راحت!
برنامه سوسك كش هم تازه نصب كردمكوري چشم بعضيا
![]()
علی ببین رو خزوک کار میکنه؟یا سرگین قلتان/قلطان....
اگر آره که برم تو کارش.
واثعآ زیباست :
More :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)