دیشب یکی منو دعوت کرد....امشب رسید دستم![]()
دیشب یکی منو دعوت کرد....امشب رسید دستم![]()
اگه دقت کنی وقتی بری توش خوش از googlewave برات ایمیل میسازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اکانت یاهو هم میشه توی گوگل ساین این کرد من امتحان کردمالبته با اور کات
من بودم احتیاط میکردم![]()
چرا؟؟؟ منظورت چیه؟؟؟
اولاً چرا...؟؟؟ من به عنوان یه Computer Freak و هوادار گوگل، خیلی دسترسی به این امکان مفیدتره تا افراد عادی...!!!
فعلاً که میبینی بهم دعوتنامه دادن تا چشم دشمنان دربیاد...
ای گند بزنن به گوگل... به شدت گوگل داره از مرورگر Opera در بعضی جاها کپی برداری میکنه و یه جوراییم داره دشمنی میکنه... تف تو روحش... نمیزاره با آپرا بری توش...!
Last edited by Cleeev; 11-12-2009 at 02:45.
دوستان من یک روش خوب دارم برای اینکه همه ی کسانی که دعوتنامه می خوان فورا بدست بیارن!
ببینید در واقع کسی که در گوگل ویو میشود فکر می کند فقط 8 تا دعوتنامه دارد! ( گوگل ویو در ابتدای عضویت 8 تا دعوتنامه میده. بعدا بازم میده) در واقع او بی نهایت دعوتنامه دارد. چون با استفاده از هر دعوتنامه اش برای ساختن یک گوگل ویو دیگر برای خودش از یک طرف یک دعوتنامه از دست می دهد و از طرفی 8 تا بدست می آورد! یعنی نه تنها چیزی از دست نداده که حتی 7 دعوتنامه بدست می آورد! بنابراین حتی یک نفر هم می تواند با ایجاد این زنجیر برای خودش کار ارسال دعوتنامه برای بی نهایت آدم را انجام دهد. ولی انداختن کل کار سر یک نفر کار درستی نیست!
من تو این صفحه یوزرنیم و پسورد دو تا اکانت گوگل ویو رو گذاشتم که هرکدوم الان 8تا دعوتنامه دارند:
خب! حالا هر کسی که با استفاده از یکی از اون اکانت ها برای خودش دعوتنامه فرستاد و تو گوگل ویو عضو شد باید اینکارو بکنه: باید بره و یک دونه حساب جی میل باز کنه و یک دونه از دعوتنامه هاشو بفرسته به اونجی میله و بعد هم بره اون جی میله رو تو گوگل ویو عضو کنه! حالا بیاد توی اون صفحه ی ویکی و یوزر نیم پسورد اون جیمیله رو اونجا وارد کنه و جلوش هم تعداد دعوتنامه های موجود در اون اکانت رو هم بنویسه! خب! کار این شخص تموم شد و دیگر هیچ دیانتی نسبت به هیچ کس یا هیچ جایی نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نفر بعدی که دعوتنامه میخواد با استفاده از یکی از یوزرنیم پسوردهای موجود در اون صفحه ی ویکی وارد گوگل ویو میشه و برای خودش یک دونه دعوتنامه می فرسته! و حتما هم باید اون صفحه ی ویکی رو ویرایش کنه و تعداد دعوتنامه های باقی مانده در آن اکانت را تغییر دهد تا دیگران بدانند کدام اکانت هنوز دعوتنامه دارد و کدام ندارد! بعد از دریافت گوگل ویو خودش و همچنین ویرایش ویکی باید او هم یک دونه حساب جی میل باز کنه و یک دونه از دعوتنامه هاشو بفرسته به اونجی میله و بعد هم بره اون جی میله رو تو گوگل ویو عضو کنه! حالا بیاد توی اون صفحه ی ویکی و یوزر نیم پسورد اون جیمیله رو اونجا اضافه کنه و جلوش هم تعداد دعوتنامه های موجود در اون اکانت رو هم بنویسه! خب! کار این شخص هم تموم شد و دیگر هیچ دیانتی نسبت به هیچ کس یا هیچ جایی نداره!
همین طور همه ی اشخاص کارشون همینه! یعنی اولا یک دعوتنامه به خودشون می فرستند . و ویکی را ویرایش می کنند. بعد یکی از دعوتنامه هاشون رو صرف ایجاد یک اکانت گوگل ویو برای قرار دادن یوزر نیم وپسوردش در ویکی میکنند! و به همین ترتیب..
در نتیجه همیشه تعداد دعوتنامه های موجود از تعداد کاربرانی که دعوتنامه می خوان بیشتره! و با افزایش تعداد کسانی که به این عمل اضافه میشن این فاصله بیشتر هم میشه!
دوستان من عضو هستم اما نمیدونم چه جوری باید دعوتنامه برای دوستانم بفرستم میشه راهنمایی کنید؟
تا چند روز بعد از عضویتتون امکان ارسال دعوت نامه وجود نداره
راستی ، من 30-40 تا دعوت نامه دارم ، خودتون یا دوستاتون خواستین بگین بفرستم
من همون روزی که عضو شدم 5-6 نفر از رفقا رو دعوت کردمتا چند روز بعد از عضویتتون امکان ارسال دعوت نامه وجود نداره![]()
قبلا اینجوری بود ولی الان به محض عضویت 8تا دعوتنامه میده!تا چند روز بعد از عضویتتون امکان ارسال دعوت نامه وجود نداره
دعوتنامه را گوگل به صورت یک ویو به شما داده است . اون ویو که موضوعش "Invite Others too Google wave" هست رو باز کنید از توی اون ویو دعوتنامه بفرستیددوستان من عضو هستم اما نمیدونم چه جوری باید دعوتنامه برای دوستانم بفرستم میشه راهنمایی کنید؟
راستی دعوتنامه ها فوری ارسال نمیشنا! یه خورده طول میکشه ارسال بشه. یا به قول خود گوگل : "We have lots of stamps to lick!"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)