بچه ها این هم خواهش مهران عزیز از ما در مورد سریال تو یوتیوب بود چون فیلتره آپلودش کردم توی پرشین گیگ 1 مگابایت هم بیشتر نیست دانلودش کنید
اگه تکراریه ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این هم خواهش مهران عزیز از ما در مورد سریال تو یوتیوب بود چون فیلتره آپلودش کردم توی پرشین گیگ 1 مگابایت هم بیشتر نیست دانلودش کنید
اگه تکراریه ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرفای مدیری چیه؟
لینک دانلود حرفاشو بذارید.
میگم من میخوام اصلش رو بخرم ولی میدونید چی هست
اینجا این سی دی فروشی ها که میرم یه دونه اصل رو میخرن بعد از روی اون کپی میزنن و میدن 1 دی وی دی 1000 من چیکار کنم؟
اصلش رو میخوام !!!!!!!!!!!!
mp3 تیتراژ اولش رو کسی نداره؟؟؟
اینم موسیقی متنش
اینم پسوردش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باباجان هر قسمتش حدود 800 تومن در میاد
800 تومن
شما حاضر نیستید برای هر قسمت 800 تومن بدید ؟!
تازه این 2500 که میفروشه 700 تومن به فروشگاه و ... میرسه و 1800 به خودشون میرسه که خرج های دیگه هم هست
حالا خود دانید
از سایتش بخر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما نرو از اون که کپی میکنه بخری برو بقالی سر کوچتون حتما اصلش رو داره
امروز گیرت نیومد فردا میاد
فوقش پس فردا
من 3 قسمتشو دیدم همین الان تموم شد.
قسمت اولش زیاد جذاب نبود. در باره زندگی و بدبختی تاریخ دان که فوق لیسانس داره و مدرس تاریخه که اجاره نشینه و بدهکار
و بدبخت که ماشینشو میفروشه که اجارشو بده .
قسمت دومش میره یه رستوران فرانسوی موقع حساب کردن صورتحساب میگه من چشم نمیبینه گارسون این چنتا صفر داره
گارسون میگه 4 تا ..میگه ریاله؟ میگه نه... میگه تومنه؟ میگه نه یوروئه200 هزار تومن پول 2 پرس غذا میده
قسمت سومش هم قهوه تلخ رو میخوره میره زمان قدیم . تو کاخ پادشاه که روز تاج گذاریشه میره اونجا فکر میکنه فیلمبرداریه
یهو جلو پادشاه سلفه میکنه بعد میخان سرشو بزنن تا آخر قسمت 3 هم افتاده تو زندان و میفهمه که اومده سال 1208هی ازش
میپرسن از کجا اومدی میگه قهوه تلخ خوردم از سال 1388 اومدم به اینجا
هر قسمتش هم 36 دقیقه
قسمت اولش زیاد جالب نیست یعن یکسی ببینه فکر میکنه سریال باحالی نیست
ولی هی کم کم جا میفته و تو قسمت 3 تو زندان هی با باتوم میزنن تو کلش و خنده دار میشه
................................
واسه من یخورده گرون در اومد این 3 قسمت اولش..
من از سوپری دم آموزشگاه خریدم تو راه بازش کردم کارت قرعه کشی و غیره اومدم خونه دیدم بابام اینا هم خریدن دارن میبینن..
گفتم چرا زنگ نزدید به من بگید نخر خلاصه 3 قسمت اولش واسه ما 5 تومن آب خورد
Last edited by Saeed System; 14-09-2010 at 23:47.
از نظر من اگه مدیری یه قسمت نه نه,حتی یه فصل کامل هم
میساخت که "آهای ملت کپی نکنید!!"
اون احمقی که میخواست کپی کنه بازم کار خودش
رو میکرد!!
من که هنوز پیدا نکردم .
حیف که این فیلم رو مهران مدیری ساخته و دوسش دارم اگه هر کس دیگه ای بود از یکی میگرفتم کپی میکردم .
اخه اینا یک سریال اینطوری بسازن مزه اش بره زیر دندونشون تا چند سال دیگه ، دیگه هیچ فیلمی از رسانه ملی!!!! پخش نمیشه همش میشه پیام بازرگانی !!!!
همه سریال ها رو پخش شبکه خانگی میزنند !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)