ببخشید ولی من نفهمیدم این چه سایتیه؟؟؟!
ببخشید ولی من نفهمیدم این چه سایتیه؟؟؟!
PCSX2 0.9.7 + Bois + Plugin + Memcard | 59.19 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 01-09-2010 at 20:23.
اینم از آموزش ورژن جدید شبیه ساز PCSX2 0.9.7 به صورت PDF و همراه با عکس هست :
اینم از جدیدترین SVN :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از DirectX June 2010 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برین حالشو ببرین. مخصوصا God of War - Final Fantasy X - Captain Tsubasa و سری Resident Evilکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Squall Leonhart; 05-09-2010 at 23:23.
بازي سنتر هستببخشید ولی من نفهمیدم این چه سایتیه؟؟؟!
سلام
کد اولتون اشتباهه لطفا درستش کنید
بـــــا سلام خدمت دوستان.
سیستم من: CPU: AMD dual core 64 x2 6000+ 3.0G
VGA:Gforce gts250(بالا تر از Gforce 9800GTX)
RAM:4 Gb (3.25 gb useable)
و میخوام metal gear solid 3 رو بازی کنم.
میتونم بازی کنم؟![]()
آموزش ورژن جدید رو که توی پستم گذاشتم قابل ندونستی که توی پست اول بزاری؟
درستش کردم. ممنونم از اینکه یادآوری کردین.
از لحاظ سخت افزاری اصلا مشکلی نداری. از بابت نرم افزاری هم با ورژن 0.9.7 به راحتی میتونی بازی کنی. ضمنا این بازی که گفتی دو تا ورژن آمریکایی داره که هر دوتاش قابل بازی کردن تا آخر هستن :
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater SLUS 20915 U
Metal Gear Solid 3 - Subsistence SLUS 21359 U
یه ورژن اروپایی هم داره که از قرار معلوم هنوز مشکل داره :
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater SLES 82013 E
![]()
سلام دوستان
من بازی god of war 2 رو داشتم بازی میکردم
رسیدم اونجایی که سوار اسب پرنده میشه، یه ذره که جلو رفتم گیر کرد
خواهش می کنم کمکم کنید
البته اینم بگما که من از سی دی ps2 استفاده نمی کنما من یه dvd خریدم که برای PC هست ولی با همین برنامه pcsx2 اجرا میشه
Last edited by sajjad kharrazi; 06-09-2010 at 00:18.
سلام.من اونو دانلود کردم و ميخواستم بذارم ولي من برنامه اي ندارم که pdf بخوره.......اگه منظورت اين بود که لينک دانلود pdf رو بذارم بکو تا بذارمآموزش ورژن جدید رو که توی پستم گذاشتم قابل ندونستی که توی پست اول بزاری؟![]()
بعدشم شما سرور مايي![]()
پیشنهاد من بهت این هست که از ورژن 0.9.7 به طور مستقل استفاده بکنی.
اگه حرفه ای هستی این راهنمایی باید واست کافی باشه :
1. برای اینکه دوباره مجبور نشی دیسک بازی رو دوباره بخری برو به محل نصب بازی و از اونجا دنبال یه فایل حجمی در حدود 3 یا 4 گیگ بگرد. این فایل امیج بازی هست اگه فرمتش ایزو نیست بزنش توی درایو مجازی و دوباره با یه برنامه مثل Alcohol 120% ازش ایمیج بردار.
2. برای اینکه مجبور نشی از اول بازی رو بکنی برو قبل از اینکه بری به جایی از بازی که گیر میکنه یه سیو روی مموری خود بازی بکن (منظورم سیو سریع نیست ها). بعد برو توی پوشه بازی و دنبال مموری کارت بگرد.
3. برای اینکه از ورژن جدید بتونی استفاده بکنی خودش و آموزشش رو دانلود و نصب کن بعد از مموری و ایمیج بازی برای اجرا استفاده بکن.
اگر هم حرفه ای نیستی سعی کن حرفه ای بشی چون این شبیه ساز برای افراد مبتدی طراحی نشده!
خواهش میکنم لطف دارین.
پیشنهاد میکنم که فقط لینک آموزش رو بزارین و به بقیه مطالب دست نزنین. تا همه بتونن استفاده بکنن. مثل این :
آموزش ورژن 0.9.7 به صورت PDF :
لینک دانلود ورژن 0.9.7 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش ورژن 0.9.6 به صورت PDF :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود ورژن 0.9.6 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود بایوس USA v02.20 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود DirectX June 2010 به صورت مستقیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار ImgBurn برای تهیه ایمیج از دیسک بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)