بفــرمایید دوست عزیز تو خود انجمن آپلود کردمبرا من ارور میده یه جای دیگه آپش کنید لطفا
موفق باشید!![]()
بفــرمایید دوست عزیز تو خود انجمن آپلود کردمبرا من ارور میده یه جای دیگه آپش کنید لطفا
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:16.
سلام
می شه لطفا رمان رویا نوشته ی مهناز صیدی رو بذارید.
پیشاپیش ممنونم.
این کتاب هنوز نسخه تایپیش (موبایلی) تو اینترنت موجود نیست !!!
+
دوست عزیز شما تو تایپک نقد کتابها این کتاب رو نقد کردین و پیشنهاد خوندنش دادین چه جور شد اینجا درخواست دادین
سلام
رمان رویا «نوشته ی مهناز صیدی»:
داستان دختری 18 ساله به نام شقایق هست که تمام خانواده اش را جلوی چشماش می کشن و خودش هم از یک قدمی مرگ بر می گرده.چون شاهد قتل بوده تحت حفاظت شدید پلیس قرار می گیره.به خاطر فشار روحی در بیمارستان اعصاب و روان بستری می شه.پرونده دست سرگرد 30 و چند ساله ای به نام علیرضاست.تنها عمه ی شقایق به دلایلی باید همراه خانواده ش به آمریکا بره و چون شقایق نمی ونه از ایران خارج بشه عمه اش اونو به علیرضا می سپرد.و................
داستان کشش زیادی داره.به نظر من جذاب بود.
خواب و بیدار ،بخت سپید زمستان هم از کتاب های دیگه ی این نویسنده است که توصیه می کنم بخونید.موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من واقعا متاسفم.
من توی لیست رمانها که جستجو کردم اسم این کتاب رو دیدم و چون فکر کردم منظور همون رویا نوشته ی مهناز صیدی هست توی تایپیک معرفی و نقد این کتاب رو معرفی و پیشنهاد کردم.
این کتاب رو من قبلا خونده بودم و حیفم اومد دوستان این کتاب رو نخونند.برا همین اینجا درخواست کردم.
یکی به من کمک کنه:(
کتابایی که با پرنیان هست باز میشه درست ولی اونا که نیست نوشته هاش عجیب غریب میشه :(
گوشیم 5530 :(
بعضی از کتاب ها همینجوریـــه ...
شما باید اون کتاب رو با برنامه های دیگه ای که ساخته شده رو پیدا و دانلود کنیــد![]()
ممنون
لطفا اگه میشه کتاب گندم مودب پور هم نسخه پرنیان بذارین ممنون میشم
بفــرما دوســـت عزیـــز
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:16.
اگه داستان های نوشته شده توسط ارا رو دارین ممنون میشم قرار بدین. داستان هایی مثل : بازنده، تصادفی، آنجلیا و بقیه داستان های نوشته شده توسط ارا.
دوســـت عزیز کتابهای این نویسنده مشکل داره و ... هستش !!!
خوندن همچین کتابهای ارزش نداره وقـــت تلف کردن هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)