جل الخالق ! من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم ! gps دار و بدون gps یه گوشی اونم بدون معرفی از سایت رسمی htc? بابا دمشون گرم !
جل الخالق ! من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم ! gps دار و بدون gps یه گوشی اونم بدون معرفی از سایت رسمی htc? بابا دمشون گرم !
این گوشی در حال حاضر دو مدل داره تو بازار
T3333==>تایوان-دارای Gps -ساپورت 3gs
T3320==>چین-نداره...-ساپورت نمیکنه
هنگام خرید دقت کنید.
در مورد دوربین گوشی باید بگم تو محیط با نور کافی واقعا عالیه ولی توی نور کم بعلت نداشتن فلش ضعیف عمل میکنه
سلام بر دوستان
میخواستم بدون هنگام تایپ با این گوشی صفحه کلید qwerty اون بصورت افقی تغییر حالت میده تا تایپ باهاش راحتتر بشه ؟
ممنون
سنسور كه نداره كه صفحه بچرخه!
ولي كيبورد فارسي نصب كرديم اين امكان رو هم داره.
ولي در كل نظرم اينه كه صفحش كوچيكه و وقتي كيبورد باز ميشه چيزي زيرش قابل خوندن نيست!
سلام من یک touch2 دارم یعنی 2 تا دارم نو اکبند هست میخواستم یکیشو بفروشم اگه کسی میخواد قیمت پیشنهاد بده تو دیجی کالا زده بود 300 تایوانی هست 3 جی و جی پی اس هم داره اینم شمارمه 09351573050 من ساکن بوشهر هستم
اینجا جای خرید و فروش نیست
دوستان بنظرت htc touch2 بهتره يا htc smart ؟
من خودم hd2 دارم اما مي خوام واسه كسي هديه بخرم.
نمي دونم كدوم مدل بهتره
سلام.
از دوستاني که اين گوشي (تاچ 2) رو دارن ميخواستم بپرسم که در کل راضين يا نه. و اينکه ايرادهايش چي هستن؟
خيلي متشکرم.
سلام
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم ایا به نسبت قیمت و کیفیت دو نوع تایوان که جی پی اس داره و چینی که جی پی اس نداره و حدود 50 تومان ارزونتر از تایوانیشه کدوم رو توصیه میکنین چون جی پی اس برام مهم نیست ولی کیفیت ساخت مهمه که ایا فرقی بین چینی و تایوانی در کیفیت ساخت و قطعات هست که 50 تومان گرونتر بیارزه
ممنون